Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 584.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

thodorisls - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από Martin88: “εχω το κινητο με τη global rom 10.2.28 οπως ηρθε δηλαδη,και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω αλλα πολυ σημαντικο ειναι με το bluetooth.καθε μερα πρεπει να κανω επανεκινηση το τηλ. για να συνδεθει ειτε με το handsfree ειτε με το galaxy s3,πραγματικα πολυ σπαστικο και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ,ακομα και το redmi note 3 pro συνδεοταν ταχυτατα με το handsfree. Στα της καμερας σε συγκρηση με s9 plus στο ιδιο μερος με χαμηλο φωτησμο το Mi9 εβγαζε αισθητα καλητερες φωτογ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

έχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass που να δουλεύει σωστά το fingerprint?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

σε global stable η AOD δεν δείχνει ειδοποιήσεις?

• Παράθεση από NasDriver: “Σωστά ” αναβαθμίσεις παίρνει κανονικά μετά?

• Παράθεση από amavroudis: “Ναι, αλλά μη κλειδώσεις... Θα μπρικάρει. Και δες και το arb... Εσύ το ξεκλείδωσες; Είναι σημαντικό!!! ” ναι εγώ έτσι και αλλιώς είχε έρθει με κλειδωμένο bootloader, τώρα φοράω p3r κατεβάζω fastboot global stable και με miflash την περνάω επιλέγοντας μόνο το all clean σωστά?

• σε china version με ξεκλειδωτο bootloader δικό μου λογαριασμό μπορούμε να περάσουμε fastboot global stable?

• εχω ενα mi home συστημα και θελω να προσθεσω και μια εξυπνη πριζα για να χειριζομαι το air conditioner,ποια smart πριζα να παρω?

• Mi Band 4

thodorisls - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από aggelos93: “Και μένα, αν και ακόμα δεν δουλεύει το tracking number. Εσάς δουλεύει; ” αμα βαλεις flyt express θα δεις οτι δουλευει.

• Mi Band 4

thodorisls - - Mi Band

Μήνυμα

και εμενα το international εφυγε σημερα

• Παράθεση από Murderous: “Γράφει 24w και έχει δύο θύρες usb που γίνονται 2χ2.4a. Εννοείται ότι τα δοκίμασα ένα τη κάθε φορά. Belkin-F8M930BTBLK.html ” για να ειναι fastcharge πρεπει να υποστηρίζει το πρωτόκολλο quickcharge ή το PD

• Παράθεση από spideman3: “Ο BSG σταμάτησε με το Mi 8 και συνεχίζουν άλλοι την δουλειά του. Υπήρξαν δηλώσεις του στο κανάλι του telegram ότι ολοκλήρωσε την δουλειά του. GCAM_V2ex_LM StackPath Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σε ποιο κανάλι?

• εγώ δεν είπα οτι δεν μπορείς να πιάσεις καλούς χρόνους,απλα είπα τι κάνει ο συγκεκριμένος dev και απο εκεί και πέρα ο καθένας βάζει ότι θέλει

• στο λέω επειδή ο συγκεκριμένος developer το μεγαλύτερο μέρος του κώδικα εχει γίνει kanged απο άλλους και δεύτερον το github τον είχε κατεβάσει όπως και το σιτε του γιατί ήταν μεσα στις παραπλανητικες διαφήμισεις.τωρα αν εσύ τον εμπιστεύεσαι καλώς, απλά ενημερώνω για να το ξέρουν και οι υπόλοιποι

• προτείνεις μια ρομ που ο default kernel είναι οτι χειρότερο και με overclock στα hz της οθόνης, μάλιστα.

• AMAZFIT 2

thodorisls - - Amazfit

Μήνυμα

ειναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε το amazfit app ή το mi fit app για το stratos?

• έχουμε πουθενά λινκ για την καινούργια global stable γιατί δεν μου την εμφανίζει οτα?

• @bandit πρέπει ν περιμένεις την 10.1.2.0

• Παράθεση από spideman3: “Είσαι ποιο μπροστά και από τον Τσακ Νόρις Μήτσο Ακόμη ένα συγκριτικό (cstarkW, stock camera, BSG σημερινή). Συμπέρασμα όλες λιγο πολύ είναι ίδιες ψάχνεις να βρεις ποια έχει τον λιγότερο θόρυβο. Από λεπτομέρεια ξεχώρισα του arnova αλλά θόρυβο ακόμα και στις ημέρας και του cstark27W. aHsmxKmmTw ” η σημερινή του bsg είχε θέμα και αποσύρθηκε νομίζω

• βγήκε και 6.1.021 που τρέχει και στην stable απλα πρέπει στις ρυθμίσεις να επιλέξεις fix buffers στο μενού fix MEGA

• Παράθεση από omek07: “Παιδια έχει κανείς βάλει την τελευταία έκδοση του kernel από milouk? Αν ναι έχει κάποιο πρόβλημα με OIS στην κάμερα ? Πολύ θολούρα ” θα φτιαχτεί στο επόμενο update