Παράθεση από antony97: “Αξίζει να περάσω Google ή snapdragon camera; ” Νομιζω οτι η καμερα του ειναι αρκετα ικανοποιητικη μην πω παραπανω...Σιγουρα μπορει να σου δωσει καλυτερες νυχτερινες ληψεις.Αλλα για ημερα ειναι απλα τελειες ακομη κ με την μπροστινη οποια εχει HDR. Κανε λιγο υπομονη να ερθει η MIUI 10 κ δεν θα πιστευεις την διαφορα.
Ποια ρομ φορας??? Δεν βλεπω πουθενα το google maps να σου τρωει μπαταρια... Αλλα το συστημα... Δεν κανεις καμια επανεκκίνηση μηπως κατι κολλησε...?? Αν δεν θες να σου ανοιγουν ουτε background πας μπαταρια->επιλογες εφαρμογων κ πατας να μην ανοιγουν στο background κ οχι το συνιστωμενο που εχει σαν επιλογη..
Παράθεση από spideman3: “Στα θέματα όρισε ως χώρα μια εκτός ΕΕ πχ εγώ έχω βάλει την Αλβανία. ” Βγαινουμε οφ τοπικ... Το ξερω αλλα δεν ειναι λυση να βαζω χωρα Ζιμπάμπουε για να εχω εξτρα επιλογες... Η να δουλευει το gps του καιρου... Τραγικο... Κ καποια στιγμη, συντομα ομως, πρεπει να φτιαχτει!!!
Η πρωτη φορα ειναι! Δες κ ενα βιντεο στο youtube κ οδηγιες εδω στο φορουμ με εικονες κ δεν ειναι τπτ... Αν θες παλι να περιμενεις την ελληνικη εννοειται... Αυτο εσυ το αποφασιζεις!!
Οποτε μπαινεις στην σελιδα της mi.com στο thread του redmi note5/pro κ βρισκεις το νημα που λεει global rom 9.5.13.εκει θα εχει να κατεβασεις fastboot rom κ θα κατεβασεις κ το τελευταιο mi flash. Την κατεβαζεις, την κανεις unzip στην επιφανεια εργασιας, ανοιγεις το mi flash tool την επιλεγεις, συνδεεις κινητο σε fastboot, πατας refresh να δεις αν διαβαζει το κινητο το mi flash, κατω δεξια επιλεγεις ΜΟΝΟ flash all κ μετα flash. Περιμενεις να φλασαρει κ να ανοιξει το κινητο στη νεα ρομ. Παρε ομως …
Σε εχουν κανει accept για beta tester??? Εκει που εκανες την αιτηση μολις ληξει η προθεσμια θα σου λεει accept κ θα σου στειλουν προσωπικο μηνυμα. Ο λογαριασμος σου θα λεει global beta tester κ θα βγαλουν κ νεα ανακοινωση που θα λενε τα γκρουπ του qq για να κανεις αιτηση να μπεις στο γκρουπ....
Οχι... Την περνας μεσα στο κινητο κ μεσω updater διαλεγει εκει που λεει πακετο αναβαθμισης... Βρισκεις την ρομ κ το αφηνεις να κανει τη δουλεια του μονο του...
Παράθεση από fatsas7: “Προσπαθω να το κατεβάσω κατευθείαν από το κινητό.πηγαινοντας στις ρυθμίσεις ,σχετικά με το τηλέφωνο,ενημερώσει λογισμικου.η πρεπει να την κατεβάσω από κάπου αλλού και να την περάσω εγώ;;;;;;;;;; ” MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Κατεβασε απο εδω κ περνα την στο κινητο....Μετα μεσω updater κανεις την αναβαθμιση Εκει που λεει recovery....