Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από amavroudis: “Εφοσον το έκανες disabled στις ρυθμίσεις των καρτών σου θα εμφανιστεί η Volte λειτουργία. Θα έχεις κλήση 4g hd Όμοια και με το vowifi... ” Το εκανα αυτο που ειπες με το volte αλλα δεν ειδα καποια διαφορα... Hd μου γραφει κ τωρα κ πριν κ δεν αλλαζει απο 4g+ οταν μιλάω στο τηλ.... Ειναι μονιμα ενεργοποιημενο???
-
Μιλαω καθαρα για την stock. Modded stock δεν ξερω ποια ειναι. Μαλλον θα λες για καποια που ειχαν ανεβασει παλαιοτερα αλλα θελει twrp για να την πςρασεις?
-
Συζήτηση για το Mi 10 Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit: “Υπάρχει κάποιο παιδί Αθήνα που θα μπορούσε να κάνουμε μαζί όλη την διαδικασία ξεκλείδωμα και πέρασμα xtr για να το κάνω δυκαρτο ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρεπει να κανεις την διαδικασια για ξεκλειδωμα γιατι θελει καποιες μερες να σε αφησει να ξεκλειδωσεις. Ειναι πανευκολο αυτο.κ μετα αν μπορει καποιος σε βοηθαει για να περασεις την ελληνικη...
-
ΜήνυμαΝομιζω εσωσες κοσμο Γιαννη κ θα ανεβασεις κ τις πωλησεις των καθυστερημενων Κινεζων που εκαναν τετοια πατατα...
-
ΜήνυμαΔηλαδη Γιαννη δουλευεις δικαρτος τωρα?? Χωρις θεματα?? Μα τωρα πανε καλα??? Ειναι λογικη αυτή εν ετη 2020 ενω ολα τα κινητά ειναι δικαρτα σαν εταιρια στην ναυαρχιδα της να κανει ενα βημα πισω???
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από chrisnik: “Στην global κ στην EEA τα miui dialer & messages apps λοιπουν κ εχουν αντικατασταθει απο αυτα της Google που οντως δεν φτανουν σε ποιοτητα της miui. Ειχαν πει οτι θα τα αλλαζαν ξανα με το miui12 αλλα σιγην ιχθύος.... Ειδωμεν ” o dialer για να παιρνεις τηλεφωνο δεν ειναι? τι αλλο μπορεις να κανεις δηλαδη.εχω εγω miui dialer ” Καμια σχεση με αυτους της Google. Πολλοι χρησιμοποιυν την ηχογραφηση που δεν εχει η google. Επισης μηνύματα κ ιστορικο κλησεω…
-
Δεν εχει βγει fastboot rom miui12. Πρεπει να ξεκλειδωσεις κ να την περασει λογικα μεσω twrp. Κ παλι δεν ειναι σιγουρο. Γιατι δεν περιμενεις να παρεις την επισημη?? Αυτή ειναι beta κ την εχουν παρει ελαχιστοι κ απο οτι εχω δει στο telegram εχει τα θεματακια της. Περιμενε μεχρι το τελος του μηνα λογικα θα την δωσουν.