Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 392.
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από c3250nik: “Pε παιδια το Viber γιατι δεν χτυπαει οταν το εχουμε με συνδεση Bluetooth??????? στο Κινητο??? ” Εγώ που συνδέω το κινητό με bluetooth στο αμάξι χτυπάει μια χαρά!! Τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η κάθε συσκευή που συνδέεται και συμπεριφέρεται διαφορετικά το viber. Δικαιώματα έχεις δώσει πλήρη για να είναι πάντα ανοιχτό ε? ” Ναι Εχω δωσει εδω και εναμιση μηνα περιπου δεν χτυπαει?????
-
Pε παιδια το Viber γιατι δεν χτυπαει οταν το εχουμε με συνδεση Bluetooth??????? στο Κινητο???
-
Γραμμη Καταστασης
ΜήνυμαΚαποια λυση αλλη δεν υπαρχει για να μεγαλωσουμε το μεγεθος Στη Γραμμη Καταστασης ? Και δεν Εννοω Ρυθμισεις=>Οθονη=>Μεγεθος Κειμενου???????
-
Γραμμη Καταστασης
ΜήνυμαΥπαρχει κανενα θεμα που εχει ποιο μεγαλα τα γραμματα στην Γραμμη Καταστασης ????? =============== Δεκ 12th 2016, 5:37pm =============== Δεν εχουμε καμια απαντηση???????
-
Γιατρε Maddoctor...θα μας δωσεις τα φωτα σου στην Νεα Βερσιον Με ελληνικα?????
-
Παράθεση από nflo: “Εγώ απλά συνδέω το usb otg στο κινητό και έχοντας ενεργοποιημένη την εφαρμογή documents κάνω κανονικά copy paste από το κινητό στο usb-otg και ανάποδα χωρίς πρόβλημα. ” Με Αυτο που εκανα τωρα ειναι οκ . Μηπως ξερεις γιατι οταν με καλουν στο Viber και εχω συνδεση με Bluetooth δεν χτυπαει το κινητο για να τα ακουσω ????
-
Παράθεση από nflo: “Αρχικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή documents. Δηλαδή πας στα Ρυθμίσεις-> Εφαρμογές-> Όλες, βρίσκεις την εφαρμογή Documents την επιλέγεις και πατάς κάτω την επιλογή "Ενεργοποίηση". Μετά πας στο root explorer επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να μεταφέρεις/αντιγράψεις και πατάς move ή copy και μετά πας στο φάκελλο "Storage" και επιλέγεις το usb-otg σου και πατάς κάτω δεξιά το "Copy here" ή "Move here". ” Απο το βιντεο που ειδα το εκανα νομιζω ,αλλα τωρα εχω ενα θεμα μ…
-
Παράθεση από nflo: “@c3250nik Αρχικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή documents. Δηλαδή πας στα Settings-> Installed Apps-> All , βρίσκεις την εφαρμογή Documents την ενεργοποιείς (δες εδώ -> Fix can't write/delete files on SDCARD (No Root Required) - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum). Μετά θα ανοίξεις το es file explorer θα επιλεξεις το usb otg και θα πατήσεις πάνω δεξιά τις 3 κάθετες τελείες και θα σου βγάλει 2 επιλογές, εσυ θα πρέπει να πατήσεις την "Show SD card/usb otg…
-
Ρε Παιδια Πηρα ενα Sandisk USBOTG64 Και μου βγαζει ενα μηνυμα οταν παω να κανω μεταφορες αλλα δεν τα πιανω ????? Δεν μπορω να βρω τι θελει να κανω ????
-
Παράθεση από iAmLiakos: “@Giannisagal Γιάννη για δες Ρυθμίσεις -> Αρχική οθόνη (Home Screen) και τσέκαρε μήπως είναι ενεργοποιημένο το κλείδωμα του layout. Είναι νέο feature ” Σε εμενα ειναι απενεργοποιημενο αλλα ειναι σαν αχνο δεν αλλαζει τιποτα σαν παγωμενο????
-
Αλλαξα την Sim σε 4g Αλλα δεν βλεπω τιποτα ????θελει καποια ρυθμιση ,αν θυμαμε υπαρχει και ενας κωδικος με *# αλλα δεν τα θυμαμε ??? και κατι αλλο? δεν μου κλειδωνει η οθονη & στην Γραμμη καταστασης τα γραμματα ειναι πολυ μικρα ????
-
Να ρωτησω κατι ακομα, η μεταφορα που ειναι στις Προσθετες Ρυθμισεις τι ακριβως κανει? =============== Δεκ 4th 2016, 12:41am =============== Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από c3250nik: “Εχω το Redmi Note 3g και θελω να Περασω της εφαρμογες στο KATE για να τα εχω τις ιδιες και στα 2 τηλεφωνα πως γινετε αυτο? ” Αν έχεις το ίδιο Μi Αccount και στις δύο συσκευές,νομίζω,χωρίς να είμαι σίγουρος/χωρίς να το έχω δοκιμάσει/ οτι μπορείς με το MiCloud να φορτώσεις ένα backup των εφαρμογών στην άλλη συσκ…
-
Εχω το Redmi Note 3g και θελω να Περασω της εφαρμογες στο KATE για να τα εχω τις ιδιες και στα 2 τηλεφωνα πως γινετε αυτο?
-
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο
c3250nik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟλα Οκ ευχαριστουμε .
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Απο την ημερα που περασα στο Redmi Note 3g το Link2sd,δουλευει κανονικα,αλλα ειδα οτι πλεον δεν μπορω να περασω αλλη εκδοση της ROM κολαει στο MI και αναβοσβηνει και δεν προχωραει στο να περασει η Νεα Rom ,εχουμε καμια λυση πως να περασουμε Νεα Rom ???? ” Εδω ξερουμε κατι ???? ” Ερώτηση αφού πλέον οι φωτογραφίες, μουσική, πάνε στην sd card για ποιο λόγο την έχεις την εφαρμογή μόνο για τα παιχνιδια Στάλθηκε από το HM NOTE…
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Σε Mi Max Helium ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί η εφαρμογή του forum. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων μπας και στρώσει, επανεκκίνηση, και μετά εξαφανίστηκε. ” Παράθεση από iAmLiakos: “@kbougiouklis Κατέβασε την πάλι απο το link της πρώτης σελίδας. Πολύ περίεργο αυτό που συνέβει ” Οντως δεν κατεβαινει η Εφαρμογη μας δειχνει μια σελιδα με γραμματα !!!!!!!! και εγω θελε να την κατεβασω για τσεκαρε το .....