Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 392.
-
Ρε παιδια περασα την Ρομ αλλα δεν εχω DOLBY ATMOS δεν μου το περασε καμια ιδεα !!!!!
-
Συγχαρητήρια κύριοι !!!!! Μπράβο !!!!!!!!!!
-
Παράθεση από michael: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από michael: “@c3250nik κατεβασε αυτο το twrp που ειναι για την συσκευη σου απο Εδω ” οκ την περασα .....αλλα μου κανει το Backup στον Φακελλο minote !!!!!!αυτο το κουφο πω μα΅προεκυψε παλι ???? ” Διεγραψε τον φακελο mi note και μπες στο twrp και κανε παλι backup . ” Τον Ονομασα Lsch92_wet_jb9 και εκανα ξανα Backup αλλα μου εφτιαξε νεο Minote.....
-
Παράθεση από pechr: “@c3250nik ποιο redmi note έχεις; Υπάρχουν 2 εκδόσεις αυτού του κινητού, η μία είναι 3G και η άλλη είναι 4G. Αν έχεις την 4G έκδοση (dual SIM) πήγαινε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος και κατέβασε το ''dior''. Αν έχεις την 3G έκδοση πήγαινε εδώ >> Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Xiaomi Note 3G μαζί με Drivers ΧΙΑΟΜΙ ADB και VCOM USB ” Εχω το 3g και ακολουθησα τον οδηγο που μου εβαλες αλλα δεν περασε και μου εβγαλε ενα ερρορ και περασα ενα TWRP απο Forum XDA που βρηκα…
-
Τοσους Μηνες δεν θα το καταλαβενα ???? εκτος αν εχει γινει καμια ρυθμηση αυτοματα? αλλα εχτες που ντο πηρα χαμπαρη μου γυσισε και το TWRP στην παλια βερσιον και ειχε μονο κινεζικα ?????? κατι εκει εχει παιχτει βεβαια βρηκα την βερσιον 2.8.1 αγγλικη και περασα αλλα δεν ξερω αν ειναι η σωστη ......γιατι απο εδω που εψαξα για το TWRP μου βγαζει μτο λινκ οτι δεν υπαρχει ...
-
Σβυσιμο Φακελου TWRP !!!!!
c3250nik - - Recoveries
ΜήνυμαΤυχαια ειδα οτι εχει σβησει ο Φακελος TWRP και μαζι με το Back up ειχα και το αρχειο που αλλαζε τα κινεζικα με ελληνικα η αγγλικα ? δεν θυμαμε ποιος θα μου δωσει το αρχειο εκεινο γιατι μου τα βγαζει το TWRP Recovery στα Κινεζικα !!!!!!! Ευχαριστω και ποια Βερζιον ειναι η τελευταια του TWRP? να περασω ?
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Συσκευη της Xiaomi με Καλυπτει? και ποια με αυτα που γραφω ποιο πανω ..... ” Επειδή στην Αγία Παρασκευή, όπως και σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας η WIND εκπέμπει στη μπάντα Νο3 (δηλαδή στα 1800MHz) δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με καμμία συσκευή της Xiaomi.Ωστόσο για να μην παιδεύεσαι και αναρωτιέσαι πήγαινε ΕΔΩ και δώσε ότι συνδυασμό θέλεις (εταιρεία, μπάντα, συσκευη κ.λ.π.) και θα πάρεις απάντηση. ” Ευχαριστω
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Στην Αγια Παρασκευη ξερουμε σε τι Συχνοτητες Παιζει Η Wind??? ” Στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας (μαζί με τα προάστια) ΔΕΝ υπάρχει κάνενα πρόβλημα με την WIND και το 4G... Σε κάποιες περιοχές της επαρχίας ή σε απομακρυσμένες, όπου η WIND χρησιμοποιεί την 800αρα, εκεί, ναι μεν δεν θα έχεις 4G, αλλά φυσικά θα έχεις 3G και δίκτυο τηλεφωνίας κανονικά! ” Συσκευη της Xiaomi με Καλυπτει? και ποια με αυτα που γραφω ποιο πανω .....
-
Παράθεση από PeterPanious: “Αν δεν εμπιστεύεσαι την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας, τότε γιατί την χρησιμοποιείς; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Καθαρα για το Οικονομικο Πακετο του F2g εδω και 4 χρονια !!!!επειδη δεν μας περισευουν ,Αλλα επειδη το δυκτιο τους ειναι χαλια στην Αγια Παρασκευη που μενω ,ελεγα μηπως ειναι καλυτερα να παω σε 4g Αλλα και κει τα ιδια Χαλια ειναι !!!!!!με αυτα που βλεπω και που εκανα Δοκιμη.....
-
Παράθεση από Bodai: “Γιατί δεν παίρνεις τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών της WIND?? Να σου πουν σίγουρα 100% ” Σωθηκες !!!!!!!!
-
Στην Αγια Παρασκευη ξερουμε σε τι Συχνοτητες Παιζει Η Wind???
-
Τι εγινε κανεις δεν ξερει να μας δωσει Απαντηση!!!!! Δηλαδη WIND 4G Και XIAOMI Δεν πανε Μαζι?????? η Εστω WIND 4G και MIUi 7 με Αλλη Εταιρεια ????
-
Εχω Το REDMI NOTE 3G μΕ MIUI 7 και θα ηθελα να μου προτεινετε ποιο κινητο να παρω Η Να ειναι Συνεχεια Του NOTE αλλα να εχει Minimum :5 Ιντσες Οθονη 3 gb Ram, 32 gb Memory, DUAL SIM Αλλα να δουλευει σε WIND 4G Βασικο αυτο......Μεχρι 250€ και να περνει το MIUI.......Για Να Δουμε και Το MIUI 8???? Στην Πορεια .....
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Αντε Καλη Μας Τυχη !!!!!!!!
-
XIAOMI MI NOTE PRO Qualcomm Snapdragon 810 2.0GHz Octa Core 5.7 Inch 2K Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη Επιτυχια σε ολους Μας