Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 392.
-
Τελικα η λυση στο προβλημα με το Nova Launcher βρεθηκε και ειναι αυτη για οποιον παθει τα ιδια..........Απο τον Φιλο crapatzi..... απο το MyPhone........... Παράθεση: “Εχει ξεμεινει το .odex file και σου κανει αυτο το προβλημα (το ειχα παθει παλαιοτερα με το next launcher). Αν εισαι root τρεξε lucky patcher, οταν αρχιζει ο lucky patcher σκαναρει και σβηνει τα ορφανα .odex files. Εχω την εντυπωση (χωρις να ειναι σιγουρος) οτι και το Link2SD κανει το ιδιο πραγμα.”
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα !!!!!!χαχαχαχαχαχα θα μου δωσετε καμια λυση να δω φως ????” Βάλε το ling2sd και ακολούθησε τον παραπάνω οδηγό που σου έδωσαν.” Ρε φιλε μου δεν εχω προβλημα με τον χωρο εχω 1 Gb ελευθερο, βαζω και βγαζω αλλες εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα, το προβλημα το εχω μονο με το Nova Launcher !!!!!!!!που μου λεει οτι δεν εχω αρκετο χωρο!!!!!!!!!!
-
Ρε παιδια εχετε ξεφυγει απο το θεμα !!!!!!χαχαχαχαχαχα θα μου δωσετε καμια λυση να δω φως ????
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Βρίσκεις κάτι καλύτερο στον NOVA launchet από τον miui; Εντάξει είναι πολύ δημοφιλής launcher αλλά σε αυτούς που έχουν την ατυχία να μην μπορούν να έχουν περιβάλλον miui. Εδώ μεγάλες εταιρίες ψήνουν την xiaomi να τους δώσει το περιβάλλον miui και εσύ που έχεις xiaomi θέλεις άλλον launcher; Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.” Φιλε μου τον εχω 3 χρονια και δεν μπορω να τον αλλαξω ειδικα τις οθονες 11 τον αριθμο ????με αυτα που εχω εκτος αν μπορω να τα…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να του κάνεις απεγκατάσταση και πάλι εγκατάσταση.” Δεν με αφηνει να κανω εγκατάσταση γιατι μου λεει οτι δεν εχει χωρο ενω εχει 1 γιγα χωρο..... και αλλες εφαρμογες που εβαλα δεν εχει κανενα προβλημα ,εκανα και Restore την Rom απο το Backup που εχω για ασφαλεια μολις παει να κανει αναβαθμηση μου το σβηνει το Nova απο μονο του ........
-
Ρε παιδια μονο με το Nova Lanuncher εχω προβλημα με το χωρο σε καμια αλλη εφαρμογη ????μηπως παιζει κατι αλλο ? ξερει κανεις να βοηθησει !!!!!!!!γιατι καιγομαι!!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Ο οδηγός είναι εδω => Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD” Πως βλεπουμε την εσωτερική μνήμη της συσκευής ποσο χωρο εχει ? εχω το Root Explorer?δεν πρεπει να εχει γεμισει?
-
Παράθεση από Bodai: “Τότε το 1Gb στην sd είναι "άχρηστο" αν έχει γεμίσει η εσωτερική μνήμη της συσκευής..” Εδωσε μας λυση τι να κανουμε ρε φιλε μου δεν το κατεχουμε το αθλημα ?????
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από c3250nik: “δεν υπαρχει θεμα, να τονισω οτι εχω 1 gb χωρο ελευθερο στην Sdca” Εχεις εγκατεστημένο και λειτουργικό Link2SD?? Αν δεν έχεις ... δεν έχει καμία επίδραση το 1Gb στην SD!!” Οχι φιλε μου δεν εχω το Link2SD....
-
Καλησπέρα παιδιά . Απο εχτες πηγε να κανει αναβαθμηση το App NOva Launcher , με αποτελεσμα να γινει απεγκατασταση στο Nova ???? kai μου βγάζει συνεχεια ανεπαρκης διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης,ενω σε αλλα app, δεν υπαρχει θεμα, να τονισω οτι εχω 1 gb χωρο ελευθερο στην Sdcard. Το κινητό μου είναι rooted με εκδοση την GTV-5.2.10 Δοκίμασα με το Cleaner master καθαρισμο αλλα αποτέλεσμα κανενα ????? το TeslaUnread Plugin το περναει κανονικα !!!!!
-
Τελικα χτυπησε το αρχειο Nvram.img !!!!! και με την βοηθεια απο τον Χρηστο (Bodai) και με αυτον τονοδηγο Bήμα προς βήμα η διαδικασία του Unbrick για το RedMi Note WCDMA το επαναφεραμε αλλα το αρχειο Nvram , μεσου του οδηγου αυτου προσπαθησαμε να φτιαξουμε και την Nvram.img, en.miui.com/thread-18485-1-1.html ,αλλα τιποτα δεν to εχω φτιαξει,γιατι δεν μπορω να το κανω να δουλεψει σωστα !!!! αλλα το κινητο δουλευει μια χαρα ετσι φαινετε μεχρι στιγμης ..... Ευχαριστω για μια ακομα φορα τον χρηστο .
-
S O S !!!!!!!!!!! Περασα την 5.4.17 απο stable 5.2.10 με full wipe αλλα δεν δουλευουν καθολου οι κλησεις ειναι σαν να το εχω σε Airplane mode και εχω μεινει τελειως χωρις τηλεφωνο εδω και καποιες ωρες !!!!!!!!Σας παρακαλω οσο γινετε καποια βοηθεια!!!!!!!!!!!αλλα μου βγαζει ομως και το Invalit Imei και στις 2 SIM
-
Ρε παιδια περασα την GTV_5.4.17 Developer αλλα μου βγαζει το Invalit Imei γιατι ?να τονισω οτι δεν εχω περασει ακομα κανενα λογαριασμο στο τηλεφωνο,οτε της Google ,μηπως φταει αυτο ? Μου βγαζει μυνημα Αδυναμια ληψης εγκυρου ID συσκευης και λεει απο κατω το ID της συσκευης πρεπει να ειναι εγκυρο IMEI η Mac Address και κατι αλλα ??? Με λιγα λογια δεν βλεπει τις Καρτες SIM και δςν εχω τηλ καθολου
-
Παράθεση από FreddyK: “Μέχρι να μας έρθει η V6 με Kitkat θα έχει βγει Android Cronut” Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Πες το Ψεμματα !!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Την sim την αναγνωρίζει κανονικά?” Ναι
-
Οπως λεω και στον τιτλο εχω στην 2η Sim Cosmote whatsup αλλα το προγραμμα δεν δουλευει με τιποτα ?ξερει κανεις καποια λυση ???Πως να δουμε ενημερωση whatsup??Και ουτε μηνυματα Στελνει ?????
-
Φωνη βοοντω εν τη ερημο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εμεις χαρα ποτε θα δουμε????????.......τι λενε οι κινεζοι ???????? Ξερει κανενας ???
-
Helloooooo ou from China !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ακουει κανεις .................
-
Τι εγινε ρε παιδια εχουμε Θα κανενο νεο ??????......
-
Handcent Sms
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “αυτό έχω , δεν έχω πρόβλημα , οπότε θα το καταφέρεις ρύθμισε πάλι την ήχο , μήπως για κάποιο λόγο πήγε στο αθόρυβο , .........” Τελικα δεν μπορω να αλλαξω τον ηχο ειναι μονιμα στο σιωπηλο, και δεν με αφηνει να διαλεξω αλλο ηχο !!!!!!!!!! απο δικες μου επιλογες ηχων . Και κατι αλλο γιατι μου κλεινει συνεχεια την Επιλογη Εντοπισμο Σφαλματων USB..?????