Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Από το πρωί που την πέρασα στο lmi όλα φαίνονται οκ.
-
Τελικά το απεγκατεστησα, μου δημιούργησε πρόβλημα στο προφίλ εργασίας και δεν λειτουργούσε το μέιλ..
-
@VAG-ZAG αν θέλω να το αφαιρέσω μετά απλά το κάνω απεγκατασταση;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “Έχω ακυρώσει την δεύτερη και την έφτιαξα από την αρχή, είναι το ίδιο μήπως; ” Ναι - έτσι πιστεύω ” Δεν δούλεψε ούτε έτσι, θα δοκιμάσω και διαγραφή δεδομένων. Θέλω μια βοήθεια για το magisk. Απλά το φλασαρω από twrp το zip; Επίσης υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί conflict με το προφίλ εργασίας που έχω στο κινητό;
-
Έχω ακυρώσει την δεύτερη και την έφτιαξα από την αρχή, είναι το ίδιο μήπως;
-
Έχω dual app το mi home, ένα σε ευρωπαϊκό server και ένα σε China. Μεχρι και την τελευταία rom android 11 δούλευαν οι ειδοποιήσεις και από τα δύο app. Από όταν μπήκα σε android 12 ή θα δουλεύει το ένα ή το άλλο αλλά ποτέ και τα δύο.. Υπάρχει κτ να αλλάξω ή να δοκιμάσω; Έχει άλλος παρόμοιο θέμα;
-
@gkalen @MIUI_ART παίζει να πατήσαμε ταυτόχρονα 'καταχωρηση'
-
Έχουμε απαντήσει 3 άτομα το ίδιο εν τω μεταξύ
-
@pandim1 ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ TWRP A12 Κατεβάζουμε το TWRP για τη συσκευή μας από το πρώτο ποστ .. Το τοποθετούμε στο φάκελο adb στο pc μας και το μετονομαζουμε σε κάτι απλό όπως twrp ή για παράδειγμα στο umi το έκανα Α12umi ... Βάζουμε το τηλέφωνο σε fastboot mode .. Ανοίγουμε CMD στο φάκελο adb οπου έχουμε το TWRP και γράφουμε .. fastboot devices ( πατάμε enter για να δούμε ότι βλέπει τη συσκευή μας ).. Μετά γράφουμε .. fastboot boot A12umi.img ( πατάμε enter για να μπει η συσκευή σε TWRP ).. Μετά αντι…
-
Μόλις την πέρασα στο poco f2, λειτουργούν τα bubbles πλέον.
-
Το γράφει στο πρώτο ποστ ότι έχει θέμα με τα bubbles η ρομ.
-
@giasoy θα έχουμε stable εκδόσεις μετά.
-
@gkalen θα μείνω με την τελευταία όταν βγει developer και βλέπουμε. Για το No OS δε το θυμόμουν καν αλλά το προχώρησα.. Το twrp μένει τώρα ή πριν από κάθε flash θα θέλει και αυτό flash;
-
Παιδευτικα λίγο αλλά το κατάφερα! Έκανε το flash της rom και όταν πάτησα reboot system μου έβγαλε μήνυμα 'No OS installed' το αγνόησα και ευτυχώς άνοιξε η συσκευή! Οπότε όλα καλά.
-
Εμένα είναι στα κινέζικα το recovery και δεν ξέρω τι να πατήσω
-
@MIUI_ART stable έκδοση για το lmi σε zip να υποθέσω στο επόμενο release θα βγει έτσι; Καλημέρα!
-
Δεν έχεις συνδεμένο δικό σου mi account στη συσκευή;
-
Όποτε είναι δεν βιαζόμαστε. Χρόνος υπάρχει, λεφτά δεν υπάρχουν
-
@gkalen τώρα μέσα στο σκ που δε δουλεύω θα πάρω ένα backup για να κάνουμε καμιά δοκιμή με τα νέα δεδομένα.
-
@gkalen ευκαιρία να το δοκιμάσουμε με το format που θα κάνω για να περάσω σε stable .