ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
εγω με το x25 βγάζω περιπου μιάμιση μέρα και γυρω στις 4 ωρες οθόνη και κατι που ξέχασε ο @demakhs ακαριαίο κλείδωμα gps οπου κ αν είμαι ακομα και στο garage με χαλια σήμα αυτο δεν το εχω ξαναδεί.
Παράθεση από demakhs: “@gkalen, μετά από καθαρή εγκατάσταση στο Redmi pro εμφανίζεται το μήνυμα σφαλματος: "com.mediatwk.selfregister...." Λύνεται βέβαια πηγαίνοντας στις εφαρμογές και δίνοντάς του permission για location κ phone, αλλά στο αναφέρω μήπως το διορθωνες στην επομενη ..... κατσαρόλα!! ” ειναι και στην base rom αυτο το θεμα.
δεν εχω δουλέψει ποτε sp tool αρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ το μομο που μπορώ να σου πω ειναι κοίταξε μξπως κατεβάσεις μια πιό καινούργια version του προγράμματος γιατι απο οτι εψαξα έχει βγει μεχρι v5.1636 ενω στην πρώτη σελίδα εχει το 1620
η wind χρησιμοποιει αρκετα την 800 band για το 4G την οποια εμεις δεν εχουμε την δυνατοτητα να την πιανουμε για αυτο λογικα δεν πιανεις 4g στο συγκεκριμενο σημειο
Παράθεση από demakhs: “@gkalen η τελευταια στο Redmi Pro δεν κρατάει το θέμα. Για κάποιο λόγο απενεργοποιείται μονο του κ μένει ένα μαύρο φόντο. ” μετα απο restart της συσκευης?
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465