Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 392.

• Παράθεση από geoanto555: “Το πιο πιθανό να έχει θέμα η πλακέτα .. Δεν στοιχίζει και πολλά .... αν εχουν να πας να το δοκιμάσεις. ” Ξερουμε περιπου ποσο κανει η πλακετα ?

• Παράθεση από NasDriver: “Τουλάχιστον να σου κάνουν έλεγχο της συσκευής, μπορεί να είναι η usb πλακέτα... ” τωρα απο δευτερα να το δω ,που θα ειναι ανοικτα τα μαγαζια ???

• Παράθεση από NasDriver: “Υπάρχει αυτό στην Αγία Παρασκευή ---> Google Maps Αλλά δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστο, σίγουρα πάντως έναν πρώτο έλεγχο μπορούν να τον κάνουν ” Αυτο το ξερω τους πηρα και τηλ αλλα δεν εχουν μπαταρια αν χρειαστει ....

• Ξερουμε που μπορω να παω να τσεκαρω την μπαταρια αν ειναι καλη ?

• Παράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα στην usb πλακέτα, σε ποια περιοχή είσαι ? ” Στην Αγια Παρασκευη ,να πω κατι που ξεχασα εχτες πηρα μια θηκη διαφανες σιλικονης , αλλα ηταν λιγο στενη με πιεση μπηκε λες να μου εκανε ζημια αυτο ??

• Παράθεση από derveni: “Αρχηγέ βάλτο να φορτίζει μερικές ώρες σε φορτιστή τοίχου, άλλαξε και φορτιστή μήπως και έχει θέμα, από θύρα USB φορτίσεις πως πάει μήπως καμία πλακέτα, βάλτο και στο PC να δεις αν το αναγνωρίζει, και τα αποτελέσματα μας τα λες το πρωί. ” Αν απαντας σε εμενα ,τωρα το τσεκαρα το αφησα στο φορτηστη ανοιξε αλλα μου γραφει 0%, ο φορτηστης ειναι ο δικος του της Xiaomi.με αυτον το φορτωνα μεχρι τωρα, τσεκαρα και αλλους τιποτα ....!!!!! το εβαλα και στο λαπτοπ και μου κολλησε το λ…

• Ρε παιδια σημερα μου τελειωσε η μπαταρια αλλα δεν μου φορτωνε και ξαφνινα βλεπω τουβλο το κινητο!!!!! ...αλλα τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι ηταν πολυ ζεστο και η οθονη,βεβαια πολλες ωρες το δουλευα και εγω δεν προλαβενε να φορτηση και εκανε γυρω στις 4 ωρες να το γεμησει το βραδυ που το εβαζα,, τωρα πριν ωρα που το εβαλα να φορτηση τιποτα .....ξερει κανεις τι εγινε ? και εμεινα με χωρις κινητο ??? και που να το δουμε γιατι το εφερα απο κινα ? Ευχαριστω ...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Σε KATE Ολα μια χαρα Ευχαριστουμε .....Και Καλο Μηνα σε ολους !!!!!

• Παράθεση από fog: “@c3250nik Μήπως όμως τότε το μέγεθος των backups, ανά αρχείο, δεν ξεπερνούσε τα 4GB; ” Δεν ξερω fog να σε πω δεν το προσεξα ποτε αυτο που λες????.εκανα πρωτα τα μικρα αρχεια που με ειπε ο geoanto555 και το εκανε το Backup!!!!!!!!, και μετα μου εκανε και το μεγαλο DATA των 12,41 GB !!!!!! και ειναι ολα οκ Με TWRP 3.1.0-0 ... Tωρα Τσεκαρα οτι τα αρχεια τα κοβει στα 1.47GB Με 1.50 GB το καθενα. Σας Ευχαριστω Ολους Για τις Ιδεες ........ Τωρα να περασω την τελευταια ROM ??? XTRV-7…

• Παράθεση από fog: “Παράθεση από c3250nik: “Σε Fat 32 Απο αρχης εχω παρει Backup πανω απο 10 φορες....... ” To fat32 έχει περιορισμό στο μέγεθος drive στα 2TB (πράγμα που στην περίπτωσή σου δεν παίζει ρόλο) και περιορισμό στο μέγεθος αρχείου που γράφεις σε αυτό, με το μεγαλύτερο επιτρεπτό να είναι 4GB (πράγμα που σε ενδιαφέρει).Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που όταν άρχισαν τα αρχεία να γίνονται πραγματικά μεγάλα, έγινε μετάβαση στο NTFS. ” Και ολα σε FAT 32 ηταν τα Backup που επερνα τα προ…

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν με πιάνεις και δεν βοηθάς τον εαυτό σου,. Δοκίμασε να πάρεις backup όλα εκτός το data... και μετά μόνο το data.. Γενικά κάνε δοκιμές χωρίς να τικάρεις τα πάντα να δουμε τι παίζει. Α οχι δεν δοκιμασα ετσι , κανονικα μονο το Data δεν περνουμε? γιατι στην πορεια τσεκαρα και κατι αλλο και δεν θυμαμε ??? ” Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από c3250nik: “Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???? Εδω και 10…

• Παράθεση από c3250nik: “Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???? Εδω και 10 μερες και δεν παιρνει καθολου Backup..Τι φταιει ??? ” Καμια λυση θα βρουμε ?????? Τι λενε τα Σαινια του Φορουμ ???????? Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από c3250nik: “Καμια λυση θα βρουμε ?????? Τι λενε τα Σαινια του Φορουμ ???????? ” Δοκιμασες να πάρεις ξεχωριστά? ” Τι ξεχωριστα να παρω δεν σε πιανω φιλε μου?

• Παράθεση από c3250nik: “Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???? Εδω και 10 μερες και δεν παιρνει καθολου Backup..Τι φταιει ??? ” Καμια λυση θα βρουμε ?????? Τι λενε τα Σαινια του Φορουμ ????????

• Παράθεση από geoanto555: “οΠότε κάτι άλλο παίζει, μάλλον με την κάρτα σου.. Διαμόρφωσε την και ξανα δοκίμασε... Το εκανα και αυτο τιποτα. ” Παράθεση από sso: “@c3250nik το backup που προσπαθείς να πάρεις είναι 12,7 gb;;; Ναι εκει περιπου .....Γιατι παιζει ρολο? ”

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκιμασε τοτε το πρωτο twrp 3.1.0-1.. ” Το περασα το twrp 3.1.0-1 αλλα παλι τα ιδια μου βγαζει ....

• Παράθεση από Bodai: “@c3250nik δοκίμασες και με άλλο Usb Stick και κάνει το ίδιο?? Εδω και 5 μηνες αυτο δουλευω και δεν ειχα κανενα θεμα ???? ειναι 64 Gb. ” Παράθεση από geoanto555: “ - Πρωτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. - Το ίδιο κανει αν βάλεις το backup στον εσωτερικό χώρο; - Εσωτερικο χωρο δεν εχω τοσο μεγαλο,εχω στα 7.7 gb, ενω το Backup ειναι στα 14Gb περιπου, ” Παράθεση από redSparrow: “Παράθεση από c3250nik: “Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???…

• Πε παιδια μου βγαζει αυτο στην Διαδικασια του Nandroid Backup Με Το TWRP 3.1.0-3 ???? Εδω και 10 μερες και δεν παιρνει καθολου Backup..Τι φταιει ???

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Παράθεση από skepasti21: “Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ kati θα ξερει παραπανω και μου λεει οτι ειμαι root ” Και εγω δουλευω Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ, πολλους μηνες και ειμαι Root, ποτε δεν μου εβγαλε τετοιο μηνυμα .....Μηπως ειναι κατι αλλο που θελει ρυθμηση?