Με τι ρομ εισαι??Με global?? Αν ναι περιμενε την 11 δεν θα αργησει. Κ της γυναικας μου τα ιδια κανει. Χτες το βραδυ το φορτισε... Το πρωι ειχε 6%...φουλ drain. Ολο το βραδυ ειχε κολλησει κ καταναλωνε μπαταρια. Επισης black screen κ κολλημα που μονο με hard reset επανερχεται. Αυτο που του εκανα ειναι να του ξαναπερασω ολη την ρομ κ οχι μονο το update. Μεχρι να ερθει η 11....Καποια λαλακια εχουν κανει κ τρωει σκαλωματα ετσι στο ακυρο.
Εγω ειχα κατεβασε στο προηγουμενο κινητο τις επαφες κ μηνυματα google. Ειχα συχρονισει κ μολις ηρθε το προ που ειχε google περασαν αμεσως.... Οντως ειναι βλακεια αυτο που κανει η xiaomi αλλα δεν γινεται διαφορετικα αφου τα εχει ως προεγκατασταση αυτες τις δυο εφαρμογες
Ειναι μαλλον το υλικο. Κ το κοψιμο ειναι κοντα στις καμερες κ το φλας. Μολις φωτισει το φλας φαντασου ολη η θηκη φωτιζει κ το βλεπω κ μπροστα γυρω γυρω απο το κινητο. Μολις την βγαλω βγαζει μια χαρα φωτογραφιες. Το ειχα ξαναπαθει κ με μια θηκη στο mi5.
Καλο ειναι να μην βαλεις. Παιζει να κανει αντανακλασεις κτλ ειδικα το βραδυ με φωτα. Εδω εγω εβαλα μια transparent θηκη κ το βραδυ με φλας μου χαλαει τις φωτογραφιες. Πρεπει να την βγαζω...
Στο δικο μου εχω της nillkin h pro κ στης γυναικας μου το mi9t το cp max με το μαυρο πλαισιο. Κανενα απο τα δυο δεν εχουν καθησει καλα. Γυρω γυρω δεν πατανε καλα στην οθονη κ ειναι λες κ εχουν παρει αερα. Κ δεν ειναι οτι ειμαι πρωταρης. Εχω βαλει αψογα τουλαχιστον καμια 10αρια.
Ηχος πολυ καλυτερος απο το mi8 σε ποιοτητα κ ενταση. Στερεο οχι δεν ειναι πανω κατω οπως το mix. Αν αυτο σε εμποδιζει κ το σκεφτεσαι ακομη να το παρεις μην το συζητας καθολου....
Κ αυτη παιζει καλα. Απλα μου κανει υπερκορεσμο στα χρωματα με αποτελεσμα τα προσωπα να φαινονται κοκκινα... Εγω μεχρι στιγμης αφησα την xtreme beta 11 αλλα θελει ψαξιμο να την φερω εκει που θελω κ να εχω καλο αποτελεσμα...