Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 392.
-
Παράθεση από makisfz: “Dalvik cache, cache και data Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω
-
Ρε παιδια απο XTRV1 Σε XTRV2 τι ακριβως τσεκαρουμε στο TWPR στις ρυθμισεις για να κανουμε Factory Reset Στα Ελληνικα..... Για να μην Κανω Καμια μλκ.
-
Παράθεση από hellenicsun: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από apsogos4ever: “Ρε παιδιά το nougat τεχνικά τι διαφορά εχει; Μόνο εμφανισιακά; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Φυσικά και όχι.Το Nougat (στην AOSP version τουλάχιστον) προσφέρει: - Split-screen multitasking - Multi-window mode. - Instant Apps. - Καλύτερο Doze. - Seamless updates. - Καλύτερο notification bar με περισσότερες ρυθμίσεις. κτλ Λεπτομέρειες εδώ. Το θέμα είναι πόσα και ποια απ' όλα αυτά τα feature…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από apsogos4ever: “Ρε παιδιά το nougat τεχνικά τι διαφορά εχει; Μόνο εμφανισιακά; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Φυσικά και όχι. Το Nougat (στην AOSP version τουλάχιστον) προσφέρει: - Split-screen multitasking - Multi-window mode. - Instant Apps. - Καλύτερο Doze. - Seamless updates. - Καλύτερο notification bar με περισσότερες ρυθμίσεις. κτλ Λεπτομέρειες εδώ. Το θέμα είναι πόσα και ποια απ' όλα αυτά τα features θα δούμε στο MIUI και πότε, διότι όπως έχει ειπω…
-
Ρε παιδιά είδα σήμερα ότι οι επαφές δεν περνανε στον Λογαριασμό Google τι να κάνω?
-
Ρε παιδια εχω το Network Signal Info Pro αλλα στο KATE δεν δουλευει και στις 2 σιμ, Γιατι δεν Υποστηριζει τους SnapDragon ,Ποιο Αναλογο Προγραμμα δουλευει στο KATE ? Για να δουλευεικαι τις 2 Sim?
-
Η 7.1.12 περάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα σε KATE,Μεχρι Στιγμης ...... Ευχαριστούμε πολύ παιδιά
-
Οπως λεει και η Κερκιδα .......ΟΛΕ ....ΟΛΕ...ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
+2 Και απο εμενα Σημερα c3250nik , 1661254507
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από c3250nik: “+2 Και απο εμενα c3250nik, Nikolaos48(1661254507), Να Ρωτησω Τι Ωρα ΕΛΛΑΔΑΣ Τελειωνει η Ψηφοφορια στις 9 Ιανουαριου ωστε να Ριξουμε τον Τελευταιο ΨΗΦΟ!!!!!!!!!! ” Τελειώνει στης 18:00 ώρα Ελλάδος έχω που ψηφίζω μετά της 18:00 αύριο είναι η τελευταία ψήφος Redmi note3 pro ” Δηλαδη στις 18:00 την Δευτερα Τελος .... Ευχαριστω
-
+2 Και απο εμενα c3250nik, Nikolaos48(1661254507), Να Ρωτησω Τι Ωρα ΕΛΛΑΔΑΣ Τελειωνει η Ψηφοφορια στις 9 Ιανουαριου ωστε να Ριξουμε τον Τελευταιο ΨΗΦΟ!!!!!!!!!!
-
Μια χαρα την Βλεπω Την RΟΜ στο Kate αλλα εχω ενα θεμα με το VIBER δεν χτυπαει στην κληση οταν ειναι συνδεμενο με το Bluetooth ακουστικο ??????? και σε καθε RESET μου βγαζει Αποκλεισμενη Εγκατασταση Authenticator ????? τι σημενει αυτο ?????
-
+2 Και απο Εμενα !!!!!!!! Παμε Γερα!!!!!! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !!!!!! ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!!ΠΑΙΔΙΑ
-
Εχουμε στο KATE λειτουργεια Γαντιου??????
-
Λοπον βλεπω οτι το προβλημα μαλλον ειναι απο τις αποσυνδεσεις του Bluetooth με το κινητο .....Τωρα Στη Διαχειριση Εφαρμογων που παμε για να Τσεκαρουμε διαφορα προγραμματα ....βλεπω οταν Παω Πισω στις Ειδοποιησεις Εφαρμογων Δεν εμφανιζει την επιλογη του τηλεφωνου και εχει ολα τα αλλα προγραμματα ....???? Η να ρωτησω ποιο προγραμμα μας δειχνει Στο Mi Band 2 Ποιος Μας καλει????
-
Τελικα μια φορα ειδα την Κληση που με καλεσε ?,μετα εκανε αποσυνδεση και τελος δεν ξανα ειδα κληση ???? ουτε ειδοποιηση????? αλλα βλεπω οτι αποσυνδεεται συνεχεια και ειναι διπλα ?????Μηπως αυτο φταει ?αλλα γιατι αποσυνδεεται????? Με αυτη την εκδοση γινετε Με την 2.2.1 δεν ειχα η δεν ηταν τοσες οι αποσυνδεσεις. Τωρα βλεπω οτι το Instagram με ενημερωνει κανονικα .......