Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 392.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από gkalen: “@c3250nik Βάλε την τελευταία ή την σημερινή ... ” Την Τελευταια Rom εχω ..
-
Παράθεση από gkalen: “@c3250nik Χαχα , με πέθανες τώρα .. σκόρδο , κρεμμύδι .. Εγώ εννοώ κάτι τέτοιο. . forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…99ec216690ff59dc5e19648cc forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…99ec216690ff59dc5e19648cc Εμένα έτσι κατεβαίνει , όταν κατεβάζω από πάνω Αριστερά ή από πάνω Δεξιά .. Με κέντρο το notch μιλάω για τη συσκευή μου ή το νοητό κέντρο τεςπα για τις συσκευές χωρίς notch .. Όταν κατεβάζεις από το κέντρο είναι λίγο τροχός της τύχης , ότι κάτσει τεςπα , οι πιθανότητες έτσι κι αλλι…
-
Παράθεση από gkalen: “@c3250nik Από την πάνω δεξιά πλευρά κατεβάζεις και βλέπεις τους διακόπτες , το control center που είπες ... Από την πάνω αριστερά μεριά κατεβάζεις και βλέπεις τις ειδοποιήσεις... Για να μην βλέπεις το control center και να βλέπεις τις ειδοποιήσεις μάλλον είσαι αριστερόχειρας , εμείς οι δεξιόχειρες δε βλέπαμε τις ειδοποιήσεις ... ” Χαχαχαχα Μια χαρα δεξιος ειμαι ...Μονο την Καμπανα μου Εχει Δεξια ...Δοκιμασα και την Αριστερη Πλευρα και μου εχει τους Διακοπτες!!!!!! πως το αλ…
-
Παράθεση από gialaftis: “Ολα καλα σε mi9t pro !!! ” Η Κουρτινα κατεβενει Με τους Διακοπτες ,Λεγετε Control Center Πλεον,γιατι το βλεπω την πρωτη φορα που ανοιγει το κινητο αλλα μετα δεν τους ξαναβλεπω, μονο τις ειδοποιησεις μου βγαζει ?Στις Ρυθμησεις δεν μπορω να βρω που ειναι ? Ευχαριστω
-
Παράθεση από amavroudis: “Θέλεις να επαναφέρεις αντίγραφο από το Mi Cloud. Συνδέσου με το Mi Account στο νέο τηλέφωνο και κάνε συγχρονισμό. ” Το εχω κανει αλλα για καποιο λογο περασε μονο 4 Wifi δυκτια και θελω να τα περασω ολα ειναι πανω απο 110!!!τωρα το αρχειο το βρηκα απο το παλιο τηλ,αλλα πως τα περναω στις Wifi Ρυθμισεις,για να τα εχει ολα περασμενα, καμια Εφαρμογη μηπως παιζει ?,το εχω και ροοτ το τηλ
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από c3250nik: “Χρονια Πολλα Χριστος Ανεστη !!!!! Να ρωτησω, Αν εχουμε Ροοτ Υπαρχει καποιο προγρμμα Που το κρυβουμε ???για να μην το βλεπουν καποιες Εφαρμογες??? ” Καλημέρα και χρόνια πολλά. Υπάρχει στο μενού του magisk manager η επιλογή του hide , όπου εκεί υποδεικνύει ποια apps θες να είναι κρυμμένα. Λειτουργεί μια χαρά , όμως στην δική μου περίπτωση αστόχησε να κρύψει την εταιρική πύλη της microsoft με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάω σε απεγκατάσταση μιας και δε…
-
Παράθεση από geoanto555: “Οι διπλές εφαρμογές είναι το πρόβλημα. Πάρε εσύ να έχεις ένα μπακαπ κ θα επαναφέρεις εκείνο σε περίπτωση ανάγκης. Στο μέλλον θα στήσουμε κ άλλο twrp . ” Να Αναφερω Οτι εγινε το Backup Κανονικα !!!!! Μετα απο το σβησιμο του χρηστη 999.Μακαρι θα περιμενουμε για να στησουμε ξανα τις διπλες εφαρμογες.Ευχαριστω Και Παλι .
-
Παράθεση από baxalo: “ναι. μεσα απο το twrp κανεις εγκατασταση το magisk. το εχουν ενσωματωσει τα παιδια εδω ηδη μεσα στην rom. θα το βρεις χυμα στο Internal storage. μετα την εγκατασταση του, οταν ξεκινησει παλι το κινητο, θα δεις και τον magisk manager να εχει περαστει σαν εφαρμογη. μετα κατεβαζεις το termux κτλ κτλ. ” Μετα την διαδικασια αυτην? θα κανει Backup Μονο 1 User? Και θα μπορω να περασω ξανα διπλες Εφαρμογες?
-
Παράθεση από baxalo: “Για να σβησεις τον 999 χρειαζεται να ειναι root το κινητο. Κατεβαζεις απο το playstore την εφαρμογη Termux Την τρεχεις και πληκτρολογεις: 1. su και πατας enter. ζηταει δικαιωματα root οπου και τα δινεις. 2. pm remove-user 999 και πατας enter επανεκκινηση (δε τα εχω δοκιμασει. οτι αναφερουν σε ξενα φορουμ) ” εχω δει και εγω καποια βιντεο terminal emulator for android λεγετε αλλα για το ροοτ πρεπει να περασω το magisk? εχω χρονια να το κανω και δεν ξερω τι ακριβως να κανω ,μο…
-
Παράθεση από geoanto555: “Error adding file '/data/vendor_ce/999' Αυτό δηλώνει ότι΄εχεις 2ο χώρο και χρήστη 999. Ισχύει;? ” ειχα 3 εφαρμογες διπλες ? Μηπως αυτο εννοει ? δεν εχω ιδεα?ειδα ενα βιντεο Απο τα αγγλικα φορουμ και εδειχνε να προγραμμα Terminator for Android, Που τρεχει το Su Και διαγραφει το 999.το βρηκα με το{How to fix error 255 in twrp mi9t Pro android 10 αλλα επειδη δεν ηξερα δεν εκανα κατι. Αν μπορεις να το ρύθμισης να μην διαβαζει το 2ο Χρηστη που ανεφερες ποιο πριν στα ποστ μηπ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Σε txt θα πρεπει να ειναι οκ. Δοκιμασε απο browser αν εισαι απο κινητό.. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…99ec216690ff59dc5e19648cc ” Το Ανεβασα σε Zip Στο προυγουμενο Ποστ
-
Παράθεση από geoanto555: “μετονομασε το σε txt η κανε το zip. Το αρχείο ειναι .log και δεν μπορεις να το ανεβάσεις έτσι στο φόρουμ. ” το εκανα μετρατροπη σε txt αλλα ουτε ετσι το ανεβασε να δοκιμασω σε Zip, winrar και δεν το δεχετε ....να βρω την Zip Εφαρμογη.. Επιτελους το ανεβασε
-
Παράθεση από geoanto555: “Μετά το σφάλμα πάνε advanced / copy log κ ανέβασε το εδώ να το δουμε ” Παταω συνημμενα να ανεβασω το txt Αρχειο και μου βγαζει αυτο Το Error {An unknown error occurred during the upload.}!!! Ελεος....καποιο μαιλ να στο στειλω μηπως ???
-
Παράθεση από geoanto555: “Σβησε τις διπλές εφαρμογές και δοκίμασε το. ” Θα το δοκιμασο παροτι ειναι θεμα με 1 Εφαρμογη Που δεν θελω να σβησω, και θα σε ενημερωσω. Το Ιδιο μνμ βγαζει ξανα με το 255,Ξεχασα Να ενημερωσω οτι το εχω ξεκλειδωσει,αλλα Root δεν το εχω κανει?
-
Παράθεση από geoanto555: “Αν έχεις "διπλές εφαρμογές" καλά είναι να τις σβήσεις και ν δοκιμάσεις ξανά. Με ποιο twrp δοκιμάζεις; Δεν θυμάμαι αν στο τελευταίο εχω κάνει την αλλαγή να μην παίρνει backup από άλλο χρήστη. ” Ναι εχω και διπλες,το Τελευταιο twrp εχω 3.3.1_03-12, και να ενημερωσω οτι μου βγαζει και να παταω κωδικο? πριν μπω στο twrp,Νομιζω θα ηταν Ιδανικο να μην περνει Απο Αλλο χρηστη. Βρηκα και αυτα {How to fix error 255 in twrp mi9t Pro android 10 ...} Αλλα επειδη δεν το κατεχω πολυ κ…
-
Παράθεση από gkalen: “@c3250nik Παλιότερα όντως ήταν πιο απλά τα πράγματα σε backup και restore .. Για μένα αυτά που σίγουρα τικαρουμε είναι τα boot , system image , vendor image και data .. Τώρα κάποιοι τα βάζουν όλα ( τουλάχιστον όσα έχουν κάποιο μέγεθος , αυτά που είναι μηδέν δεν υπάρχει λόγος ) .. Γι'αυτό λέω ότι θέλει και δοκιμές το πράγμα , δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργεί το ίδιο για όλες τις συσκευές .. Εγώ θα έπαιρνα ένα backup όπως σου είπα και μετά θα έκανα factory reset και πέρασμα τ…
-
Παράθεση από gkalen: “@c3250nik Όταν κάνουμε restore τo backup που παίρνουμε από twrp επαναφέρει και τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους όπως ακριβώς ήταν εκείνη του στιγμή που πήραμε το backup ( εφόσον βέβαια τα έχουμε επιλέξει κιόλας ).. συνήθως είναι προεπιλεγμένα αυτά .. Καλό είναι να έχουμε δοκιμάσει ότι δουλεύει και το backup και το restore σωστά .. ” (Καλό είναι να έχουμε δοκιμάσει ότι δουλεύει και το backup και το restore σωστά ..) Απο Σιγουρια Απο το Παρελθον Οτι Ετσι Δουλευει Δεν Το Δοκι…
-
Παράθεση από xnikos: “όπως σου ξαναέγραψα παίρνεις backup τα πάντα και ξαναπερνάς τα πάντα αν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι όλα θα δουλέψουν σωστά. το restore στην ίδια έκδοση καλύτερα. Μιλάμε για image backup δλδ θα επιστρέψει ακριβώς όπως ήταν. το titanium είναι άλλη ιστορία, μπορείς να ενημερώνεις επιλεκτικά τα αντίγραφα που θέλεις και φυσικά υπάρχει και το ενσωματωμένο "αντίγραφα ασφαλείας", ιδανικό νομίζω για ρυθμίσεις,sms,επαφές κτλ *καλό είναι το restore να γίνεται με την ίδια έκδοση TWRP …