@Germak η μερα με την νυχτα.... Ημουν σε global dev κ μετα πηγα σε eu. Απειρες επιλογες που η global δεν εχει. Ειδικα η stable ειναι 4 μηνες πισω.... Ακομη ουτε τα notifications δεν μενουν σταθερα πανω. Εγω δεν εχω καποιο θεμα με την eu dev αυτην την στιγμη περα απο την selfie portait που crashαρει. Εγω θα σου ελεγα να μεινεις εκει που εισαι γιατι θα ξενερωσεις απιστευτα αν βαλεις global stable
Παιδια μια χειρα βοηθειας.... Το τηλ ειναι china version το λεω μηπως παιζει ρολο. Προαπαθω να περασω twrp κ μου κολαει σε μαυρη οθονη οταν παω να το κανω εγκατασταση κ πανω αριστερα στο notch βγαζει με μικρα γραμματα press any key to shutdown.... Εχω κατεβασει καμποσα αλλα τπτ...
Γιατι να μπρικαρει απο την στιγμη που ειναι global version κ θα κλειδωσει με global rom??? Για πιο ασφαλεια μπορει απλα να φλασαρει την global rom με μονο clean all κ μεσω adb να κλειδωσει αφου δει οτι ανοιγει το κινητο κ ειναι ολα οκ!!!
Παράθεση από shinig: “Το changelog που το βρήκατε? ” Γενικα δεν τα πανε καλα στα changelog... Εμας πριν κανα δυωρο μας την εδωσαν στους beta. Κ το διαπιστωσαμε μονοι μας..
Κατι εχει κολλησει... Κανε κανα δυο τρια restart. Φορτισε το κ το βλεπεις. Κ εμενα μου εχει τυχει. Εκανα restart κ δουλευε οκ μετα. Στο λεω να δοκιμασεις πρωτα. Μην κανεις factory reset. Δες το ετσι πρωτα κ αν δεν συνελθει πας για fr
Στην αυτοματη εναρξη τσεκαρε τις τρεις τελειες.... Εμφανιση εφαρμογων συστηματος κ δες αν εμφανιστουν κ εκει εφαρμογες... Εμενα ειχε 15....αν δεν δεις διαφορα... Περιμένεις επομενη ρομ.τα εχουν σκατωσει τις τελευταίες ρομ η xiaomi
Οπως κ στην global dev. Πηγαινε αυτοματη εναρξη κ νομιζω οτι ολα θα στα εχει ανοικτα. Επισης στην προσβασιμοτητα, τοποθεσια, wifi κλεισε κ τα δυο που εχει. Εμενα μετα απο αυτα εφτιαξε