Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 584.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από spideman3: “Την έβαλα Γιώργο @geoanto555 εδώ τα πρώτα τεστ 45631327194_89c3409611_c.jpg MGc 6.1.021 V1f by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE 46354483551_31011f06f5_c.jpg MGc 6.1.021 V1f by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1.0 και 1.6 saturation?
-
Παράθεση από Cynaegeirus: “"Mi8 China έκδοση κλείδωμα ξεκλείδωμα όλα κανονικά και παρέμεινα σε can dev room όλα οκ μέχρι σήμερα κανονικά ενημερώσεις. Σήμερα με την τελευταία ενημέρωση το κινητό έχει μαύρη οθόνη είναι ζωντανό κλειδώνει ξεκλειδώνει με δαχτυλίδι αλλά μαύρη οθόνη τι παίζει? Ευχαριστω" Τα ίδια έκανε και το δικό μου σήμερα, κατεβάζω τώρα την 8.12.13 και βλέπουμε ========================= Παιδιά αν κάποιος έχει βάλεις τις Havoc, Pixel Experience, Pixel3ROM ή άλλη αξίζει η μετάβαση από …
-
Παράθεση από milouk: “Παράθεση από thodorisls: “Παράθεση από milouk: “Καλησπέρα παιδιά, Στην Pie Stable τι παιζει με anti roll? Εμενα δε μου εχει ερθει ακομα OTA και περιμενω. Παιζει καποιος να τρεξει fastboot getvar anti και να στείλει νουμερακι? ” βαλε lineage εσύ ” εβαλα LOS ρε... ααααλλη φαση. Το μονο που μου λειπει απο miui ειναι τα πολυ δουλεμενα gesture navigation και το Instant ir unlock. Κατα τα άλλα μονο LOS + Sphinx ” βαλε fluid navigation gestures και θα είσαι άρχοντας.ειναι σαν miui…
-
Παράθεση από knight666: “@thodorisls Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Δεν την έχω δει σε λειτουργία την Havoc, μόνο την Pixyos (Pixel 3) σε RedMi 3S και έπαθα πλάκα, αλλά θα δω reviews στο youtube. Η Havoc δουλεύει καλά στο Mi 8, υπάρχουν bugs ή λειτουργίες που δεν τρέχουν; Με το antiroll τι γίνεται στις custom rom εκτός MIUI; ” δεν υπάρχει κάποιο θέμα με το antiroll, είναι απο τις πιο stable στο mi8 λόγω ότι βγαίνει αρκετό καιρό τώρα και τα περισσότερα bugs έχουν διορθωθεί.
-
Παράθεση από knight666: “Έχει δοκιμάσει κανείς την Pixel Experience από xda developers για να μου πει αν δουλεύει καλά ή έχει ακόμη προβλήματα; Υπάρχει κίνδυνος με arb ή το έχουν αφαιρέσει επειδή είναι custom; ” καλησπέρα, καλη ειναι απλα επειδη ειναι το πρωτο release θελει δουλιτσα ακομα, καλυτερα να βαλεις την havoc
-
Παράθεση από Germak: “Twrp download summary address: lapsed link: https://pan.baidu.com/s/1cD_ya9pwDIFqrBuglHhNnw password: qc1s updated link: https://yun.baidu.com/s/1_WQirPJIfmnA2eti1fBevw extraction code: uhif einai off ” 百度网盘 请输入提取码 σε αυτο το λινκ,ειναι απο τον ιδιο τον author αν δεις δεξια πανω
-
【LR.Team】小米8专版TWRP-3.2.3-0908中英文修改优化版_第30页_小米8/探索/屏幕指纹_MIUI论坛 - 手机版 εδω είναι το αυθεντικό και στο δεύτερο ποστ ειναι και το τελευταίο changelog Παράθεση από Germak: “Παράθεση από thodorisls: “αχαχαχα ε ενταξει αφου το βλεπω γιατι να μην δωσω ενα χερι βοηθειας 百度网盘 请输入提取码 παρε το αυθεντικό ” thanks man!Αν έχεις και το pass Η ακόμα καλύτερα το thread που περιέχει αυτό το link. Sorry αλλά πάντα θέλω να έχω το αυθεντικό source. ”