Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 584.
-
ναι αυτό γίνεται αν προσπαθήσεις να το κλειδώσεις σου κάνει soft brick και πρέπει να ξεκλειδώσεις πάλι το bootloader για να ανοίξει το κινητό. @spideman3 αν δεις και στο λινκ που έστειλες με την global stable και δεις τα σχόλια όλοι παραπονιούνται γιαα υτο το θέμα οτι δεν μπορούν να κλειδώσουν παλι τον bootloader
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisz3: “Ναι αυτο διαβαζα τωρα...οποτε ουσιαστικα το κανει αυτοματως ενα απο τα καλυτερα κινητα αλλα περιορισμενο.Οπως το βλεπω θα στειλω του πωλητη στο ali τα παραπονα μου να κερδισω λιγο χρονο μηπως το διορθωσουν αλλιως θα το στειλω πισω ζητωντας refund...ειναι ψιλοαπαραδεκτο αυτο το πραμα... ” Γιατί να το στείλεις πίσω?Δεν ξέρω τι βήματα έκανες και τι παίζει με την Ρωσική rom που έχεις, γιατί το μόνο που πρόσεξα ήταν αυτό που αναφέρει ένας φίλος ποιο πάν…
-
και αν δεν κάνω λάθος μόνο η cosmote το υποστηρίζει.
-
δεν πρέπει να το έχει και ο πάροχος?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thodorisls: “έχουμε κάποιο νέο ποτε θα πάρουμε την καινούργια rom στο mi8?? ” Δεν υπάρχει ακόμη Source από CN/xiaomi.eu για να δώσουμε ROM. ” υπάρχει θέμα και δεν έχουν βγάλει καθόλου source της china dev?
-
έχουμε κάποιο νέο ποτε θα πάρουμε την καινούργια rom στο mi8??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
mi 8
Μήνυμαξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει και όταν πάω να κάνω install την aroma μου κολλάει όταν πάει να ξεκινήσει το install αλλα την κανονική μου την περνάει κανονικά?
-
mi 8
Μήνυμαπου μπορουμε να βρουμε twrp για mi8?
-
-
-
-