Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
@demakhs έχεις και τρύπες στις πισίνες?
@demakhs εχουμε ακομα για αυτό λιγες μέρες τωρα θελουμε για το redmi pro
@gkalen ποτε ν περιμενουμε την ρομ για redmi pro?
@kyrgeo1978 κρύφτηκε στην τρύπα του απλα κανει like
@kyrgeo1978 σε παρακαλώ μπορείς να το στειλεις και προσωπικά στον @demakhs γιατι αργεί να παραλάβει τουλάχιστον να έχει κατι να βλέπει.
Παράθεση από bIBOS85: “Παράθεση από demakhs: “δε θα δεις καμιά διαφορά, ειδικά αν δεν είσαι super heavy user!! Κράτα τα 70 € στην τσέπη.... ” YOU ARE THE BEST ” τετοια λεγε του και μετα ποιός τον ακούει.
bg deal το κάνατε.καλυτερα να πιάνει οσο πιάνει παρα καθόλου και ειδικά που νομίζω οτι το mi5s δεν εχει gorilla glass
δυσκολα να βρεις να καλύπτει ολο το μπροστά μέρος λογο του 2.5D ουτε στο redmi pro που εχω δοκιμάσει 2 tempered ουτε στο mi note pro τα κατάφερα.
@demakhs σου βρήκα άρθρο για μα λύσης τις απορίες σου. Ορθοπεδικός ή Ορθοπαιδικός; Ποιο είναι το σωστό
@spyroskara επειδή ειναι 2.5D το γυαλί στην πρόσοψη δεν μπορεί το tempered glass να το πιανει όλο.
@spyroskara τι εννοεις μικρό?
@demakhs καλα εσυ αστο.μην το σκέφτεσαι καθολου.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
@mixaliscy γενικα οπου και αν εψαξα μου βρίσκει για mi5
στον yesho εχει μονο nillkin tempered.τωρα δεν ξερω τι θήκη δίνει σαν δώρο αλλα θα μάθουμε σε λιγες ημέρες.
@mixaliscy στο vickmall εχει θηκη τις nillkin μαζι με προστασια οθόνης. Nillkin Super Frosted Shield With HD screen protector For Xiaomi mi 5s mi5s
@demakhs οπως την βρισκει ο καθενας.
@demakhs εχει μονο το gold ομως.