Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 392.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Λοιπόν, Θα πετάξεις το SuperUser. LuckyPatcher, Adblock Plus. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζεις το Super User αφού ήδη είσαι ROOT με MIUI Root Manager.” Εβγαλα και εγω το Super User αλλα μου λεει τωρα στο mobileuncle tools στην πρωτη οθωνη οτι ειναι unroot, στα δικαιωματα ομως το δειχνει στη λιστα με τα προγραμματα που εχουν Root.

• Παράθεση από tora33: “χρειάζεται να έχεις 25 Credits μπες π.χ. εδώ και γράψε Thanks - Convince me to use Android/MIUI! What will your answer be ? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum [MIUI BETA TEAM]Enable Cool features In Android chrome - Part 2 - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum η διάλεξε κάποιο απο εδώ General - Xiaomi MIUI Official Forum μετά θα σε αφήσει να ψηφίσεις αν και έχεις 30 Credits και θα έπρεπε να μπορείς να ψηφίσεις ” Νομιζω οτι ψηφισα γιατι βλεπω τους ψηφους ολους…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια εχω λογαριασμο αλλα επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα πως μπορω να ψηφισω ????για δωστε τα φωτα σας .....” κοίταξε την υπογραφή μου , αν δεν τα καταφέρεις , πες μας γράφεις π,χ, 18. MIUI Greece και πας πιο ψηλά στην σελίδα τους και επιλέγεις το 18. MIUI Greece ” Your User group have no permission to vote μου βγαζει αυτο ?

• Ρε παιδια εχω λογαριασμο αλλα επειδη δεν ξερω καλα αγγλικα πως μπορω να ψηφισω ????για δωστε τα φωτα σας .....

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “δεν μιλαω για τους πλοηγους μονο, γενικα να μεταφερουμε στην External Card προγραμματα για να αυξηθει ο χωρος στην εσωτερικη καρτα ?αυτο θελω γινετε ?” Μίλησες για το iGO και άλλους Navigators... Αν θέλεις ΓΕΝΙΚΑ μεταφορά εφαρμογών στην SD, τότε διάβασε ΑΥΤΟΝ τον οδηγό! Και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οδηγοί στους "οδηγούς"... Για ρίξε μια ματιά... Νομίζω όμως, εάν κάνεις κάτι τέτοιο, κάθε φορά που θα κάνεις update τη rom, θα…

• Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από caeser: “Όταν εγκατέστησες τον Clean Master το σύστημα ασφαλείας σου έκανε 4-5 ερωτήσεις, που έπρεπε να απαντήσει θετικά και να τικάρεις και την επιλογή να "θυμάται" την επιλογή σου. Εάν εκεί αρνήθηκες κάτι απο λάθος ίσως, τώρα να μην μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Εφόσον είσαι σίγουρος ότι το κινητό σου είναι rooted και έχεις ενεργοποιήσει και τα δικαιώματα root, μπες στο κόπο να απεγκαταστήσεις τον Clean Master και να τον ξαναεγκαταστήσεις, προσέχοντας αυτ…

• Παράθεση από caeser: “Όταν εγκατέστησες τον Clean Master το σύστημα ασφαλείας σου έκανε 4-5 ερωτήσεις, που έπρεπε να απαντήσει θετικά και να τικάρεις και την επιλογή να "θυμάται" την επιλογή σου. Εάν εκεί αρνήθηκες κάτι απο λάθος ίσως, τώρα να μην μπορείς να κάνεις αυτό που λες. Εφόσον είσαι σίγουρος ότι το κινητό σου είναι rooted και έχεις ενεργοποιήσει και τα δικαιώματα root, μπες στο κόπο να απεγκαταστήσεις τον Clean Master και να τον ξαναεγκαταστήσεις, προσέχοντας αυτή τη φορά να απαντήσει θ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από c3250nik: “το Clean Master αρνηθηκε δικαιωματα Sureruser” Είναι ακριβώς έτσι το μύνημα λάθους? Η το μεταφράζεις?” Οχι ετσι το γραφει στα ελληνικα ...

• Παράθεση από Bodai: “Εχεις πάει στα permissions να δώσεις άδεια root??” Εχω δωσει Αλλα δεν ξερω αν θελει κατι ποιο συγκεκριμενο???

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Ναι αλλα τοτε ηταν Οκτωμβριος !!!!!!χαχαχαχαχα Να ρωτησω και κατι αλλα γιατι δεν περνει το clean master Δικαιωματα Root αφου εχω root στο κινητο?” Πήγαινε Ασφάλεια-->Δικαιώματα--> και ενεργοποίησε το διακόπτη "Δικαιώματα Root". Τι rom φοράς? Με την Ελληνική έχεις και τον Clean Master και root και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αυτόματα εγκατεστημένα στη συσκευή σου!” την ελληνικη εχω την 4.11.14 αλλα Clean Master δεν ειχε .…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Ναι αλλα τοτε ηταν Οκτωμβριος !!!!!!χαχαχαχαχα Να ρωτησω και κατι αλλα γιατι δεν περνει το clean master Δικαιωματα Root αφου εχω root στο κινητο?” Πήγαινε Ασφάλεια-->Δικαιώματα--> και ενεργοποίησε το διακόπτη "Δικαιώματα Root". Τι rom φοράς? Με την Ελληνική έχεις και τον Clean Master και root και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αυτόματα εγκατεστημένα στη συσκευή σου!” την ελληνικη εχω την 4.11.14 αλλα Clean Master δεν ειχε .......τα δικαιωματα Root ειναι ενεργα ........…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “δεν μιλαω για τους πλοηγους μονο, γενικα να μεταφερουμε στην External Card προγραμματα για να αυξηθει ο χωρος στην εσωτερικη καρτα ?αυτο θελω γινετε ?” Μίλησες για το iGO και άλλους Navigators... Αν θέλεις ΓΕΝΙΚΑ μεταφορά εφαρμογών στην SD, τότε διάβασε ΑΥΤΟΝ τον οδηγό!” Ναι αλλα τοτε ηταν Οκτωμβριος !!!!!!χαχαχαχαχα Να ρωτησω και κατι αλλα γιατι δεν περνει το clean master Δικαιωματα Root αφου εχω root στο κινητο?

• δεν μιλαω για τους πλοηγους μονο, γενικα να μεταφερουμε στην External Card προγραμματα για να αυξηθει ο χωρος στην εσωτερικη καρτα ?αυτο θελω γινετε ?

• Θελω να ελευθερωσω μνημη απο την εσωτερικη και να τα τρεχει απο την SD κανονικα αν καταλαβα καλα με το προγραμμα αυτο να μας πει καποιος πως γινετε ???αυτο θελω

• Παιδια καμια απαντηση εδω Μας ξεχασατε ?????

• Ρε παιδια εμας με το Redmi Νοτε 3G γιατι μας εχετε παντα στο τελος ??????και μετα απο πολλες μερες ????

• Το καταλαβα αυτο που λες φιλε μου αλλα δεν υπαρχει χωρος στο Τηλεφωνο ? καμια αλλη ιδεα δεν ξερω πως γεμισα στο ξαφνικο?καποιο προγραμμα να μας δειχνει τον καθε φακελλο ποσο Mb η Gbεχει υπαρχει μηπως? Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον file manager της Miui που είναι κυριολεκτικά υπέροχος και τον έχεις ΗΔΗ εγκατεστημένο στη συσκευή σου? Αν έχεις ελληνικά, είναι ο φάκελος με το όνομα "αρχεία", που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας. Ανοιξέ τον και θα δεις τα tabs στην κορυφή: "Κατηγορίες" (που σου δείχνε…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Το καταλαβα αυτο που λες φιλε μου αλλα δεννυπαρχει χωρος στο Τηλεφωνο ? καμια αλλη ιδεα δεν ξερω πως γεμισα στο ξαφνικο?καποιο προγραμμα να μας δειχνει τον καθε φακελλο ποσο Mb η Gbεχει υπαρχει μηπως?” Γιατί δεν χρησιμοποιείς τον file manager της Miui που είναι κυριολεκτικά υπέροχος και τον έχεις ΗΔΗ εγκατεστημένο στη συσκευή σου? Αν έχεις ελληνικά, είναι ο φάκελος με το όνομα "αρχεία", που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας. Ανοιξέ τον και θα δεις τα…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Καλημερα Μπορουμε να αλαξουμε την τοποθεσια που αποθηκευει το Αντιγραφο, στην SD-Card ? και οχι στο τηλεφωνο.” Μπορείς να το μετακινήσεις χειροκίνητα, για να αποδεσμεύσεις χώρο στο τηλέφωνο, αλλά όταν χρειαστείς να κάνεις restore, πρέπει και πάλι να βρίσκεται στην "φυσική" του θέση, αλλιώς δεν θα το δει... Η θέση που βρίσκονται τα αρχεία που κάνεις back up είναι αυτή: Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης/MIUI/backup/AllBackup” Το καταλαβα αυτο που λες φιλε μ…