Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 392.

• Παράθεση από George 21: “@c3250nik αυτό κάνει το πάνω ακουστικό να λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο..οπότε έχεις 2 ηχεία ... ” Ναι τι βρηκα μετα και το καταλαβα, Ευχαριστω και παλι,Στα αλλο που ρωταω μηπως Ξερεις κατι?

• Παράθεση από George 21: “Αν είσαι ήδη root κατέβασε το DSAM_FOR_MI8PRO v4 zip από xda κ πέρνα το από magisk.. reboot κ δουλεύει ” Δεν το βρισκω πουθενα αυτο? Το Αρχειο... Το Βρηκα τελικα ,Αυτο ειναι για Dual sound Ετσι ?Για το Dolby ρωτησα ποιο πανω, αλλα καλη πατεντα και αυτο,Οταν μιλαμε στην Κληση Την Ενταση που Ακουμε μπορουμε να την αυξησουμε ποιο πανω απο το τερμα με καποιο τροπο? Ξερουμε

• Παράθεση από George 21: “Αν είσαι ήδη root κατέβασε από xda κ πέρνα το από magisk.. reboot κ δουλεύει DSAM_FOR_MI8PRO v4 zip ” Αυτο ειναι σαν το dolby digital plus? Επειδη πρωτη φορα το Ακουω?Ολιγον Ασχετος, Υ.γ Πως τα αλλαξα Πανω Ιδεα δεν εχω ...Χαχαχαχα Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από c3250nik: “Τωρα Ειδα Οτι η ΠΕΡΙΟΧΗ!!!Στις Προσθετες Ρυθμισεις !!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ??? Εχω Την δικια μας Miui 11 Stable V11.0.5.0.QFKCNXM Ξερουμε Τον Λογο ” ειναι default China. ” Μετα το πηρα ειδηση .Ευχαριστω

• Παράθεση από George 21: “Edit το βρήκα τελικά κ δούλεψε!!! ” Για δωσε μας Τα φωτα σου να το Περασουμε και εμεις Αναλυτικα τι πρεπει να κανουμε ?Αν ειναι Εφικτο?

• Mi Band 4

c3250nik - - Mi Band

Μήνυμα

Εχω το Notify&Fitness εδω και 3 χρονια,στο Redmi Note 4 και Δεν ειχα προβλημα, Και πριν 20 μερες Συνδεσα το Mi Band 4,Στο Mi9T Pro αλλα εχω θεμα με τους Κτυπους της Καρδιας Το ειχα καθε 4 ωρες Αλλα αυτο κανει συνηθως καθε 1η 2 λεπτα απο 2 φορες,καποιες φορες αλλαζει και σε 1 ωρα που το βαζω αλλα ξανα αλλαζει? εχει καποιος αλλος αυτο το θεμα,Και ενα θεμα ακομα συνηθως κοιμαμαι μετα τις 6 το πρωι ενω στο Redmi Note 4 με το Mi Band2 εγραφε το Notify&Fitness ,τωρα δεν γινετε τιποτα και δεν καταγραφε…

• Παράθεση από amavroudis: “Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι; Η aroma έχει τα προβλήματα της στη τελευταία έκδοση android. ” Για το Mi-9T Pro Αναφερομε.

• Επειδη εχω πανω Απο 3 χρονια Να Περασω Ρομ Αρομα, Αυτη Η Ρομ ειναι Αρωμα? Γιατι την Περασα Αλλα Καποια Προγραμματα Που Θυμαμε Δεν Το Εχω Δει Μεσα? Η η Αρωμα ειναι Μονο Η Developer XTRV???

• Παράθεση από jpastos: “Για mi9t pro υπάρχει τίποτα για εμάς τους μεγάλους?? ” Οντως βγαζουμε Τα Ματια Μας!!!!! Να διαβασουμε!!!!

• Παράθεση από amavroudis: “Ναι, root κάνεις με εγκατάσταση magisk μέσα από το twrp. ” Ευχαριστω ,και στα Αλλα που ρωτησα μια Απαντηση? Εχουμε?

• Περασα κανονικα την Ρομ Αφου ξεκλειδωσα και περασα και το TWRP ,αλλα ροοτ δεν περνουμε αυτοματα ? πρεπει να κανουμε κατι αλλο? Υ.Γ Θυμηστε μου στα ελληνικαΤι μαρκαρουμε Στο (TWRP) για να παρουμε Αντιγραφο Του Κινητου με η Χωρις Internal Memory??? Ευχαριστω

• Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από chrisnik: “Φιλε μου σου βγαζει ερρορ ετσι???? Με τι εισαι με gestures ή με τα κουμπια?? Κ στην μια η την αλλη περιπτωση πρεπει να μπεις στις τρεχουσες εφαρμογες. Δηλαδη με το αριστερο κουμπι. Πανω δεξια θα σου βγαλει διαχειριση εφαρμογων. Μπαινει βρισκεις τον launcher κ κανεις απεγκατασταση ενημερωσεων. Την πατησα κ εγω. Δεν δουλευει αυτη η εκδοση σε εμας ” Πως επανεφερες το Κανονικο Launcher??? ” Με το που εκανα Απαγκατασταση Εφαρμογης Επανληθλε Στο Κανονικο…

• Παράθεση από chrisnik: “Φιλε μου σου βγαζει ερρορ ετσι???? Με τι εισαι με gestures ή με τα κουμπια?? Κ στην μια η την αλλη περιπτωση πρεπει να μπεις στις τρεχουσες εφαρμογες. Δηλαδη με το αριστερο κουμπι. Πανω δεξια θα σου βγαλει διαχειριση εφαρμογων. Μπαινει βρισκεις τον launcher κ κανεις απεγκατασταση ενημερωσεων. Την πατησα κ εγω. Δεν δουλευει αυτη η εκδοση σε εμας ” Πως επανεφερες το Κανονικο Launcher???

• Παράθεση από amavroudis: “Είσαι με official global stable; Τι rom έχεις επάνω; ” ΝΑΙ ΤΗΝ 11.0. ΔΕΝ Θυμαμε τα υπολοιπα εχτες περασε την Ρομ 2και κατι Γιγα!!!

• Πηγα να βαλω για δοκιμη Τον Οδηγό : Πως θα ενεργοποιήσετε το συρτάρι των εφαρμογών στις Global ROM του MIUI 11 - News from Xiaomi Miui Hellas Την Beta έκδοσης του MIUI Launcher, και εσβησε και ο κανονικος πως περναμε τωρα Νεο MIUI Launcher? Γιατι δεν δειχνει ΤΙΠΟΤΑ!!!

• Επειδη περιμενω να περασουν Οι Ωρες για να ξεκλειδωσω ,Μια ερωτηση ? Τι Usb-OTG Εχετε και δουλευεται? για τα Back-up? Δεν ξερω αν Υπαρχει κατι σχετικα με Αυτο που Ρωταω?

• Καλησπερα Χρονια Πολλα !!!Σε ολους Επεστρεψα Και περιμενω το Εργαλειο ....Χαχαχαχα Το Βασικο Μου Θελω..... ειναι η Καταγραφη Κλησης Με την XTRV STABLE Δεν την Χανουμε Στην Πορεια Ετσι ??? Γιατι ειδα Την Ανακοινωση της Xiaomi σχετικα με την Ευρωπαικη Ρομ της MIUI??? Για την Αλλαγη του Dialer και των μυνηματων? Ευχαριστω

• Προχτές το Ενεργοποίησα σε Redmi Note 4X, περνεται τηλ στο 13830 και τους λέτε να σας το ενεργοποιησουν, μετά από 10 λεπτά κάνετε μια επανεκκίνηση το κινητό και μετά κατεβάζετε την Εφαρμογή από το play Vodafone WiFi Calling ειναι ο διακόπτης για να το ανοίγετε και να το κλείνετε και είστε Κομπλέ....Σημείωση Δεν είμαι Root....

• Παράθεση από amavroudis: “Από τη κουρτίνα επάνω ενεργοποίησε την αυτόματη περιστοφή ” την εχω ενεργοποιημενη, δεν γυριζει στις ρυθμισεις .....

• Παράθεση από amavroudis: “Εάν βάλεις αυτόματη περιστροφή, δεν γίνεται να φέρεις εκείνο το πεδίο με περιστροφή από την άλλη μεριά που μπορείς να εισάγεις δεδομένα; ” Δεν γυρναει στο Mi Λογαριασμο Στις Ρυθμησεις να το κανω ?το Σκεφτικα και εγω αυτο?Και δεν μπορω να συνεχισω για κανω Fastboot και unlock.

• επειδη δεν δουλευει η αριστερη πλευρα δεν μπορω να περασω λογαριασμο Mi με τιποτα για να μπορεsω να το ξεκλειδωσω με το MiUnlock Το βαζω σε fastboot αλλα θελει να τσεκαρω το ξεκλειδωμα που δεν μπορω να πατησω απο αριστερα αν βρω καποιο πληκτρολογειο που να δουλειει κατακορηφα η απο την μεση και δεξια θα μπορεσω να τα περασω τα στοιχεια του Λογαριασμου!!!!!