Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 584.
-
προβλημα με σημα
Μήνυμαξερεις που μπορω να βρω μια πιο παλια fastboot rom?
-
προβλημα με σημα
Μήνυμαδεν θα μου κλειδωθει παλι ο bootloader μετα?
-
προβλημα με σημα
Μήνυμαναι κατεβασα την τελευταια fast boot developer και την εβαλα μεσω του τελευταιου miflash με clean all-flash_all.bat και μου κλειδωσε και τον bootloader
-
προβλημα με σημα
Μήνυμαναι απο οσο καταλαβαινω απλα ειναι το ιδιο και στα 2 σλοτ.οταν ανοιγω το κινητο μου ζηταει πιν κανονικα το βαζω αλλα αμα παω στις ρυθμισεις στο sim lock το εχει απενεργοποιημενο
-
προβλημα με σημα
Μήνυμαεχω δοκιμασει τα ιδια δεν αλλαζει κατι
-
προβλημα με σημα
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση εκανα οτι ειπες αλλα τιποτα ακομα no service.πριν λιγο περασα την τελευταια fastboot developer μεσω miflash αλλα τιποτα οριστε και αυτο που ζητησεςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18859/
-
προβλημα με σημα
Μήνυμακαποιος λιγη βοηθεια?
-
προβλημα με σημα
Μήνυμακαλησπερα σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να έχω σήμα.Τις sim της βλέπει κανονικά αλλά δεν πιάνει σήμα. Έκανα και factory reset ξαναπερασα δύο φορές την τελευταία του Galen αλλά τίποτα.όταν παταω για κλήση μου λέει radio off κατω από το τηλέφωνο και μου πετάει και ένα pup op ότι να απενεργοποίησω το aeroplane mode αλλά είναι κλειστό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18850/
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
Μήνυμαουτε εμένα μου τα εμφάνιζε και μόλις εκανα οτι λεει ο doctor με το κανάλι μου το είδε κανονικά
-
κυριακή να αναμένουμε για note pro?
-
καλησπερα για leo ποτε πιστευεις?