Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από LefterisPiou: “Ευχαριστώ!! Πρόωρα μεν αλλά ρωτάω από τώρα , θα γίνει κάποια στιγμή το τηλέφωνο ...ευρωπαϊκό ; Θα ξεφορτωθώ όλες τις κινέζικες .....μπούρδες (app κτλ..); θενκς! ” Η την Ελληνικη η θα βαλεις την αντιστοιχη για το κινητο σου global rom. Εννοειται δεν ξανακλειδωνεις bootloader παρα μονο με την κινεζικη ρομ
-
Ανοιξα εγω νεο νημα για να μπορπυμε να συζηταμε εδω διαφορες εκδοσεις κ πια ταιριαζει ακριβως στο κινητο κ να βοηθαμε κ τους συμφορουμιστες μας να μην ψαχνονται. Εχω κανει test μεχρι στιγμης αυτην που εδωσαν τα παιδια για το mi8 x8a με καλα αποτελεματα. Βεβαια περιμενω να δω κ τις βραδινες. Επισης xtreme beta 11, Arnova V2.4 Google Camera Ports Download Το λινκ κ πατατε πανω στα ονοματα κ σας βγαζει τις εκδοσεις του εκαστοτε προγραμματιστη!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑν παρατηρησετε για καποιο μεγαλο χρονικονδιαστημα το κινητο δεν ειχε καλο σημα... Οποτε εψαχνε συνεχεια κ απο εκει εχει κ την καταναλωση της μπαταριας...
-
Μια χαρα ειναι η καμερα του!! Απο το mi8 που ηρθα νομιζω ειναι καλυτερη! Το θεμα ειναι να βγει μια καλη gcam γιατι το mi8 δεν πιανοταν με gcam ευκολα. Γενικα ειναι πολυ ποιοτικο κ γρηγορο κινητο!! Απλα συνηθιστε με google dialer κ messages γι; τι η xiaomi τις εβαλε στανταρ απο δω κ περα για τα νεα κινητά global version
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤπτ δεν μπορεις να κανεις γιαυτα που αναφερεις... Περιμενεις μελλοντικα updates που θα προσθεσουν ή οχι καποιες απο αυτες τις λειτουργίες... Αν θες δοκιμασε τον poco launcher αυτος εχει double tap to lock.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕχεις ξεκλειδωσει bootloader?? Ή φορας beta rom? Τεσπα... Μπες στο apkmirror κ κατεβασε την εφαρμογη απο εκει. Την κανεις instal κ είσαι ετοιμος!!
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕιναι ίδιες οποτε μην μπαίνεις στην διαδικασια αλλαγής...
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑν βαζεις για πρωτη φορα θελει format data... Κ ξαναπερνας χυμα την ρομ μεσα στο κινητο
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΟποιος πιασει στα χερια του το κινητο καταλβαινει απευθειας οτι δεν ειναι σειραs redmi... Ειναι πολυ ποιοτικοτερο!! Εγω παρειγγειλα το pro λογω επεξεργαστη κ μπαταριας... Συν το βγαζει μια χαρα φωτο για τα γουστα μου!!
-
Γιωργο μιλησα μαζι τους κ μου ειπαν ειναι το ιδιο πραγμα.... Μαλλον εγω το παρηγγειλα πριν το βγαλουν.... Πηγα να κανω αγορα σημερα κ οντως δεν εχει τετοια επιλογη... Δεν θελω να το ακυρωσω πραγματικα στην τιμη που μου βγηκε το 128.. 400 ευρω... Για τωρα ειναι πολυ καλη τιμη θεωρω... Μου ειπαν επισης οτι με αυτη τη μεδοθο δςν περναει τελωνια κ αν περασει να τους στειλω αποδειξη να μου επιστρεψουν τα χρηματα
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠριν δυο μερες το παρελαβα για την γυναικα μου.... Απιστευτο...το πηρα βεβαια κ σε πολυ καλη τιμη το 128αρι... Παω για το pro εγω τωρα....εχει βγει ηδη σε preorder..