Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 584.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Τκ διαφορά μεταξύ του έχει;; ” με βάση το google translate 1. Update twrp 3.2.3 source code 2. Built-in magisk16.7, temporarily build this version first. 3. Optimize data decryption and fix some problems 4. Support data decryption of the new version of miui10 5. When decrypting, the entered password is displayed in plain text, which is convenient for checking whether the password is entered correctly. 6. Update the program to repair the decrypted data, set the screen…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
έβαλα και εγώ μέσω οτα στο mi8, παει πολύ καλά. με xiaomi.eu sources είναι?
-
-
ξέρουμε αν θα βγεί σήμερα όσες εχουν china source οπως για το mi8?
-
Παράθεση από gregory_gr: “Παράθεση από thodorisls: “Παράθεση από gregory_gr: “Καλησοερα παιδια. Αυριο ξεκλειδωνω και λεω να αλλαξω την 8.7.26 beta μιας και δεν παιρνει ota updates εδω και 10 μερες. Βγαλαν καμια αλλη global stqvle σημερα π κυκλοφορησε κ επισημα ελλαδα η εκεινη π ειχε ανεβασει ο octavia πριν λιγες μερες;; ” πως να πάρει update αφου δεν έχει βγεί κάτι μετα την 8.7.26? ” Και η 8.8.2;; Η global stable αν το παρεις πχ σημερα απο πλαισιο πια θα ειναι;; ” η 8.8.2 δεμ βγήκε για το mi8 λό…
-
Παράθεση από gregory_gr: “Καλησοερα παιδια. Αυριο ξεκλειδωνω και λεω να αλλαξω την 8.7.26 beta μιας και δεν παιρνει ota updates εδω και 10 μερες. Βγαλαν καμια αλλη global stqvle σημερα π κυκλοφορησε κ επισημα ελλαδα η εκεινη π ειχε ανεβασει ο octavia πριν λιγες μερες;; ” πως να πάρει update αφου δεν έχει βγεί κάτι μετα την 8.7.26?
-
Παράθεση από paulk: “παιδια καλησπερα ξερετε αν σε αυτην την εκδοση δουλευει το hd voice volte που δεν μπορουσαμε να το ενεργοποιησουμε για να το δοκιμασω με wind? ” η wind δεν υποστηρίζει volte
-