Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 392.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από c3250nik: “Απο την ημερα που περασα στο Redmi Note 3g το Link2sd,δουλευει κανονικα,αλλα ειδα οτι πλεον δεν μπορω να περασω αλλη εκδοση της ROM κολαει στο MI και αναβοσβηνει και δεν προχωραει στο να περασει η Νεα Rom ,εχουμε καμια λυση πως να περασουμε Νεα Rom ???? ” Εδω ξερουμε κατι ????
-
Απο την ημερα που περασα στο Redmi Note 3g το Link2sd,δουλευει κανονικα,αλλα ειδα οτι πλεον δεν μπορω να περασω αλλη εκδοση της ROM κολαει στο MI και αναβοσβηνει και δεν προχωραει στο να περασει η Νεα Rom ,εχουμε καμια λυση πως να περασουμε Νεα Rom ????
-
Ρε παιδια πως θα κανουμε Μεταφορα τα προγραμματα απο Redmi Note σε Redmi Note 3 Se για να εχουμε τα ιδια προγραμματα στο νεο μας τηλεφωνο, Απο τις Προσθετες ρυθμισεις που εχει μεσα την Μεταφορα???
-
2 Φορες πηγα να περασω την νεα Ρομ αλλα και στις 2 μενει στο ΜΙ οταν κανει το ρεσταρτ και δεν κανει τιποτα ,και μετα για να μπω στο Ρεκαβερυ πρεπει να βασταω πανω απο 1-2 λεπτα πατημενα το κουμπια Vol+ & Power, ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο ? Υ.γ Αναβαθμησεις κανω πανω απο 2 χρονια.
-
Παράθεση από gkalen: “@spoulk Αύριο θα έχετε και για το Redmi2TD .. EDIT Αύριο θα έχουμε XTRV για τα , Hermes , Hennessy, wt86047 , wt88047 και Virgo .. ” Για το Πτωχο Πλην Τιμιο Redni Note 3g Θα εχουμε κατι ??? η οχι?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “ωραια μπραβο βρε παιδια. αντε να βγαλετε κανενα διαγωνισμο με κανενα κινητο μπας και κερδισω κανενα νεο κινητο χιχι,γιατι εγω με το ρυζακι ειμαι, η γυναικα ειναι που εχει το redmi 2 td. Εντάξει μόλις την πέρασα παιδιά έχετε αφήσει το supersu στο ρυζακι ελπίζω να μην υπάρξουν προβλήματα. Εντιτ οι εφαρμογές δυστηχως με το Link2sd δεν μεταφέρονται παλι ” Το supersu δεν είναι εγκατεστημένο στην 6.11.3. Έχουμε βάλει το MIUI root αλλά πάντα το κάνουμε αν…
-
Mi Max !!! Aγορα
ΜήνυμαΠαράθεση από apsogos4ever: “φιλε απο αθηνα υπαρχουν συσκευες.Εχω και εγω τωρα αλλα το μηνυμα σκγ ειναι απο τελος αυγουστου Sent from Mi Max Helium Perfomance ” Σημερα το ειδα .....Αν ειναι ευκολο θα ηθελα να το δω απο κοντα ,Ακομα δεν το εχω παρει γιατι δεν το εχω δει?
-
Παράθεση από pit13: “Παράθεση από kostakislarisa: “@pit13 δεν υπάρχει η επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις; ” Το βρήκα, ήταν τελικά στο μενού Οθόνη απο τις ρυθμίσεις. εγώ έψαχνα στο κλείδωμα οθόνης ” Στο Redmi Note 3G Ξερουμε που ειναι????
-
Παράθεση από maikmaik: “πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's. Τρέχεις τις εφαρμογές τους. Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Στο 2 που ειναι το Λουκετο? Για πες τα μας ποιο αναλυτικα ?αν σου ειναι Ευκολο....
-
Παράθεση από jgougos: “Σχετικά με τα widgets διαβάστε το μύνημα του Maikmaik και δεν θάχετε κανένα πρόβλημα: maikmaik wrote: Αν τα σβήσεις τα widgets και τα ξαναπεράσεις τα κρατάει μετά την επανεκκίνηση. Εννοείται ότι τα κλειδώνεις και τους έχεις δώσει τα δικαιώματα για αυτόματη έναρξη καθώς και από την μπαταρία να μην τα κλείνει στο παρασκήνιο. Sorry δεν ξέρω να να βάζω το link, το μήνυμα είναι το 134 και βρήσκεται στην GTV-6.9.22 ” Αυτο πως το κανουμε ?????? Εννοείται ότι τα κλειδώνεις και του…
-
Mi Max !!! Aγορα
ΜήνυμαΤι Εγινε κανενας δεν εχει την Συσκευη εδω στην Αθηνα ?????? να την βλεπαμε απο κοντα !!!!!
-
Παράθεση από netblues: “Τι ιδεα και αυτη να σβυνεται η rom οταν γινει απο τον updater...... ” Φιλε μου Αυτο ειναι καλο σε συσκευες που εχουν ROM 8gb και κατω, οπως στη δικια μου περιπτωση που ειμαστε στο Φουλ και δεν εχουμε χωρο,και επρεπε να κανω απεγκατασταση προγραμματων για να περασω την νεα Rom...
-
Mi Max !!! Aγορα
ΜήνυμαΡε Παιδια επειδη θελω να το αγορασω ειναι κανενας εδω αθηνα η και κοντα Αγια Παρασκευη να το δω απο κοντα αν ειναι εφικτο???? Να παρω μια γευση τι παιζει ??? Ευχαριστω
-
Γιατι δεν μου περναει Dolby Atmos στο κινητο Καθολου εδω και 2 Rom???
-
Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από dfoust: “Τρίτη μέρα με αυτήν τη ρομ στο note 3g και όλα καλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και το σήμα είναι καμπάνα. Μόνο με πέρασμα της ρομ πάνω από την ν7 το κινητό έχει καλό σημα, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση υπάρχει θέμα σοβαρό με το σήμα του τηλεφώνου. Via Xiaomi redmi note 3G ” Το Dolby Atmos Σου το περασε ?? ” Τώρα που το λες όχι Via Xiaomi redmi note 3G ” Αρα ειναι προβλημα απο την Ρομ !!!!!! Στην επομενη Αναβαθμηση θα μας…
-
Παράθεση από dfoust: “Τρίτη μέρα με αυτήν τη ρομ στο note 3g και όλα καλά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και το σήμα είναι καμπάνα. Μόνο με πέρασμα της ρομ πάνω από την ν7 το κινητό έχει καλό σημα, αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση υπάρχει θέμα σοβαρό με το σήμα του τηλεφώνου. Via Xiaomi redmi note 3G ” Το Dolby Atmos Σου το περασε ??
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια περασα την Ρομ αλλα δεν εχω DOLBY ATMOS δεν μου το περασε καμια ιδεα !!!!! ” Δοκίμασε να την ξαναπεράσεις. ” Την Ξαναπερασα αλλα δεν μου το περασε ξανα ....Το DOLBY ATMOS.