Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 584.
-
Παράθεση από georgezaf: “Update παντός εγώ στην China Dev δεν βλέπω....Δεν ξέρω γιατί δεν έχει πάει σε 9 και έχει πάει η eu Όχι ότι θέλω αλλά για την ιστορία... Μάλλον σε eu Dev με βλέπω κ εμένα...6acef7d7cc45093fb59e1aa048dd7eb9.jpg Sent from my MI 8 using Tapatalk ” είναι σε closed beta για αυτό δεν σου έχει έρθει ούτε η global έχει βγει στο official forum λογικά πήρανε την closed beta και βγάλανε στο xiaomi.eu καινούργια rom
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από thodorisls: “παντως εβαλα την 8.9.13 απο xiaomi.eu που ειναι με android 9 και το antivar μου γραφει failed ” αν θυμαμαι καλα καπου το διαβασα στην 8.9.13 απο xiaomi.eu το εχουν απενεργοποιησει επι τι ευκαιρια ευχαριστω για το link με το νεο twrp ανανεωσα και το θεμα απ εξω ” τπτ σιγα. εδω ειναι και το καινουργιο changelog για να το αλλαξεις : 1. Support the official Android 9.0 system, including automatic decryption of data 2. About data decryption, this may no…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από thodorisls: “σε mi8 την περιμένουμε ή δεν θα βγεί αυτήν την εβδομάδα? ” Οι ROM για το Dipper και το Polaris είναι σε αναμονή εν' όψη Android Pie. Θα χρειαστεί νέο TWRP και οπωσδήποτε factory reset. Θα ενημερωθείτε σχετικά όταν θα είναι όλα έτοιμα. ” σε global ή σε china source ?
-
σε mi8 την περιμένουμε ή δεν θα βγεί αυτήν την εβδομάδα?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-