Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 392.

• Handcent Sms

c3250nik - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Εχω Θεμα με το Handcent εδω και μερες οταν ερχετε μηνυμα ,δεν χτυπαει ο ηχος του μηνυματος εχω ειναι ολα οκ στις ρυθμησεις ???

• redmi note

c3250nik - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Ολα τα modules γίνονται εγκατάσταση κανονικά σαν καθετί άλλο, αλλά για να "παίξουν" πρέπει να τα ενεργοποιήσεις μπαίνοντας στο WSM. Διαφορετικά δεν!!!” Ενεργοποιημενα ειναι αλλα δεν βλεπω κατι ?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από c3250nik: “αλλά δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν τρέχουν?” Ποιό Module είναι ο ένοχος. Το έχεις ενεργοποιήσει απο τα WSM??” Δεν ξερω ?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από c3250nik: “αλλα δεν βλεπω να δουλευουν” Τι συνέβει? Δεν έγινε η εγκατάσταση απο τα WSM? Κατεβάζεις modules και δεν γίνεται η εγκατάσταση τους? Γίνεται αλλά δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν τρέχουν?? Πρέπει να γίνεις πιο σαφής.” Σωστος Γίνεται η εγκατάσταση αλλά δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν τρέχουν??

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια την Miui 5 εχω ......” Παράθεση από Bodai: “Αυτό που ψάχνεις δεν είναι το Xposed Framework αυτό καθεαυτό καθώς δεν υποστηρίζεται σε miui. Ψάχνεις μια υλοποίηση για miui ονόματι WSM Tools. Οδηγίες ΕΔΩ Να τονίσω ότι έχει δοκιμαστεί μόνο σε MIUI v.5 και να είσαι έτοιμος για την περίπτωση bootloop.” ” Τα εχω τα WSM Tools αλλα δεν βλεπω να δουλευουν και δεν ξερω και πως να τα κανω να δουλεψουν παροτι διαβασα τον οδηγο ποιο πανω.

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από NikosChandolias: “Με την τελευταία developer 4.12.26. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Θαμας δωσεις τα φωτα σου γιατι δεν εχω ιδεα πως να το κανω ???” Παράθεση από Bodai: “Αυτό που ψάχνεις δεν είναι το Xposed Framework αυτό καθεαυτό καθώς δεν υποστηρίζεται σε miui. Ψάχνεις μια υλοποίηση για miui ονόματι WSM Tools. Οδηγίες ΕΔΩ Να τονίσω ότι έχει δοκιμαστεί μόνο σε MIUI v.5 και να είσαι έτοιμος για την περίπτωση b…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από c3250nik: “ Δηλαδη οταν πατας τον winning deal για να παιξεις ,δεν σου πεταει το μηνυμα οτι δεν εχεις internet ??? αυτο ειναι το προβλημα οχι οτι δεν παιζει το game ????ισως εγω δεν το διατυπωσα καλα πριν..” Τώρα που το συγκεκριμενοποίησες , Δεν ξέρω τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το Winning Deal , πιθανόν κάτι που παίζεται μέσω Internet όπως το Multiplayer γι' αυτό και λέει ότι " Unable to deliver a Winning Deal etc etc " με λίγα λόγια δεν μπορεί να σου δώσει ένα "…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από geobas: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Ποια version ψαχνουμε ?” AdFree_0.9.8” Εχω προβήμα με το Game solitere μου μπλοκαρει την συνδεση το adfree μαλλον και δεν μπορω να παιξω κανενα tip? ξερουμε .” Διαβάζω όλα τα ενδιαφέροντα posts των φίλων στην κοινότητά μας , και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το Redmi Note , προσπαθώντας να ξεστραβωθώ . 'Οχι πως πρόκειται να γίνω προφέσορας , αλλά γιά να είμαι ενήμερος τουλάχιστον γιά τα βασικά . 'Οταν κάπο…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Με την τελευταία developer 4.12.26. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Θαμας δωσεις τα φωτα σου γιατι δεν εχω ιδεα πως να το κανω ???

• redmi note

Μήνυμα

οχι δεν εχει ?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Ποια version ψαχνουμε ?” AdFree_0.9.8” Εχω προβήμα με το Game solitere μου μπλοκαρει την συνδεση το adfree μαλλον και δεν μπορω να παιξω κανενα tip? ξερουμε .

• redmi note

Μήνυμα

Ποια version ψαχνουμε ? για να ξερουμε ποιο προγραμμα εννοεις ?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Το εχω τικαρισμενο .....αλλα adfree δεν εχω ...πρεπει να το βαλω και αυτο ?” η τελευταία έκδοση κάνει δουλειά ("αγόρασέτο" ξέρεις) ” Χαχαχαχα εισαι ωραιος !!!!!!!!!

• Updates και note

Μήνυμα

για τις ελληνικες αναβαθμησεις εννοουσα.....

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Πως θα απαλλαγώ από τις ενοχλητικές διαφημίσεις Ρυθμίσεις-->Λογαριασμοί & Συγχρονισμός-->Λογαριασμοί-->Google-->Διαφημίσεις-->Απενεργοποίηση διαφημίσεων βάσει ενδιαφέροντος (τικάρισέ το) χρησιμοποιώ την εφαρμογή Adfree” Το εχω τικαρισμενο .....αλλα adfree δεν εχω ...πρεπει να το βαλω και αυτο ?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από sideris20250: “Μόνο στον mogila πιάνει το μπλοκ στον χρομ το μπλοκ δεν πιάνει” Δεν μιλαω για τους Browsers αλλα για τα προγραμματα

• redmi note

Μήνυμα

Ρε παιδια ενω εχω τις διαφημησεις μπλοκ γιατι εχω σε πολλα προγραμματα διαφημηση???

• Updates και note

Μήνυμα

Γιατι εμεις ειμαστε οι ριγμενοι της υποθεσης ???? σε αναβαθμησεις ...

• Παράθεση από tora33: “@c3250nik , όλες οι Ελληνικές roms είναι rooted , γιατί να βάλουμε το Super User η supersu (καλύτερα) , δεν χρειάζονται όταν βάλουμε μια εφαρμογή που χρειάζεται να πάρει δικαιώματα root τα δίνει η rom αν βάλουμε το π.χ. το supersu , θα πάρει δικαιώματα από την rom και όλες οι επόμενες εφαρμογές που χρειάζονται δικαιώματα , θα τα παίρνουν από το supersu υπερβολή εγώ το κάνω σε δυο κινητά με miui V6 , γιατί το θέλει το titanium backup (αν και δουλεύει και χωρίς το supersu) ” …

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από c3250nik: “Εβγαλα και εγω το Super User αλλα μου λεει τωρα στο mobileuncle tools στην πρωτη οθωνη οτι ειναι unroot, στα δικαιωματα ομως το δειχνει στη λιστα με τα προγραμματα που εχουν Root.” Δεν αρκεί να εγκαταστήσεις το SU. Πρέπει και να αντικαταστήσεις τον Root Manager της MIUI με το SU για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.” Θα μας τα κανεις ποιο απλα γιατι δεν ξερω τι μου λες ?εδω ...Πρέπει και να αντικαταστήσεις τον Root Manager της MIUI με το SU για να έ…