Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi redmi k20 pro

chrisnik - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από LefterisPiou: “Ευχαριστώ!! Πρόωρα μεν αλλά ρωτάω από τώρα , θα γίνει κάποια στιγμή το τηλέφωνο ...ευρωπαϊκό ; Θα ξεφορτωθώ όλες τις κινέζικες .....μπούρδες (app κτλ..); θενκς! ” Η την Ελληνικη η θα βαλεις την αντιστοιχη για το κινητο σου global rom. Εννοειται δεν ξανακλειδωνεις bootloader παρα μονο με την κινεζικη ρομ

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Μια χαρα.... Κανεις προσπαθρια παλι μετα απο τις ωρες που σου εβγαλε....

• Ανοιξα εγω νεο νημα για να μπορπυμε να συζηταμε εδω διαφορες εκδοσεις κ πια ταιριαζει ακριβως στο κινητο κ να βοηθαμε κ τους συμφορουμιστες μας να μην ψαχνονται. Εχω κανει test μεχρι στιγμης αυτην που εδωσαν τα παιδια για το mi8 x8a με καλα αποτελεματα. Βεβαια περιμενω να δω κ τις βραδινες. Επισης xtreme beta 11, Arnova V2.4 Google Camera Ports Download Το λινκ κ πατατε πανω στα ονοματα κ σας βγαζει τις εκδοσεις του εκαστοτε προγραμματιστη!!

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

@trixstat Google Camera Ports Download Απο εδω μπορεις να κατεβασεις οποια θελεις... Κ εγω τωρα το ψαχνω να δω ποια ταιριαζει...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

chrisnik - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αν παρατηρησετε για καποιο μεγαλο χρονικονδιαστημα το κινητο δεν ειχε καλο σημα... Οποτε εψαχνε συνεχεια κ απο εκει εχει κ την καταναλωση της μπαταριας...

• Εγω δεν καταλαβα... Config για την Χ8a εχουμε??

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Μια χαρα ειναι η καμερα του!! Απο το mi8 που ηρθα νομιζω ειναι καλυτερη! Το θεμα ειναι να βγει μια καλη gcam γιατι το mi8 δεν πιανοταν με gcam ευκολα. Γενικα ειναι πολυ ποιοτικο κ γρηγορο κινητο!! Απλα συνηθιστε με google dialer κ messages γι; τι η xiaomi τις εβαλε στανταρ απο δω κ περα για τα νεα κινητά global version

• Xiaomi redmi k20 pro

Μήνυμα

Ευτυχης κατοχος απο σημερα!!! Το κινητο ειναι τρομερο!! Να δω για gcam τι θα κανω.... Δεν φτιαχνουμε κ ενα νημα για το Μi9 t pro?

• Εχω βρει ενα πιο ευκολο τροπο... Ρυθμισεις gcam κ τερμα κατω λεει που θελεις να σωζωνται τα configs. Πατας κ απλα κανεις ενα δικο σου config με ενα ονομα κ δημιουργει μονη της η εφαρμογη τον φακελο. Μετα απλα αντιγραφη επικολληση το config που θελουμε στον φακελο.Τα υπολοιπα ως εχουν...

• Mi 9 Τ

chrisnik - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Τπτ δεν μπορεις να κανεις γιαυτα που αναφερεις... Περιμενεις μελλοντικα updates που θα προσθεσουν ή οχι καποιες απο αυτες τις λειτουργίες... Αν θες δοκιμασε τον poco launcher αυτος εχει double tap to lock.

• Φορτωνεις τις ρυθμισεις κ τραβας!!! Εγω το μονο που αλλαξα ειναι να μειωσω στην μπροστινη καμερα το saturation γιατι εβγαζε εντονα τα χρωματα... Κατ'αλλα δεν πειραξα τπτ

• Xtrem beta 20 με config jozef ή johnyman. Ειναι στην πρωτη σελιδα

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εχεις ξεκλειδωσει bootloader?? Ή φορας beta rom? Τεσπα... Μπες στο apkmirror κ κατεβασε την εφαρμογη απο εκει. Την κανεις instal κ είσαι ετοιμος!!

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Ειναι ίδιες οποτε μην μπαίνεις στην διαδικασια αλλαγής...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Αν βαζεις για πρωτη φορα θελει format data... Κ ξαναπερνας χυμα την ρομ μεσα στο κινητο

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Οποιος πιασει στα χερια του το κινητο καταλβαινει απευθειας οτι δεν ειναι σειραs redmi... Ειναι πολυ ποιοτικοτερο!! Εγω παρειγγειλα το pro λογω επεξεργαστη κ μπαταριας... Συν το βγαζει μια χαρα φωτο για τα γουστα μου!!

• Γιωργο μιλησα μαζι τους κ μου ειπαν ειναι το ιδιο πραγμα.... Μαλλον εγω το παρηγγειλα πριν το βγαλουν.... Πηγα να κανω αγορα σημερα κ οντως δεν εχει τετοια επιλογη... Δεν θελω να το ακυρωσω πραγματικα στην τιμη που μου βγηκε το 128.. 400 ευρω... Για τωρα ειναι πολυ καλη τιμη θεωρω... Μου ειπαν επισης οτι με αυτη τη μεδοθο δςν περναει τελωνια κ αν περασει να τους στειλω αποδειξη να μου επιστρεψουν τα χρηματα

• Επειδη κ εγω ειμαι σε pre order για το mi9t pro κ τωρα ειδα οτι εχω επιλεξει αποστολη με priority air mail.... Παλια ειχε priority direct mail.... Εχει διαφορα??? Να ακυρωσω λετε???

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Πριν δυο μερες το παρελαβα για την γυναικα μου.... Απιστευτο...το πηρα βεβαια κ σε πολυ καλη τιμη το 128αρι... Παω για το pro εγω τωρα....εχει βγει ηδη σε preorder..

• Γιωργο βαλε fastboot την προηγουμενη κ κανε αναβαθμιση μεσω updater. Εμενα δουλευει το gps!!!