Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 584.
-
Παράθεση από Merderus: “Υπάρχει άλλος που μετά την αλλαγή rom δε δουλεύουν οι κάμερες; Αποτυχία σύνδεσης με τη κάμερα λέει συνέχεια. Όταν ήρθε δούλευε κανονικά ” για δες εδω Error camera in miui 10 - Xiaomi Mi 8/SE/EE - Xiaomi MIUI Official Forum
-
εδω ειναι το τελευταιο twrp Loading site please wait...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από thodorisls: “πρέπει να κάνω factory reset για να βαλω απο china σε global? σε mi8 ” Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις Flash από επάνω χωρίς FR, και αν διαπιστώσεις προβλήματα τότε να προχωρήσεις σε FR και flash εκ νέου της ROM.Πάντως αν ήμουν στην θέση σου, εγώ θα έκανα FR μία και καλή ώστε να είμαι 100% βέβαιος πως δεν θα έχω προβλήματα αργότερα... ” ξέρουμε αν θα έχουμε απο εδω και πέρα καθε εβδομάδα global?
-
πρέπει να κάνω factory reset για να βαλω απο china σε global? σε mi8
-
mi 8
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Παιδιά μπορεί καποιοςωνα μου πει που μπορώ να βρω την China Developer 8.8.23 αλλά από την Xiaomi χωρίς τροποποίηση? Δεν μπορώ να την βρω από πουθενάDeviantart ” δεν έχει βγεί ακομα για mi8
-
Παράθεση από thanostonia: “Παιδιά ένα link για την china dev ρομ γιατί δεν μπορω να την βρω μόνος μου ο μπ....φος.Στο παραπάνω link μου κατεβάσετε ρομ όπως είδατε στις φωτο Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” dipper_images_8.8.9_20180809.0000.00_8.1_cn_87f8286e39.tgz
-
και εμείς πώς με xtrv ειμαστε certified στο play store? λογικά μόνο για το nfc λένε γιατι εγώ ακόμα και με την china dev που είχα η eurobank κανονικά δούλευε στο κομμάτι του app, τώρα πληρωμή μέσω nfc δεν γνωρίζω γιατί δεν το χρησιμοποιώ.
-
η 8.8.16 απο ότι είδα ανακλήθηκε για το mi8 αλλο που και εμείς απο china source έχουμε αλλα στο gos δεν είδα κάποιο θέμα. αρα μήπως τουλάχιστον για dev να περιμένουμε μεθαύριο για να ανεβάσεις?
-
ειναι σε κατάληξη .tgz
-
小米8(含探索版)各类版本官方刷机包下载帖 已更新8.8.9_小米手机8/探索版_MIUI论坛 - 手机版
-
σε ποια σελίδα τους?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
αν δεν κάνω λαθος 8.7.12
-
εμένα ήρθε με κλειδωμένο bootloader και china stable πέρασα μεσω updater την china dev περίμενα 360 ώρες ξεκλείδωσα και περασα xtrv
-
Παράθεση από thanostonia: “όταν λέμε lock bootloader εννοούμε με το mi flash clean All and lock? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι