Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-392 από 392.

• Καλημερα Μπορουμε να αλαξουμε την τοποθεσια που αποθηκευει το Αντιγραφο, στην SD-Card ? και οχι στο τηλεφωνο.

• Αγορά Note

c3250nik - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από vasagr: “Θα συμφωνησω απολυτα για το bluetooth, το ιδιο εχω κανει κ εγω κ ειναι μια χαρα. Αλλωστε υπαρχουν πλεον στη αγορα πολυ καλα, ελαφρια κ με πολλες δυνατοτητες bluetooth σε πολυ καλες τιμες. Στα συν ειναι οτι το μοντελο που πηρα εγω εχει τον ιδιο φορτιστη, οποτε ειναι μεγαλη ευκολια κ διαρκεια μπαταριας 5-7 ημερες. Ψαξτο κ θα σου λυσει τα χερια σιγουρα” Αμα μας λεγατε και ποιο ειναι θα μας βοηθουσε !!!!!

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Όταν χτυπάει στο επάνω μέρος που γράφει ποιος καλεί, κάτω από αυτό έχει ένα εικονίδιο sim με τον αριθμό 1 ή 2, ανάλογα την sim που δέχεται την κλήση. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Α τωρα το προσεξα Ευχαριστω.

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Και σε μένα δουλεύει. Έξυπνη εφαρμογή. Αλλά την έβγαλα γιατί δεν μου χρειάστηκε. Είμαι οπτικός τύπος βλέπω σε ποια κάρτα με καλούν. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πως Γινετε Αυτο? (βλέπω σε ποια κάρτα με καλούν)γιατι δεν το εχω βρει ακομα .

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Μπορεις σε παρακαλω να μου κανεις ποιο λιανα ?αυτα που μου λες?” στην συσκευή σου αν υπάρχει στην επιφάνεια εργασίας το κέντρο ασφάλειας η ασφάλεια , επέλεξέ το και δώσε δικαιώματα στο skype αν όχι κάνε τα άλλα και μια απλή επανεκκίνηση της συσκευής μπορεί να το λύση το πρόβλημα edit απεγκατάσταση απο το play store και εγκατάσταση , επανεκκίνηση Ανάκτηση λογαριασμού - Αντιμετωπίζετε προβλήματα σύνδεσης; η μπες με λογαριασμό microsoft” με Νεο Λογαριασ…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από c3250nik: “Skype app δεν συνδεεται με τιποτα” απεγκατάσταση και εγκατάσταση του skype δώσε δικαιώματα , και αυτόματη έναρξη επανεκκίνηση το κινητό σου να σε πάρουν στο skype , θα σου πει να τσεκάρεις κάτι μετά μπορείς να πάρεις κι εσύ” Μπορεις σε παρακαλω να μου κανεις ποιο λιανα ?αυτα που μου λες?

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από c3250nik: “Γεια σας Skype app δεν συνδεεται με τιποτα , μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το Skype, ελεγξτε τις ρυθμισεις του δυκτιου και δοκιμαστε ξανα, Ξερει κανεις να βοηθησει??? Ευχαριστω” Δοκίμασε παλιότερη έκδοση του skype εγώ τις βρίσκω εδώ” Το εκανα αλλα διαφορα καμια...... δεν συνδεετε με τιποτα” Δοκίμασε Καθαρισμό Δεδομένων (Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Skype)” Τιποτα ουτε με αυτο Κατι παει να κανει αλλα στο τε…

• redmi note

Μήνυμα

Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από c3250nik: “Γεια σας Skype app δεν συνδεεται με τιποτα , μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το Skype, ελεγξτε τις ρυθμισεις του δυκτιου και δοκιμαστε ξανα, Ξερει κανεις να βοηθησει??? Ευχαριστω” Δοκίμασε παλιότερη έκδοση του skype εγώ τις βρίσκω εδώ” Το εκανα αλλα διαφορα καμια...... δεν συνδεετε με τιποτα

• redmi note

Μήνυμα

Γεια σας Skype app δεν συνδεεται με τιποτα , μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση με το Skype, ελεγξτε τις ρυθμισεις του δυκτιου και δοκιμαστε ξανα, Ξερει κανεις να βοηθησει??? Ευχαριστω

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από c3250nik: “Πως μπορουμε να εχουμε τις ρυθμησεις αποθηκευμενες ωστε να μην αλλαζουμε καθε φορα που κανουμε Update στη rom?” Για ποιές ρυθμίσεις μιλάς? Όταν κάνεις update την rom, οι ρυθμίσεις του συστήματος δεν χαλάνε... Ωστόσο εάν θέλεις να κάνεις back up τις ρυθμίσεις σου και να τις ξαναφέρεις μετά, μπορείς να το κάνεις από τη διαδρομή : Ρυθμίσεις--> Αντίγραφα & επαναφορά -->Τοπικά Αντίγραφα--> Δημιουργία αντιγράφου-->Σύστημα --> Ρυθμίσεις Συστήματος (ή και ότ…

• Παράθεση από SomniusX: “το ίδιο το Miui κρατάει τους κωδικούς και μπορεί να τους μοιράσει σε κάποιον άλλον μέσω qr code :P” Πως γινετε αυτο και που το βλεπουμε ?

• Πως μπορουμε να εχουμε τις ρυθμησεις αποθηκευμενες ωστε να μην αλλαζουμε καθε φορα που κανουμε Update στη rom?