Παράθεση από foxy4270: “οσι εχετε στη gcam ρυθμιση για Libs...βαλτε την επιλογη ezsdman v3...ειναι η καλυτερη απ'ολες ” Αυτην ειχα βαλει απο την αρχη κ εχω το κεφαλι μου ησυχο!!! Ωραιος ομως που το παρατηρησες!!!
Παιδες περασα την τελευταια beta 17 αλλα δεν δεν εχει σχεση με την arnova beta 6.Μακραν η δευτερη πολυ καλυτερη κ μαλλον εδω ειναι που θα μεινω πολυ καρο. Απροβληματιστη κ χωρις θορυβο με ευκολες ρυθμισεις βγαζει τελειες φωτο...
Κ τι ειναι αυτο ρε παιδια?? Περαν οτι μου θυμιζει μεξικανικο καταλογο... ειναι το dark mode που μας τα επρηξαν κ ακομη δεν εχουν δωσει στην global dev?
Αυτο που λες το εχω συναντησει κ εγω στην global beta. Μονο στα 960fps μπορω να ανεβασω στα media. Στα υπολοιπα fps slow motion ανεβαινουν σαν κανονικα βιντεο. Δεν ξερω τι ακριβως φταιει...
Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από komatoza: “Ήρθε η νέα beta αλλά dark mode ακόμα δεν.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” double tap to sleep έχει? ” Εγω δεν εχω βρει αυτο που λες... Douple take to awake εχει. Το αντιθετο το εχει μονο ο poco lancher μεχρι στιγμης
Εχει τικαρει στον συγχρονισμο συγχρονισμο μονο wifi γιαυτο σου ερχονται οταν βρισκει wifi.πηγαινε ρυθμισεις ακριβως κατω απο το mi account λεει συγχρονισμος. Δες αν το εχει τικαρει αυτο που λεω. Ξεκλικαρε το κ θα εισαι οκ
Ετσι βλεπω κ κρινω κ εγω! Μεχρι προτεινος την gcam την χρησιμοποιουσα μονο στην σελφι. Ειδικα το βραδυ. Βλεπω ομως τραγικη βελτιωση στην καμερα με λιγο να εχουν χαλασει το night mode που πιστευω θα το βρουν ξανα κ θα βελτιωθει κιαλλο!!
Παράθεση από Octaviastikos: “Αολσ για την αλλαγή τώρα θέλω...μάλλον για το Pro πιο πολύ με βλέπω... ” Το ιδιο κινητο θα παρεις????? Mix 3 δαγκωτο!!! @Deadcpu πρεπει να παρακολουθεις το επισημο φορουμ κ μολις βγαλουν ανακοινωση για beta testers να κανεις αιτηση. Μετα προσευχεσαι να σε εγκρινουν. Νομιζω ομως πρεπει να εχεις κ καποια ποστ...
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από chrisnik: “Με global dev κατεβαζω κανονικα.... Μολις προσπαθησα να κατεβασω το Mortal combat που ειπατε πιο πανω 1.6G ” Τι σου βγάζει ? ” Ανεφερε ο Γιάννης πιο πανω οτι του βγαζει ερορ σε μεγαλα αρχεια το Google play... Εγω δεν εχω καποιο θεμα. Απλα το ανεφερα γιατι ρωτησε αν εχουμε θεμα.
Δεν εχει να κανει με τον χωρο που έχεις. Λογικα καποιο θεμα με το σερβερ υπαρχει. Μου το ειχε κανει κ εμενα το καλοκαιρι στο Mi8 κ δεν μου εκανε καν backup φωτο. Μετα απο καποιο διαστημα εφτιαξε μονο του. Βαλε wifi κ προσπαθησε να τις ανοιξεις. Αν δεν αστο κ θα φτιαξει μονο του. Μαλλον σε καποιο σερβερ κανουν αναβαθμισεις
@BanditGR ειμαι με global beta κ σαν beta tester παιρνω 2 update την εβδομαδα.. Δεν θελω να μπλεξω με ροοτ κτλ γιατι καθε update πρεπει να κανω ολη την διαδικασια ολη την ωρα... Κατεβασα χειροκινητα την εφαρμογη κ παιζει κανονικα... Ημιμετρο μεν αλλα δουλεύει!!