Η miui 10 ισως ειναι η χειρότερη ολων πραγματικα... Χαλασαν την καμερα, τρελες ελειψεις κ ας εχουν περασει μηνες κ κατι ηλιθια bugs που σε παιδακι αν δωσεις κ ξερει απο προγραμματισμο θα τα φτιάξει... Δεν ξερω γιατι ολα αυτα αλλα βλεπω τα bugs επαναλαμβανονται καθε χρονο την ιδια χρονικη περιοδο. Κ περυσι με το mi5 ο καιρος δεν ανανεωνονταν, η αυτοματη φωτεινοτητα χαλι μαυρο κτλ... Λες κ το κανουν επιτηδες
Παράθεση από Octaviastikos: “Το λοιπόν... Από μεγάλη περιέργεια όπως πάντα...κάνα μία σχετική χαζομάρα... Δεν μπορώ με τίποτα να κάνω εγκατάσταση την gcam...με την καμία όμως...όσες έχω δδοκιμάσει!!! Όλες δηλαδή... Πείτε κάποια λύση για να μην σβήσει... ” Γιαννη πες τι εκανες ομως... Θυμασαι να πατησες καποια επιλογη.... Κατι.... Δοκιμασες να ξαναπερασεις ρομ??
Δεν ξερεις τι ποιοτητα θα ειναι η οθονη... Το λεω γιατι δεν υπαρχει αυθεντικη πουθενα! Μπορεί να παρεις καποια κ να χανει φωτισμο. Εαν το παρεις απο Ελλαδα μπορεις να το πας να στην αλλαξουν παλι. Σκεψου το απλα. Δεν θελω να σε επηρεασω. Απλα μην ξενερωσεις μετα.
Ενα μικρο δειγμα κ απο εμενα με beta 18 κ τα configs του @johnnyman Stock Camera qGnDJZP.jpg Stock night mode mRAJfBy.jpg Gcam night sight με Withebalance on 15 frames 1/4 night sight CoEBaJP.jpg 3KAZWA9.jpg Stock Mi8 KxDWB62.jpg Δεν το βρηκα με το flirck...Aν μπορει καποιος mod να μειωσει το μεγεθος....
Εχω την beta 18 configs του Γιαννη κ απλα δεν υπαρχουν οι φωτο... Περα οτι βγαζει γρηγορα σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις η ποιοτητα ειναι αλλου.. Δεν εχω το προγραμμα που τις ανεβαζετε για να δωσω δειγματα δυστυχως
Να σου πω... Αφου εκανες το factory κ τα εσβησες ολα.... Πατα μια fastboot να τελειωνεις.Εγω προσωπικα δεν ξερω τι ειναι αυτο... Δεν σου εχει απο κατω παράλειψη???