Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 392.
-
Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από Valmans10: “Δοκίμασες συγχρονισμο;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι. Μόνο αναζήτηση δεν κάνει συγχρονισμό.Αλλά δε με καίει. Ελάχιστα συγχρονίζω... ” Οντως Μόνο αναζήτηση δεν κάνει Στον Συγχρονισμό
-
Παράθεση από koukis: “Παράθεση από c3250nik: “Παρατηρησα οτι με τα ακουστικα Ακους Πολυ Δυνατα και κλησεις & Ραδιο, αλλα μεσον ,Bluetooth Ο ηχος ακουγετε στο μισο περιπου με την Ενταση στο Φουλ?? Καμια ιδεα? ” Δοκίμασε επιλογές για προγραματιστες/disable Bluetooth absolute volume στο on και πες μας ” Αυτο το Bluetooth absolute volume που το βρισκω ?????? Τωρα ειδα το Dolby Atmos δεν δουλευει καθολου με το Bluetooth.
-
Παρατηρησα οτι με τα ακουστικα Ακους Πολυ Δυνατα και κλησεις & Ραδιο, αλλα μεσον ,Bluetooth Ο ηχος ακουγετε στο μισο περιπου με την Ενταση στο Φουλ?? Καμια ιδεα?
-
Επιβεβαιωνω και εγω στο KATE ολα μια χαρα και με το Magisk Κανενα προβλημα πουθενα !!!!!!! Ευχαριστουμε την Ομαδα !!!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ότι έκανες και παλιά... Απλά την κατεβάζεις - την ρίχνεις χύμα στην συσκευή σου και την κάνεις Flash πάνω από την παλιά ROM μέσα από το TWRP Recovery... ” Α μια χαρα Δημητρη ......Ευτυχως γλυτωσαμε τα Factory Data, και τα στησιματα απο την αρχη. Ευχαριστω
-
Επειδη εχω χασει επεισοδια εχω στο Kate μου την Ρομ XTRVBETA1-7.3.2 (Αλλα πρεπει να ειναι XTRVBETA2 και ειχα κανει Factory που ειναι πακετο για να το στησουμε απο την αρχη ) τωρα για περασω αυτην την Ρομ Τι πρεπει να κανω ????? Ευχαριστω.
-
Ρε Παιδια Μεχρι σημερα ουτε ενα δεν εχω δει ?????
-
Μακης10 Οχι δεν εχει ελληνικα περιμενουμε μηπως ο γιατρος (Maddoctor) την Φτιαξει .....
-
Παράθεση από makhs10: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από makhs10: “Μια βοηθεια.Δεν δουλευουν οι καρδιακοι παλμοι στο mi band ξαφνικα ενω πρωτα δουλευαν ” Θελει Αναβαθμηση η Εφαρμογη το επαθα και εγω, και μετα την Αναβαθμηση ξανα δουλεψαν ολα . ” Ευχαριστω για την απαντηση.Ποια αναβαθμηση εβαλες ? =============== Μαρ 20th 2017, 12:10am =============== Παράθεση από makhs10: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από makhs10: “Μια βοηθεια.Δεν δουλευουν οι καρδιακοι παλμοι στο mi band ξαφνικα ενω πρωτ…
-
Παράθεση από makhs10: “Μια βοηθεια.Δεν δουλευουν οι καρδιακοι παλμοι στο mi band ξαφνικα ενω πρωτα δουλευαν ” Θελει Αναβαθμηση η Εφαρμογη το επαθα και εγω, και μετα την Αναβαθμηση ξανα δουλεψαν ολα .
-
Καλή τύχη σε όλους μας thumbsup.png
-
Τωρα ειδα οτι τα SMS ειναι στους 60 χαρακτηρες!!!!!! Στο KATE?????
-
Παράθεση από Tackleberry: “Downgrade από την 2.2.10 που έχω;;; Να κάνω απεγκατάσταση και να την ξαναβάλω μήπως δουλέψει;;; Δεν έχω φτιάξει ούτε τα Ελληνικά αμέλεια, δεν το έχω πάρει απόφαση να το επιχειρήσω ακόμη). Upgrade στην Mi band 2, στο λογισμικό του πως μπορούμε να κάνουμε ή έστω επανεκκίνηση;;; Να πω ότι οι αισθητήρες από κάτω ανάβουν αλλά σαν μέτρηση X. ” Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Ρε Παιδια τωρα το πηρα χαμπαρι δεν μου μετραει τους Κτυπους της Καρδιας εδω και 15 με…
-
Παράθεση από c3250nik: “Ρε Παιδια τωρα το πηρα χαμπαρι δεν μου μετραει τους Κτυπους της Καρδιας εδω και 15 μερες !!!!!!!!Το πατησα τυχαια να μου μετρησει και μου εβγαλε ενα Χ????? ξερει κανεις τι παιζει ???? Στα αλλα δουλευει κανονικα Νομιζω αλλα θα το δω ” Λοιπον Επειδη εχω και το Notify & Fitness For MiFit, και εκανα αναβαθμησεις συνεχεια την εφαρμογη ηθελε να κανω και στο MiFit Update Για Αυτο σταματισε να μου μετραει τα παντα εχτες ......Περασα απο το Play Την 2.2.12 και δουλευει τα παντα κα…
-
Ρε Παιδια τωρα το πηρα χαμπαρι δεν μου μετραει τους Κτυπους της Καρδιας εδω και 15 μερες !!!!!!!!Το πατησα τυχαια να μου μετρησει και μου εβγαλε ενα Χ????? ξερει κανεις τι παιζει ???? Στα αλλα δουλευει κανονικα Νομιζω αλλα θα το δω
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από c3250nik: “Σε ποιες Συσκευες μπορουμε να το περασουμε αυτο το Camera2 API???? και που το βρισκουμε ??? ” Mi5, Mi5s, Mi5Plus και είναι κομμάτι της νέας ROM (που απ' ότι φαίνεται την πήραν πίσω). ” Αρα ειμαστε Εκτος εμεις !!!!!!!!!! Ευχαριστω.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από BanditGR: “Αυτός είναι ίσως ο πιο σημαντικός λόγος αναβάθμισης για εμένα, αυτή την εβδομάδα. Και εννοείται η ενεργοποίηση του Camera2 API για τα Mi5 (αχχχχχχχχχχ τυχεράκηδες !!!) ” Τι ειναι το camera2 API?? Για ριξε λεπτομέρειες αν μπορεις.... ” Το Camera2 API είναι ένα σετ εντολών του Android που πρωτοεμφανίστηκε στο Lollipop. Επιτρέπει στην συσκευή να κάνει capture εικόνες σε πλήρη ανάλυση στην μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει το υλι…
-
Στο KATE μια χαρα την βλεπω μεχρι στιγμης Την Νεα Ρομ.