Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 392.
-
Ψηφος 5957 ....... c3250nik & 2η Ψηφος 5988....Σαν Nikolaos48
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ήχος viber
ΜήνυμαΕμενα παλι ακουγετε ο ηχος κλησης μονο απο το Bluetooth και το ακουω μονο αν εχω τα ακουστικα στο αυτι αλλιως δεν ακουγετε τιποτα ..... και οχι απο το ηχειο ....σαν να ειναι στο αθορυβο...
-
Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ??? Ευχαριστω ” Ρε παιδια καμια λυση εχουμε για το VIBER!!!!!!!! στις τοσες φορες χτυπαει που και που!!!!!!! ,αλλα εγω θελω να κτυπαει συνεχεια .....Τα φωτα σας ... ” Όταν πατήσεις το κουμπί …
-
Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ??? Ευχαριστω ” Ρε παιδια καμια λυση εχουμε για το VIBER!!!!!!!! στις τοσες φορες χτυπαει που και που!!!!!!! ,αλλα εγω θελω να κτυπαει συνεχεια .....Τα φωτα σας ... ” Όταν πατήσεις το κουμπί να σου ανοίξουν οι πρόσφατες εφαρμογές, θα πας εκεί που είν…
-
Παράθεση από c3250nik: “Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ??? Ευχαριστω ” Ρε παιδια καμια λυση εχουμε για το VIBER!!!!!!!! στις τοσες φορες χτυπαει που και που!!!!!!! ,αλλα εγω θελω να κτυπαει συνεχεια .....Τα φωτα σας ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από c3250nik: “Εχω ενα θεμα με το Viber και το ειχα και με το RedmiNote3 Pro (Kate) οταν με καλουν δεν ακουγετε,ειναι σαν να το εχω στο αθορυβο!!!!! θελει καποια ρυθμηση εξτρα μηπως ??? Ευχαριστω ” Σε 2 συσκευές που έχω σεταρισμένες με Viber με κλήση σε μία από την άλλη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. (Mi-5s & Mi-Mix)Παράθεση από InanimateObject: “Μετά το update σε MIUI 9, μου λέει no sim. Φτιάχνει μετά από restart μετά πάλι το ίδιο. Έχει κανένας άλλο το ίδιο πρόβλημα? …
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δυστυχώς @c3250nik μπορει να χάσεις να την εγγυηση αν προβείς σε κάτι τέτοιο.. ” Επειδη δεν θυμαμε τιποτα γινετε ροοτ χωρις να ξεκλειδωσουμε τον Bootloader? και να περασω την δικια μας ρομ?
-
Ξεκλείδωμα bootloader
ΜήνυμαΠαιδια πηρα το κινητο μεταχεισμενο αλλα ειναι αγορασμενο απο κωτσοβωλο ,τι ακριβως πρεπει να κανω για να το ρουταρω αλλα να μην χασω την εγγυηση της ινφοκουεστ ???,γινετε ?εχω την Stable Global Rom 8.5.8.0 (NCFMIED),και θελω να περασω την δικια μας Stable Rom 8.5.6.0, εχω να ασχοληθω καιρο και δεν θυμαμε τιποτα....Μια βοηθεια Βημα Βημα τι να κανω .....
-
-
-
Rε παιδια κατι.... καμια Βοηθεια!!!!!! Γιατι απο aliexpress δεν μπορω να τα βρω??? μηπως βρω αυτο το Port Dock???? =============== Οκτ 21st 2017, 3:37pm =============== Ακομα τιποτα .....μετα απο 2 μηνες χωρις κινητο .....μηπως μετα απο τοσο καιρο γνωριζει κανεις που μπορω να βρω το Usb port dock? η μπορει να βοηθησει να μου το βρει αυτο που εχω στη φωτο στα προηγουμενα ποστς.... Ευχαριστω
-
Ρε παιδια μηπως ξερει κανεις? που μπορω να βρω το Usb Port Dock ???Γιατι μου καηκε απο βραχυκυκλωμα !!!!!! Η θυρα (πλακετα)που φορτωνουμε το κινητο ειναι .....
-
Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν έχουν την ίδια πλακέτα. ” Που θα βρω εδω αθηνα ξερετε ???? Αυτην ειναι η πλακετα ....την εβγαλα γιατι μου ειπαν οτι εχει 2 εκδοσεις και ειναι 30 η 32 Pin!!!!! =============== Αυγ 23rd 2017, 2:17pm =============== Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν έχουν την ίδια πλακέτα. ” Που θα βρω εδω αθηνα ξερετε ???? Αυτην ειναι η πλακετα ....την εβγαλα γιατι μου ειπαν οτι εχει 2 εκδοσεις και ειναι 30 η 32 Pin!!!!! ” Ρε παιδια καμια βοηθεια που θα βρω…
-
Παράθεση από GEORGE13: “Πες τους οτι ονομαζετε πορτ ντογκ να ξερουν γιωργο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα φαναρια που κανουν αριστερα για χαλανδρι στα ιντερσπορτ στην Αγια Παρασκευη θα παρεις τον δρομο ολο κατω πριν το μετρο ειναι αλλα δεν θυμαμαι πλευρα Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλιως που μενεις να σου πω σε μηνυμα που αλλου να πας αν τυχον δεν βρεις τροπο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλιως στους συνεργατες του φορουμ για …