Ποσο δυσκολο ειναι να βγαζουν μια ρομ κ οπως βαζεις περιοχη να σου εμφανιζονται κ τα αντιστοιχα.... Δεκα διαφορετικες ρομ κ χαθηκε ο μπουσουλας.... Δεν μαζευεται αυτο ολο πλεον.... Γιαυτο κ τα bugs κανουν κανα τριμηνο να τα φτιαξουν....
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από chrisnik: “Μονο στις devs υπαρχει αυτη η επιλογη αλλα ακομη οχι σε gcam ” το Mi5s τραβαει σε 60 fps ...που βγηκε πριν 3 χρον<span style="background-color: rgb(245, 247, 250);">ια ” Τωρα δεν υπαρχει λογος νομιζω αντιπαραθεσης. Τι να κανω... Να στειλω εξωδικο στην τσιαομι που δεν το εδωσε απο την αρχη??? Παλι καλα που ηρθε να λεμε εμεις με το mi8
Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από chrisnik: “Αλλο καλωδιο κ προσπαθησε να δεις αν σου βγαζει παλι το ιδιο θεμα. ” Εάν μου το ξανακάνει τι γίνεται? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το πιο πιθανο ειναι να μην στο ξανακανει. Αλλα εκανες δοκιμη με αλλο καλωδιο? Κατα προτιμηση γνησιο η τουλάχιστον να ξερεις οτι δουλευει.
Εχει μπει ενα νεο feature στην οθονη κλειδωματος για το face unlock που οταν σε αναγνωριζει δεν ανοιγει κατευθείαν αλλα μπορεις να κανεις swipe. Μια μικρη βελτίωση στην καμερα ειδα εγω με λιγότερο θορυβο.
Τουμπανο!!! Το γλυκοκοιτάζω κ εγω αλλα με κανει που εχει φτιαξει η καμερα του mi8 κ με την gcam ειναι ολα οκ πλεον... Ειδωμεν!!! Σαν συσκευη πρεπει να ειναι πανεμορφη