Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Sotiris_s: “Ευχαριστώ πολύ ” Ελπίζω μόνο μην έκανα λάθος το κινητό, τσεκαρε το πριν τη βάλεις.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα! Βγήκε και η έκδοση 14.0.4.0 απο eu για όποιον θέλει.
-
Αυτή από που την κατέβασες; Edit: Πάντως το link από xiaomi.eu είναι εδώ αν θες να κατεβάσεις.
-
Ναι και η xtrv βασίζεται στην eu. Εγώ πιστεύω δεν έκατσε καλά η αναβάθμιση στο κινητό του. Εκτός αν όντως υπάρχει κάποιο θέμα με τη ρομ.
-
Την eu νομίζω έβαλε ο φίλος και έχει το πρόβλημα που ανέφερε.
-
Σε poco f2 πάντως που έβαλα από το eu τη 14 είναι μια χαρά. Πάνω από την xtrv την πέρασα χωρίς καθαρή εγκατάσταση και δουλεύουν τα πάντα. Ίσως δεν έκατσε καλά το update εσένα ή όντως να έχει κάποιο θέμα στο x3..
-
Δεν φταιει η ρομ.. Ωραίος ο τεχνικός πάντως..
-
Παράθεση από ptoube: “μάλλον έχει κολλήσει το power button. μπορώ κάπως να το κλείσω; υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν είχα σιμ μέσα; πάντως κάνουμε κλικ κανονικά ” Μόνο αν είσαι τυχερός και πιάσει κάποια στιγμή το κουμπί. Όχι δεν φταίει ότι δεν είχες σιμ. Έχει χαλάσει το κουμπί και αυτό πάει πακέτο με τα κουμπιά της έντασης. Σαν ανταλλακτικό δεν είναι ακριβό, περισσότερο κοστίζει η εργασία να στο αλλάξουν.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “Καλημέρα!!!!! εχει αλλαξει ο τροπος που βαζουμε widgets?? δεν μπορω να βαλω απο την εφαρμογη καιρου Διαφανές ρολόι και καιρός βασικά απο καμία εφαρμογή ” Μόλις δοκίμασα και δεν μπόρω ούτε εγώ..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕγώ έχω τη 14.0.3 .
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι εκεί τις έχω όλες και λειτουργεί μια χαρά.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚαλημέρα! Δουλεύουν όλα κανονικά, δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα. Όχι όταν βγει xtrv θα την περάσουμε από πάνω .
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΕλπίζω να μην άλλαξε το twrp, έχω το τελευταίο που έβαλα την stable τη δική μας. Edit: την πέρασα, έβγαλε αφού τελείωσε ένα σφάλμα για το system και κάτι άλλα έβγαλα screenshot αλλά δεν το βρίσκω να το ανεβάσω.. βέβαια άνοιξε κανονικά το κινητό!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι στη ρομ από το eu που είναι miui 14 αναφέρομαι. Ίδιο android είναι από ότι είδα δεν πήγε στο 13.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@gkalen αν την περάσω πάνω από την τελευταία stable τη δική μας θα είμαι οκ ή πρέπει να κάνω format;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΝαι ξέρω ότι περιμένουμε επίλυση του θέματος με τον server. Ελπίζω να λυθεί και να πάμε όλα καλά!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠάντως σαν redmi k30 pro στην κίνα έχει πάρει τη V14!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΜπορεί να συνδέεται ή να φορτίζει το καλώδιο αλλά δεν είναι απίθανο να έχει θέμα Όχι ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για την 13.1, εν αναμονή..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΔοκίμασες άλλο καλώδιο ή σε θύρα usb 2.0;