Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγω εχω την g cam 7.09 του parrot. Ειναι απο τις καλες. Περιμενω το android 10 με την 11 για να βαλω τις 7.2 να δω τι ψαρια πιανουν....
-
Παράθεση από xostel77: “Ποια gcam έχετε βάλει στο 9t pro παιδιά;; ” Εγω εχω δοκιμασει πολλες. Απο gcam 7 πολυ καλες ειναι του parrot. Μην βαλεις 7.1-7.2 ειναι για adroid 10 κ δεν θα στις περασει καν. Αλλη καλη ειναι η xtreme beta 11. Βεβαια καμια δεν μου αρεσε οπως δουλευει η selfie. Οτι κ ρυθμισεις να εκανα δεν βρηκα λυση. Ας ελπισκυμε στο android 10.που ερχεται να βγει μια καλη
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα@apostolisni σου ηρθε αναβαθμιση για miui 11???
-
Η τελευταιες gcam 7 του parrot εχουν πολυ καλα αποτελεσματα!!! Γενικα εχω βρει κατι ρυθμισεις απο ψαξιμο κ δοκιμες κ τα αποτελεσματα την νυχτα ειναι πολυ καλα!!!
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕισαι με ξεκλειδωτο Bootloader να υποθεσω?? Αν ναι γιαυτο τον λογο!!
-
Παντως υπαρχουν ατομα που εχουν περασει την global rom σε k20pro χωρις καποιο θεμα οσο αναφερουν σε ξενα φοεουμ κ χωρις να το εχω δει με τα ματια μου. Βεβαια αυτο προΰποθετει να εχεις ξεκλειδωσει με δικο σου λογαριασμο. Σε αυτο που λες για το πουλημα σε καποιον που δεν γνωριζει... Λιγο δυσκολο γιατι αν του κλειδωσει θα πρεπει να ψαχνει εσενα κ τους κωδικους σου για να εχει τηλέφωνο....
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΨαξε στο mi community αν εχουν βγαλει καπου την ρομ να την κατεβασεις.... Δυστυχως δεν εχω ασχοληθει με official rom κ twrp για να σε βοηθησω περαιτέρω
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΦιλε μου εισαι με official rom?? Αν ναι γιατι μπλεκεις με twrp??? Πρέπει να κατεβασεις custom rom τωρα για να ανοιξει το κινητο....
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜην κανεις τπτ απολυτως. Αφου σου ηρθε σαν αναβαθμιση την περνας ως εχει. Αν δει οτι εχεις θεματα με τις εφαρμογες τοτε κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝαι η global εχει θεματακια. Ας ελπισουμε με την 11 να στρωσει η φαση γιατι ειναι κριμα... Προχθες το εβαλα να φορτισει κ με πεταξε στο recovery... Οτι να ναι κανει...