Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 392.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Vstromakias: “Αν έχουν γίνει όλα αυτά τότε κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων στην winbank και περνάμε απο την αρχή user και pass. Δε θα πρέπει να γράψει ότι είναι root ” το εκανα και αυτο ξεχασα να στο γραψω πριν στο αλλο μυνημα, Αυτην την εκδοση που την βρισκω? εγω εχω την 20400 που βαζουμε εδω μαζι με την ρομ
-
Παράθεση από Vstromakias: “Καλημέρα. Εκρυψες το magisk manager πρώτα αλλάζοντας όνομα απο τις ρυθμίσεις του; Ενεργοποίησες το magisk hide απο το μενού και έβαλες την εφαρμογή στη λίστα; Αν δε δουλέψει έτσι, όπως είσαι κάνεις καθαρισμό του apk της Πειραιώς και περνάς πάλι τα στοιχεία. Θα πρέπει αν έχεις κάνει όλα αυτά να μη βλέπει το root. Αν συνεχίζει τότε σημαίνει ότι κάτι έχεις παραμελήσει ” Απο αυτα που λες δεν εχω ιδεα,αν θελεις αναλυτικα να με πεις τι πρεπει να κανω,Μονο στην λιστα του magi…
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
ΜήνυμαΠαράθεση από jimmynet: “Παράθεση από amavroudis: “Δε λαμβάνεις, δε στέλνεις ή όλα μαζί; ” Όλα μαζί Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ετσι Οπως τα λες Ειναι και σε μενα
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
ΜήνυμαΡε παιδια με το Vodafone Wifi Calling(VoWifi) Ενεργο, Υπαρχει περιπτωση να Λαμβανουμε και μυνηματα (SMS)και στις 2 Σιμ????
-
Παράθεση από apo.stam: “Παράθεση από c3250nik: “Κυριος Στα ΑΒ και στα Mc Donald ” Καλημέρα. Για τα ΑΒ δεν συνδέεται αυτόματα (δεν είναι όπως του σπιτιού). Πρέπει να μπαίνεις κάθε φορά στο wifi του κ να κάνεις αποδοχή. Φαντάζομαι κ στα Mc Donald να ισχύει το ίδιο. ” Το Κανω Αυτο Παταω Αποδοχη παρολου που παλια συνδεοταν αυτοματα ....Αλλα ενω συνδεετε δεν εχει Ιντερνετ...Α ξεχασα στα Mc Donald μου βγαζει Λαθος οτι ειμαι Root...Το εχω δει Goople Play και σε αλλους πολλους !!!! Ασχετα Που ειμαι Root…
-
Παράθεση από c3250nik: “Στο Mi 9T Pro Παραμενουν τα θεματα Που γυρισαν στα Αγγλικα και Καποιες αλλες Εφαρμογες Της Miui,Τα λατινικα, στο Ευρετηριο Επαφων, Στις ρυθμισεις Καποια μενου εχουν Γυρισει στα αγγλικα,Το Προβλημα με την Εφαρμογη Της Πειραιως WinBank που μας Βγαζει το overlay και δεν δεχετε το δακτυλικο, Ενω Στην Εφαρμογη My Alpha Της Αλφα Bank Δουλευει Μια Χαρα.Αυτα Προς το Παρον, Α εχω θεμα Και με την Ρυθμιση Αυτη ....Wi-Fi probe protection Εδω Και Κανενα Μηνα Το Ανακαλυψα δεν μπορω να …
-
Στο Mi 9T Pro Παραμενουν τα θεματα Που γυρισαν στα Αγγλικα και Καποιες αλλες Εφαρμογες Της Miui,Τα λατινικα, στο Ευρετηριο Επαφων, Στις ρυθμισεις Καποια μενου εχουν Γυρισει στα αγγλικα,Το Προβλημα με την Εφαρμογη Της Πειραιως WinBank που μας Βγαζει το overlay και δεν δεχετε το δακτυλικο, Ενω Στην Εφαρμογη My Alpha Της Αλφα Bank Δουλευει Μια Χαρα.Αυτα Προς το Παρον, Α εχω θεμα Και με την Ρυθμιση Αυτη ....Wi-Fi probe protection Εδω Και Κανενα Μηνα Το Ανακαλυψα δεν μπορω να Την Απενεργοποιησω Γιατι…
-
Παράθεση από amavroudis: “Wi-Fi settings(com.android.settings).bbak Κάνε ένα backup στη νέα κατάσταση. Αποθηκεύεται στο miui, backup, allbackup, ημερομηνία... Εφόσον τελειώσει πέρασε μέσα το αρχείο τονπλαικ που εχειςε τα δίκτυα και κάνε μόνο αυτό επαναφορά. ” Το εκανα Οπως μου λες, Εκανα και συνχρονισμο με το Cloud, Αλλα τα δυκτια δεν τα βλεπω,ειναι μονο τα 5 που ειχα,Το Αρχειο ειναι Κανονικα στο Backup με Ημερ. Που εκανα Επικολληση...Στην Δημιουργια Αντιγραφου Και Επαναφορας,Που Παω Δεν μου εχε…