Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 392.
-
Να ρωτησω για να μην Ξανα Παθω τα Ιδια, Ολικο Backup Μπορουμε Να παρουμε Με Το TWRP, Οπως Παλια Περναμε με Την ΡΟΜ Αρωμα,και τι Τικαρουμε? η Να Το Ρουταρω και να Περνω με το Titanium? Backup?
-
Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από c3250nik: “Πηγα να κανω Ενημερωση στην νεα Εκδοση και μου τα εσβησε ολα,Καλα και περνουμε Αντιγραφο, και θελει στησιμο απο την Αρχη το κινητο!!!!!ΑΛΛΑ.. Ερωτηση το Αντιγραφο που κανουμε μεσον TWRP ΔΕΝ Σωσει Και τα δεδομενα της Καθε Εφαρμογης ??Οπως ηταν Παλια Αλλα Μονο τις Εφαρμογες?? ” Δεν είναι νορμάλ αυτό. Σου τα έσβησε όλα;Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα,.αν το κάνεις σωστά. Μπορείς να γυρίσεις πίσω στην έκδο…
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από c3250nik: “Πηγα να κανω Ενημερωση στην νεα Εκδοση και μου τα εσβησε ολα,Καλα και περνουμε Αντιγραφο, και θελει στησιμο απο την Αρχη το κινητο!!!!!ΑΛΛΑ.. Ερωτηση το Αντιγραφο που κανουμε μεσον TWRP ΔΕΝ Σωσει Και τα δεδομενα της Καθε Εφαρμογης ??Οπως ηταν Παλια Αλλα Μονο τις Εφαρμογες?? ” Δεν είναι νορμάλ αυτό. Σου τα έσβησε όλα; Το αντίγραφο περιέχει τα πάντα,.αν το κάνεις σωστά. Μπορείς να γυρίσεις πίσω στην έκδοση που το πήρες, αν κάτι πάει στραβά. Το δοκί…
-
Πηγα να κανω Ενημερωση στην νεα Εκδοση και μου τα εσβησε ολα,Καλα και περνουμε Αντιγραφο, και θελει στησιμο απο την Αρχη το κινητο!!!!!ΑΛΛΑ.. Ερωτηση το Αντιγραφο που κανουμε μεσον TWRP ΔΕΝ Σωσει Και τα δεδομενα της Καθε Εφαρμογης ??Οπως ηταν Παλια Αλλα Μονο τις Εφαρμογες??
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από GUZGUN: “Και γω τον είχα τόσα χρόνια αλλά πλέον δεν μου χρειάζεται. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το Θεμα Ειναι Οτι Εγω Τον χρειαζομαι,και δεν ξερω να βρω τι φταιει? ” Ευκαιρία τώρα να τον χωρίσεις... δυστυχώς γίνονται πιο περίπλοκα τα πράγματα.... ” Θα συμφωνήσω , είναι ώρα να τον αποχωριστείς, τον χρησιμοποιούσα και γω στο παρελθόν φανατικά, όμως οι launcher μαμά έχουν εξελιχθεί …
-
Μια Χαρα Το Βλεπω Μεχρι Στιγμης
-
Παράθεση από giannisatsi: “Ρυθμίσεις-προβολή-σκοτεινη λειτουργία-individual apps ” Ευχαριστω
-
Παράθεση από giannisatsi: “απενεργοποιηση dark mode εφαρμογών τρίτων ” ΠΟΥ Το Βρισκουμε Αυτο?
-
Παράθεση από GUZGUN: “πολλοί έχουν αλλαξει τον Nova με τον στοκ από τότε που βγήκε με συρτάρι εφαρμογών ο στοκ. Η dev γενικά είναι πιο προηγμένη ρομ αλλά βγάζουν θέματα αφου δοκιμάζουν πολλά καινούρια πράγματα γιαυτό και εγώ την παράτησα. Xtrv srable και όλα καλά. Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapat ” Φιλε μου Τον Εχω Πανω απο 8 Χρονια και 7 Κινητα Οποτε Τον Εχω ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ !!!!!
-
Παράθεση από c3250nik: “Εχω Παρατηρηση Οτι Καθε 24-48 Γινετε κατι Σαν Reset Και απο το Nova Launcher Μου Το Γυρναει σε Miui Launcher, Και Οταν Παω Αρχικη Οθονη Και Το Επαναφερω σε Nova Launcher Σχεδον ολα Τα Widget Ειναι Σαν Κολημμενα, Και Επνερχονται Μονο Απο Επαναφορα Αντιγραφου? Εχω Την Miui 20.3.12 Αλλα Αυτο το Εχω εδω και Μερικες Ρομς. ” Μονο Εγω το Εχω Το Θεμα Αυτο????
-
Εχω Παρατηρηση Οτι Καθε 24-48 Γινετε κατι Σαν Reset Και απο το Nova Launcher Μου Το Γυρναει σε Miui Launcher, Και Οταν Παω Αρχικη Οθονη Και Το Επαναφερω σε Nova Launcher Σχεδον ολα Τα Widget Ειναι Σαν Κολημμενα, Και Επνερχονται Μονο Απο Επαναφορα Αντιγραφου? Εχω Την Miui 20.3.12 Αλλα Αυτο το Εχω εδω και Μερικες Ρομς.
-
Παράθεση από sasaman: “Αν δεν εχεις ιδεα για το πως γινεται,τοτε σιγουρα δεν το εκανες.Δεν ειναι καποια επιλογη στο μενου των ρυθμισεων.Υπαρχει γενικα ενας τροπος να βελτιωσεις την συχνότητα της οθόνης σου.Κανοντας το εγω εχασα την λειτουργια του αποτυπώματος. Οποτε επαναφεροντας το στην αρχικη του συχνοτητα ,επανηλθε η λειτουργια του.Τωρα δεν μπορω να σε βοηθησω,δυστυχώς. ” Που βρισκω αυτην την ρυθμιση με τα Hertz? Της Οθονης? ΑΚΥΡΟ Τωρα δοκιμασα και Δουλευουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ Δεν Ξερω τ…
-
Παράθεση από c3250nik: “Ξαφνικα εχω θεμα με το Δακτυλικο Αποτυπωμα ,Ενω το Παταω δεν κανει τιποτα ,εκανα τα τεστ Μεσον του Cit Το Τεστ και μου λεει οτι ειναι ΟΚ στο επομενo Τεστ No 34 Που εκανα Μου λεει EnrolQuality αναβει ο sensor Παταω αλλα ειναι σαν παγωμενος και δεν κανει κατι...εβαλα σημερα Και την XTRV-20.2.20 ROM ,Αλλα το θεμα το ειχα και απο την stable Rom 11.0.5 Απο εχτες. ” Εχουμε Αλλη Λυση να δοκιμασω περα απο την Εγκατασταση της Fastboot? Που προτεινε ο amavroudis? η Αν η μονη Λυση ε…
-
Ξαφνικα εχω θεμα με το Δακτυλικο Αποτυπωμα ,Ενω το Παταω δεν κανει τιποτα ,εκανα τα τεστ Μεσον του Cit Το Τεστ και μου λεει οτι ειναι ΟΚ στο επομενo Τεστ No 34 Που εκανα Μου λεει EnrolQuality αναβει ο sensor Παταω αλλα ειναι σαν παγωμενος και δεν κανει κατι...εβαλα σημερα Και την XTRV-20.2.20 ROM ,Αλλα το θεμα το ειχα και απο την stable Rom 11.0.5 Απο εχτες.
-
Ξαφνικα εχω θεμα με το Δακτυλικο Αποτυπωμα ,Ενω το Παταω δεν κανει τιποτα ,εκανα τα τεστ Μεσον του Cit Το Τεστ και μου λεει οτι ειναι ΟΚ στο επομενo Τεστ No 34 Που εκανα Μου λεει EnrolQuality αναβει ο sensor Παταω αλλα ειναι σαν παγωμενος και δεν κανει κατι...εβαλα σημερα Και την XTRV-20.2.20 ROM ,Αλλα το θεμα το ειχα και απο την stable Rom 11.0.5 Απο εχτες.
-
Παράθεση από chrisska1969: “Παράθεση από amavroudis: “Πάρε αντίγραφο! ” Πήρα, πήρα! όλα καλά πήγαν, δουλεύει μια χαρά! Και πάλι ευχαριστώ! ” Επειδη και εγω το σκεφτομαι να αλλαξω σε Dev απο stable για ενημερωσε μας πως δουλευουν ολα??? Καλα...