Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κάνε ρεσετ το hub που αγόρασες και στήσε το από την αρχή μήπως έφαγε κανένα σκάλωμα..
-
Και το σου βγάζει;
-
Πατησες το add;
-
Θα συμφωνήσω και εγώ από όταν πήγαμε σε Α12 συνεχώς έχει θεματακια... Εγω παρατήρησα και κάτι άλλο ανεξαρτήτου έκδοσης android, όταν θέλω να δω live εικόνα από κάμερα και είμαι με δεδομένα καθυστερεί αρκετά να μου δείξει εικόνα, αλλά αν είμαι μέσω WiFi δεν καθυστερεί καθόλου είτε είναι από σταθερή σύνδεση internet είτε με δεδομένα μέσω tethering από άλλο κινητό.. Αυτό πως εξηγείται;
-
Θέλει ρεσετ και τη διαδικασία που έκανες για να την περάσεις στο 2ο σπίτι. Το ίδιο και ότι συσκευή είναι συνδεμένη στο hub στο 1ο σπίτι για να πάει στο 2ο.
-
Αν είναι συσκευές που συνδέονται απευθείας στο WiFi γίνεται, αν είναι συσκευές που θέλουν hub θα χρειαστείς δεύτερο hub.
-
@GUZGUN άλλαξα τον ήχο από εκεί που σου είπα και χτυπάει με διαφορετικό ήχο η συγκεκριμένη εφαρμογή. Για όλες τις ειδοποιήσεις όμως της εφαρμογής..
-
Από χθες άρχισε κανει reboot μόνο του.. Χθες έκανε 2 και σήμερα 1. Έτυχε σε κανέναν άλλο; Poco f2
-
Εμένα όχι, ενώ συνδέονται στο δίκτυο που δημιουργώ δεν δίνει πρόσβαση..
-
Δεν εννοώ on/off, το ενεργοποιω και όταν συνδέεται μια συσκευή βγάζει no internet access. Καλημέρα!
-
Καλημέρα! Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω το tethering χωρίς υπολογιστή;
-
Νομίζω όλα καλά από το μεσημέρι που την πέρασα, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα!!
-
@gkalen εννοω πάνω στο 1ο ποστ δεν αναφέρεται το poco f2 ότι έχει βγει rom. Ούτε στο λινκ με τις rom έχει λινκ να κατεβάσω χειροκίνητα.
-
Καλημέρα, αν και δεν αναφέρεται στη λίστα το poco f2 μου έχει έρθει ειδοποίηση και έχω κατεβάσει την 22.7.19. Να την κάνω εγκατάσταση ή έχει ανακληθεί;
-
@GUZGUN θα κάνω δοκιμή και θα επανέλθω.
-
Εκεί που λέει notification shade shortcut μπορείς να αλλάξεις τον ήχο αλλά θα είναι για όλη την εφαρμογή. Καλημέρα! Όπως επίσης και εκεί που λέει mi home κάτω κάτω στην κατηγορία mi push σε εμένα έχει και εκεί επιλογή να αλλαξω τον ήχο ειδοποίησης.
-
Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να μπορείς να βάλεις διαφορετικό ήχο..
-
Όλα καλά στο poco f2 pro!
-
Νομίζω είναι απλό notification ..
-
Μετά θα περιμένουμε να προχωρήσουν οι stable για να πάμε σε stable.