Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 392.
-
Δεν δουλευει καθολου το κομματι που δεν ειναι μπλε?στην Οθονη Τι Μπορει να φταιει?Οτι υπαρχει σε αυτην την λωριδα δεν μπορουμε να το πατησουμε και δεν δουλευει εδω και 14 μηνες ηταν κλειστο και καναμε και τις απαραίτητες Αναβαθμησεις που μας εβγαλε....ελειπε το παιδι στο εξωτερικο για αυτο ηταν κλειστο ....Το Κινητο ειναι το Nikel. Ευχαριστω
-
Παράθεση από NasDriver: “Προσπάθησε να καθαρίσεις την οθόνη με οδοντόκρεμα, άσε την λίγο πάνω να στεγνώσει και μετά να τρίψεις την οθόνη, αν δεν δουλέψει δυστυχώς δεν φτιάχνεται...είναι fix κατασκευή και με το άνοιγμα θα χαλάσει τελείως ” Η οθονη μου εναι πεντακαθαρη ....που βοηθαει αυτο με τον καθαρισμο???
-
V10 Themes
c3250nik - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από kouskous: “Καλημέρα φίλε μου @spirosmeg Θα υποθέσω μόνο ότι απλά δεν το δοκίμασες!! Έχω το xiaomi Kate με miui 10 και απλά σου λέω ότι η διαδικασία δουλεύει κανονικά χωρίς επαναφορά στο μαμά θέμα μετά από κάποια ώρα. Σου παραθέτω και τα screen shot από το τηλέφωνο μου.8360aba670b1241a7ff141c391356512.jpgc18462f0e6635850678d4137f4fd08a6.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 12c3762863b292687f118347a5bf7541.jpg ” Το περασα αλλα με Rom Χωρις Ροοτ μετα απο ωρα Επανερχεται στην πρ…
-
V10 Themes
c3250nik - - V10 Themes
ΜήνυμαΠερασα τα 2 πρωτα Θεματα με Miui Theme Editor αλλα μου δειχνει το θεμα 2 φορες και το ενα το λεει (Apply me) αλλα μετα απο καποια ωρα μου τα γυρναει στην Προεπιλογη θεματος ,με αλλα θεματα που εχω κατεβασει απο την εφαρμογη τα εχει κανονικα περασμενα.Να τονισω οτι δεν το εχω Root. Και Αυτο το Αδυναμια συνδεσης στο δυκτιο που οτι παμε να βρουμε,μας το πεταει? πως το ξεπερναμε ??? Εχω Βαλει Ινδια στις Ρυθμισεις.
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Μόνο το Google να επιλέξεις τότε και είσαι οκ. ” Το εχω κανει ηδη και ειναι Οκ τωρα απο οτι βλεπω...
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Δες πανω τη φώτο που σου έβαλα χθες. Εκεί πάνω απο το βελάκι που σου έβαλα γράφει Contacts to show. Ποιές επαφές να εμφανίζει. Διάλεξε το Google account ή gmail ανάλογα πως το έχει. ” Το εκανα και αυτο αλλα τωρα ειδα οτι ειχε τσεκαρισμενο και το Samsung Account μαλλον αυτο ηταν ...Ευχαριστω
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Οι επαφές σου στο note 4x συγχρονίζουν με τον λογαριασμό της google? Αν ναι, πέρνα τες από εκεί στο νέο τηλέφωνο. ” Απο εκει τις περασε μολις περασα τον λογαριασμο στο Σαμσουνγκ και εκανε συνχρονισμο.... Παράθεση από vanni: “Εάν το Note4 έχει διαφορετικά πεδία για το όνομα και το επώνυμο τότε δεν πρόκειται να το καταφέρεις καθώς το Samsung έχει ένα πεδίο για ονοματεπώνυμο. Άρα 2 λύσεις διορθώνεις χειροκίνητα μια μια τις ονομασίες μόνο των επαφών ή συγχρονίζεις από το no…
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Πας επαφές,ρυθμίσεις και εκεί οπως το έχω στη φώτο επιλέγεις το επίθετο αντί για όνομα. ” Ευχαριστω ,Αυτο το ξερω και το εκανα αλλα παλι λαθος ειναι,τελικα το θεμα μου ειναι οτι στις επαφες Στο Νοτε 4Χ ειναι οτι ολες Τις Επαφες Τις Εχω στο Επωνυμο και στο Ονομα στα πεδια , Και Στο Galaxy 7 μου τα αλλαζει και μου τα παει σε αλλα πεδια Με αποτελεσμα να μου τα βγαζει τελειως λαθος .....Αυτο που Ψαχνω ειναι οτι θα θελω Ιδια Οπως Στο Νοτε 4Χ Να Εμφανιζονται το ιδιο...
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΜηπως τοτε ξερετε αν γινετε να εμφανίζονται οι επαφες ??? Προβολη με Επώνυμο,Ονομα Οπως τα εχουμε στο Νοτε 4Χ με το Galaxy 7 ?? γιατι μου τα εμφανιζει τελειως διαφορετικα ??
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie2alpha: “Δύσκολο το βλέπω ακόμα κι αν βρεθούν τα APK μια και οι εφαρμογές αυτές χρειάζονται και κάποια APIs του MiUI για να δουλέψουν. ” καλησπερα ,επειδη δεν γινετε εγκατασταση στο S7 αυτα τα APP απο την MIUI πο προσπαθω να περασω, και βλεπω οτι το κατεχεις το αθλημα τι ειναι αυτα τα Apis ????Που μας εγραψες ,αν μπορεις να με βοηθησεις να βρω ακρη πως θα δουλεψουν ...ευχαριστω
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΑνεστη τα περναω στο S7 αλλα δεν γινετε εγκατασταση ?μηπως ξερεις γιατι ?η να ρωτησω υπαρχει Miui Rom για Galaxy 7 ??
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΕυχαριστω δεν θυμαμαι το ονομα σου ?
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα app της xiaomi ---> Xiaomi Inc. APKs - APKMirror ” Το τηλεφωνο και τις επαφες θελω για αρχη , Μηπως ειναι στο MI Home ειναι γιατι δεν βλεπω κατι ?
-
Phone Miui
c3250nik - - MIUI Store
ΜήνυμαΕπειδη θα με δωσουν 2 Samoung 7 το 1 Edge τηλεφωνα δωρο απο Αγγλια,και θα αφησω το Αγαπημενο μου Νοτε 4Χ σιγα σιγα θα ηθελα την εφαρμογη του τηλεφωνου και την εφαρμογη των επαφων επειδη τα εχω συνηθίσει τοσα χρονια να περασω στο Samsoung Galaxy 7 ? εχω πολυ καιρο να ασχοληθω πως θα την βρω τις εφαρμογες ?για να τις περασω στα Galaxy 7,και δεν ξερω αν γινετε? οποιος μπορει να βοηθησει ...Ευχαριστω
-
Bravo Σε ολους μας !!!!!! Παντα Τετοια !!!!!!!!