Επιασαν κ τα τρια μικρα αντικειμενα απο οτι βλεπω... Τους προλαβα κ εστειλα μαιλ. Δεν πανε καλα παντως... Να δω τι θα εκτελωνισουν σε αντικειμενα των 5-7&13 ευρω... Τραγικοι
K ομως παιδια...Το σταματησαν κ θελουν αποδειξη,paypal... Μα πανε καλα μωρε??? Τωρα που θα τους τα στειλω αυτα? Ολη αυτη η ιστορια για ενα tempered glass chui....
Εχουν σταματησει η ενημερωσεις καθε Παρασκευη γιατι ερχεται η νεα εκδοση Miui 10. Εχεις περασμενη την global dev στο κινητο? Δεν ανεβαζεις μια φωτο απο το σχετικα με το τηλεφωνο να δουμε ποια ρομ φορας??
Παράθεση από kmeles: “Φοραω την 8.6.14.η καινούργια Ρομ θα έρθει ότα η να την κατεβάσω από το λινκ που δίνεις? ” Δεν θα ερθει ota γιατι ειναι για τους closed beta δυστυχως. Δεν εχουν δωσει ακομη miui 10 developer.
Την ειχαν βγαλει σαν οπισθογυρισμα κ την πηραν πισω αυτην την ρομ. Δεν υπαρχει λογος να την περασεις. Κατεβασε την 9.5.13 κ περνα την μεσω updater. Δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα...
@Octaviastikos τι εννοεις τα απενεργοποιησες? Δεν νομιζω να εχεις θεμα...Κ εγω τα εχω κανει kill ολα αυτα.Μακαρι να μας εδιναν την δυνατοτητα να τα σβηναμε χωρις root κλτ....
Παράθεση από Octaviastikos: “Γνωρίστε το Google Drive – Ένα μέρος για όλα τα αρχεία σας Ποιος ξευνα με πει για αυτά εδώ;; ” Απο οτι ξερω ειναι σαν το Μι cloud αλλα της Google κ δινει νομιζω αρκετα Gb για να ανεβαζεις φωτο κτλ....Εγω δεν το χρησιμοποιω.Με εχει βολεψει απιστευτα το MI cloud κ εχω αγορασει εξτρα χωρο 25GB.