Για να καταλαβω το mi8 εχει καλυτερη αυτονομια απο το mix2s?? Ειμαι κ εγω αναμεσα σε αυτα τα δυο... Κ δεν ξερω τι να επιλεξω... Δεν μου πολυαρεσει το notch αλλα για τα αλλα το κινητο ειναι πολυ πολυ καλο.
Την πρωτη φορα μαλλον την την περασες χωρις factory reset κ δεν εφυγε το enscryption. Ετσι την ειχα πατησει εγω με το mi5. Περασα την πρωτη ρομ κ οταν πηγα να περασω το επομενο update το twrp μου εδειχνε 0mb εσωτερικο χωρο...
Θες format data... Περνα την ρομ απο το κινητο στον υπολογιστή. Κανεις φορματ data κ περνας ξανα την ρομ στο κινητο ενω εισαι σε twrp... Μετα την κανεις instal
Παράθεση από makis1024: “Εάν η dev είναι 8.7.10 miui10 και μετά , θεωρείται rollback και θα φάει brick , διότι η stable fastboot θα είναι miui9. ” Αληθεια τωρα???? Δεν το ειχα παρει γραμμη αυτο... Ενταξει... Θα εχουμε εκρηξεις μου φαινεται. Ξερουμε ακριβως σε ποια μοντελα το εχουν κανει αυτο???
@fanismarg αν ειναι κινεζικο καλο θα ηταν να ξεκλειδωσεις τοτε κ να περασεις απο την αρχη fastboot rom κ να εισαι κομπλε. Θα σβηστουν κ στις δυο περιπτώσεις τα παντα... Στην δευτερη που ειπα με ξεκλειδωμα εισαι πιο σιγουρο κ περναει καθαρα η ρομ στο κινητο.... Αυτα βασικα θα προτιμούσα εγω...
Βασικα εχεις συχρονισμενα τα παντα με mi cloud? Εκει που λεει αντιγραφο αρχικης οθονης το εχεις ενεργοποιημενο?? Αν ναι τοτε πας ρυθμισεις.. Προσθετες.. Αντιγραφη κ επαναφορα κ κλικ στο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Για εμενα καλο ειναι να ξαναπερασεις τις εφαρμογες απο την αρχη... Τα υπολοιπα ερχονται με το που βαλεις τον λογαριασμό σου στο mi cloud
Παράθεση από fanismarg1977: “Πάλι τα ίδια παιδιά... Δεν πατάει το power button όταν μου βγάζει μόνο του τη μπάρα αθόρυβο... 9.5.17.0... Πριν λίγες ώρες αναβάθμιση... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν παιρνεις ενα backup κ να κανεις ενα factory reset???δεν ειδα καπου να αναφερεται τετοιο κολλημα.. Μηπως καποια εφαρμογη τρεχει στο background κ στο δημιουργεί ολο αυτο??
Αν κατεβασεις την κουρρινα κατω δεξια σου εχει επςξεργασια.... Απο εκει θα σου βγαλει τα υπολοιπα κ αναλογως τα φτιαχνεις. Ελπιζω να καταλαβα καλα οτι αυτο θες...