για δοκίμασε και αυτό *IMPORTANT ADVISE 2: If Epic ROM still at bootanimation, please, format USERDATA by fastboot with comand ''fastboot format userdata'', this will erase all your photos etc, please make a full backup previously
@JackDaniels γενικα με το αρομα αργει αρκετά να ολοκληρώσει. =============== Ιουλ 4th 2017, 8:57pm =============== Παράθεση από xarinho: “Γειά και πάλι! Δεν μπορώ να συνδεθώ με δεδομένα. Έχω what's up στη slot 2 και τη slot 1 την έχω κενή. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις; είχε κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με εμένα; ” και γιατι δεν την βάζεις στην slot1 ? εχουν περαστεί η ρυθμίσεις τις σιμ για ιντερνέτ?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579