Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 392.
-
Πριν λιγο ξανα ψηφισα !!!!!!! +2 Ψηφους ........Ωρε τους Πηραμε φαλαγκι !!!!!!!!
-
Το εκανα, εκανε και αναβαθμηση Αλλα δεν με ειδοποιει καθολου ????? τι φταιει ??? Εννοειτε οτι το εχω τσεκαρισμενο για να μας δειχνει τις επαφες ????
-
Παράθεση από derveni: “@c3250nik Το AdAwey αποτρέπει τις εμβόλιμες διαφημίσεις του τύπου π.χ. (το κινητό σας έχει ιό κατεβάσετε την τάδε εφαρμογή). Ουσιαστικά τις κακόβουλες διαφημίσεις αποτρέπει. Αν θέλεις πες μου τι ακριβώς σε προβληματίζει. ” Εχω ενα Game το Solitaire Της Mobility Ware και αμα δεν δειχνει διαδημισεις δεν μπορω να παιξω καλα,και θελω να το περασω στην Λευκη Λιστα για να ειναι εκτος.
-
Το Δοκιμασα αλλα βγαζει πολλα κινεζικα και δεν ξερω τι εκανα ???? και νομιζω οτι δεν εκανα Αναβαθμηση !!!!!! γιατι δεν εγινε κατι, πολλα τα κινεζικα που μας βγαζει ,πρεπει να γινει ενας οδηγος βημα βημα Αν ειναι εφικτο?????? Ευχαριστω Παντως Γιατρε .......
-
Ρε παιδια καθε μερα που ψηφιζω δεν με αφηνει πανω απο 1 φορα να ψηφισω????? και αναγκαστικα να κανω 2ο Λογαριασμο ........Υπαρχει καποιος που Ψηφιζει παραπανω να μας ΠΕΙ Πως Γινετε????? Και ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ....... ΣΤΟ POPULAR MOD ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...!!!!!!! Ο MITCH002 το Παιδι δεν το ξερω Καν .....Για να μην Μας πει και κανενας τιποτα ???? ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!!!!!!! Απλως ολοι ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!! VIVA ΕΛΛΑΔΑΡΑ VIVA ΦΟΡΟΥΜ....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!
-
Και εγω Ψηφισα c3250nik αλλα μου λεει οτι για σημερα ψηφισες ??? Πως Ψηφισουμε 5 Φορες ????
-
Γιατρε Καταρχην ευχαριστουμε για την Προσφορα σου !!!!!!! Μια ερωτηση μπορει το Mi Fit να καταγραψει τους Παλμους με προγραμματισμο,Εκτος απο το να παταμε εμεις το κουμπι???? ,δηλ να βαζουμε να μας μετραει τους Παλμους μετα απο καποιο Χρονο,για λογο Ανχους !!!!!!! η αν μπορεις εσυ να μας το κανεις? δεν ξερω Ιατρικα ποσος ειναι αυτος ο χρονος Αυτοματα ????? Καθε 10 min, 20, 30 min, ????? δεν γνωριζω. Ευχαριστω.
-
Χρονια πολλα σε ολους !!!!!!!! Φυσικα ΝΑΙ Και απο εμενα !!!!!!!
-
Παιδια την Version 2.2.9 την περναμε ετσι απλα με εγκατασταση,η θελει μαγικα ??????
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από pechr: “έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου. Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει. Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup. Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα.... Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups ” περιπου 235 εφαρμογες !!!!!!! αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περι…
-
Παράθεση από c3250nik: “Γιατι μου βγαζει οταν κανω Reset, Αποκλεισμενη η Εγκατασταση του Authenticator μεσω Usb? τι σημενει αυτο ???? και πως το Ακυρωνο???? Και κατι αλλο, απο Viber γιατι δεν εχω ηχο κλησης οταν με καλουν καθολου ???? η οταν μου στελνουν μηνυμα, Εχω συνδεμενο το Bluetooth Ακουστικο,Εννοειτε οτι εχω βαλει ηχο κλησης, αλλα ειναι Βουβο!!!!!! ” Ρε παιδια εδω εχουμε κατι να μας πειτε!!!!!
-
Γιατι μου βγαζει οταν κανω Reset, Αποκλεισμενη η Εγκατασταση του Authenticator μεσω Usb? τι σημενει αυτο ???? και πως το Ακυρωνο???? Και κατι αλλο σρτο Viber γιατι δεν εχω ηχο κλησης οταν με καλουν καθολου ???? η οταν μου στελνουν μηνυμα, Εχω συνδεμενο το Bluetooth Ακουστικο,Εννοειτε οτι εχω βαλει ηχο κλησης, αλλα ειναι Βουβο!!!!!!
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΡε παιδια εχω να δω πανω απο μια εβδομαδα Μπαρμπαδελια !!!!!!!
-
Παράθεση από pechr: “έχεις κρατήσει πολλά nandroid backups κάπου. Δες τον φάκελο TWRP ποσα backup εχει εκει. Δες και τον φάκελο ''0'' (μηδέν) μήπως σου έχει μεταφέρει εκει κάποιο nandroid backup. Σε χώρους όπως είναι η SD ή τα φλασάκια τόσο κάνει... αργεί πάντα.... Προφανώς έχεις πάνω απο 100 εφαρμογές στο κινητό σου για να πιάνουν τόσο χώρο, ειδάλλως δεν εξηγείται τόσο μεγάλα backups ” περιπου 235 εφαρμογες !!!!!!! αλλα στο Redmi Note 3g ηταν περιπου 5,700mb ενω στο Kate ανεβηκε στο 11,700mb υπ…
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από c3250nik: “Με την 3 φορα σε backup στο Kate πριν να περασω νεα ρομ απο 5,5 λεπτα που μου εκανε to αντιγραφο,σημερα μου εκανε 35 λεπτα, ειναι κανονκο η εχω καποιο θεμα ?? ” Τι μέγεθος είναι το κάθε ένα; ” 11700MB .. =============== Δεκ 17th 2016, 10:25pm =============== Παράθεση από pechr: “Παράθεση από c3250nik: “Με την 3 φορα σε backup στο Kate πριν να περασω νεα ρομ απο 5,5 λεπτα που μου εκανε to αντιγραφο,σημερα μου εκανε 35 λεπτα, ειναι κανονκο η εχω καποι…