Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 392.
-
Θεμα με VIBER
ΜήνυμαΧρονια Πολλα Σε ολους Με το VIBER μονο εγω εχω θεμα ??????που δεν μπορω να μιλησω μεσον BLEUTOOTH??????
-
Ψηφος +1 user: c3250nik
-
Θεμα με VIBER
Μήνυμαπερασα και τι νεα ROM αλλα παλι τα ιδια εχω Με το VIBER δεν αλαξε κατι ????
-
Θεμα με VIBER
ΜήνυμαΝαι κανονικα ανοιγει, με την τελευταια Rom εννοεις τυην 10-13/12/15?
-
Θεμα με VIBER
ΜήνυμαΕδω και μερες εχω προβλημα με το VIBER δεν μπορω να μιλησω μεσω Bluetooth και πρεπει να κλεισω το διακοπτη Bluetooth και να τον ξαναανειξω για να μπορω να μιλησω ,και κατι ακομα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα μου κλεινει το VIBER,ξεν ξερω αν εχω πειραξει καμια ρυθμηση?
-
Drivers Win 10
ΜήνυμαΕυχαριστω για τις λυσεις !!!!!!!!!
-
Drivers Win 10
ΜήνυμαΡε παιδια πηρα το λαπτοπ του Γιου μου αλλα εχει win 10 και δεν μπορω να συνδεθω καθολου παρ οτι εχω περασει το MiPhone ?μου λεει δεν εχει drivers???αλλα το βλεπει σαν Lcsh92_wet_jb9 ....που θα βρω τους Drivers? Ευχαριστω
-
Εγγραφη Κλησης
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από caeser: “Η ερώτηση με το BLUETOOTH...που κολλάει??? ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ... Πάμε πάλι... ξαναρώτα τι εννοείς "τι έκδοση Bluetooth να είναι ?" ” Μάλλον εννοεί .... Αν χρησιμοποιώ το Bluetooth για να κάνω την κλήση θα γίνεται η καταγραφή?? ” Αυτό του το έχω απαντήσει ΗΔΗ!"....Εάν,ενώ μιλάς με bluetooth, μπορεί να καταγράψει τη κλήση? Η απάντηση είναι "ΝΑΙ", εάν εννοείς αυτό..." ” Καλημερα αυτο ηθελα να μαθω,αν γινετε καταγραφη κλησης μεσον Blu…
-
Εγγραφη Κλησης
ΜήνυμαΔεν καταλαβα τελικα ?μηπως επρεπε να γραψω εγγραφη συνομιλιας αυτο θελω να μαθω, δηλαδη οτι κληση γινετε ειτε εισερχομενη η εξερχομενη να καταγραφετε σε αρχειο,και τι εκδοση Bluetooth να ειναι ? Ευχαριστω
-
Εγγραφη Κλησης
ΜήνυμαSτο Redmi Note 3g γινετε εγγραφη κλησης μεσον Bluetooth?? Ξερει κανεις ??
-
Ρε παιδια σε εμενα γιατι δεν βγαζει οτι υπαρχει αναβαθμιση που κανω ελενχο????μου λεει δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις???
-
Βοηθεια??????
ΜήνυμαΡε παιδια καποιος απο αθηνα με Netteler να μου περασει 10€!!!!!!!Επειγον........Υπαρχει???????Εχω 2 μερες μονο και δεν βρισκω αλλη Λυση.......???? Ευχαριστω
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sso: “Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π) Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!” Μου δουλεύει κανονικά...” και σε μένα δεν δουλεύει!” Και σε εμενα δουλευει κανονικα.
-
Τελικα για να βαλουμε την MIUI 7 Στο Redmi Note 3g ποια Ρομ πρεπει να εχουμε????
-
Παράθεση από caeser: “Είναι η νέα stable rom (Miui V6) που ανακοίνωσε η Xiaomi για το Redmi Note 3G πριν μερικές ημέρες...” Δηλαδη Αυτη που περιμενουμε απο τον Ιανουαριο!!!!!!
-
Miui 7
ΜήνυμαΞερετε Αν Θα την δουμε σε Redmi Note 3G ?