ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Παράθεση από sakis112: “Απο ότι ήξερα, το φόρουμ, έδινε την δυνατότητα, για update, αλλά με ΟΤΑ, με το wifi. Αυτό σταμάτησε ?? ” έχει κανονικά οτα αν κατεβάσεις την ρομ που σου στέλνει στο εμαιλ σου το φορουκ στα κινητά που εχεις δηλώσει και μετά μπορείς κανονικά να κατεβάζεις μεσω οτα
η xtrv παίρνει οτα αν είσαι vip. το απο που θα πάρουν το source τα παιδιά για να βγάλουν την ρομ εξαρτάται αν για το κινητό υπάρχει global ή china rom. το mi8 έχει μέχρι στιγμής μόνο china dev
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από thodorisls: “@Octaviastikos έβαλες την τελευταία xtrv? ” Ναι πολύ καλή και πιο γρήγορη από την 8.8.9... ” έχεις αυτό το θέμα? με το security και της επαφές
ειναι ένας με mi mix 2s που είχε ακριβώς το ίδιο θέμα με σένα και διάβασε τι έκανε και άνοιξε το κινητό. fastboot oem unlock token - Mi MIX 2S - Xiaomi MIUI Official Forum