Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 584.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Martin88: “εχω το κινητο με τη global rom 10.2.28 οπως ηρθε δηλαδη,και το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω αλλα πολυ σημαντικο ειναι με το bluetooth.καθε μερα πρεπει να κανω επανεκινηση το τηλ. για να συνδεθει ειτε με το handsfree ειτε με το galaxy s3,πραγματικα πολυ σπαστικο και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ,ακομα και το redmi note 3 pro συνδεοταν ταχυτατα με το handsfree. Στα της καμερας σε συγκρηση με s9 plus στο ιδιο μερος με χαμηλο φωτησμο το Mi9 εβγαζε αισθητα καλητερες φωτογ…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαέχετε να προτείνετε κάποιο tempered glass που να δουλεύει σωστά το fingerprint?
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμασε global stable η AOD δεν δείχνει ειδοποιήσεις?
-
Παράθεση από amavroudis: “Ναι, αλλά μη κλειδώσεις... Θα μπρικάρει. Και δες και το arb... Εσύ το ξεκλείδωσες; Είναι σημαντικό!!! ” ναι εγώ έτσι και αλλιώς είχε έρθει με κλειδωμένο bootloader, τώρα φοράω p3r κατεβάζω fastboot global stable και με miflash την περνάω επιλέγοντας μόνο το all clean σωστά?
-
Mi Band 4
thodorisls - - Mi Band
ΜήνυμαΠαράθεση από aggelos93: “Και μένα, αν και ακόμα δεν δουλεύει το tracking number. Εσάς δουλεύει; ” αμα βαλεις flyt express θα δεις οτι δουλευει.
-
Mi Band 4
thodorisls - - Mi Band
Μήνυμακαι εμενα το international εφυγε σημερα
-
AMAZFIT 2
thodorisls - - Amazfit
Μήνυμαειναι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε το amazfit app ή το mi fit app για το stratos?
-
Παράθεση από spideman3: “Είσαι ποιο μπροστά και από τον Τσακ Νόρις Μήτσο Ακόμη ένα συγκριτικό (cstarkW, stock camera, BSG σημερινή). Συμπέρασμα όλες λιγο πολύ είναι ίδιες ψάχνεις να βρεις ποια έχει τον λιγότερο θόρυβο. Από λεπτομέρεια ξεχώρισα του arnova αλλά θόρυβο ακόμα και στις ημέρας και του cstark27W. aHsmxKmmTw ” η σημερινή του bsg είχε θέμα και αποσύρθηκε νομίζω