Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @keysmith δοκιμασε να αλλαξεις κ εικονιδιο στο δακτυλικο αποτυπωμα.... Μολις το αλλαξα με το κλασσικο που ειναι σαν δακτυλικο αποτυπωμα κ μου φαινεται πιο αμεσο. Μπορει να ειναι κ η ιδεα μου... Θα το δωσω κ εξω στον ηλιο κ θα σου πω. Αλλα μια δοκιμη δεν βλαπτει...

• @keysmith οντως με κλειστη οθονη αργει παραπανω. Μπορεις να βαλεις μεσα απο τις ρυθμισεις αν θυμαμαι καλα, οταν το σηκώνεις να φωτιζει η οθονη οποτε να ξεπερνας καπως το εμποδιο αυτό. Λογικα θεμα software ειναι.

• Παράθεση από tacolla: “Παράθεση από chrisnik: “Αν εισαι ετοιμος γιατι δεν δοκιμαζεις?? Εγω να σου πω το εζω κοψει το σπορ... Βαριεμαι να περναω συνεχεια εφαρμογες κ φωτογραφιες... Εχω παρα πολλες. Οποτε περιμενω την stable. ” Ναι ρε συ, αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα αλλάξει το Android δε θα κάνεις φόρματ; ” Δεν εχεις παρεις αναβαθμισει με android 10?? Εγω εγω ηδη την 10 εδω κ δυο εβδομαδες... Μεχρι στιγμης ειναι οκ. Δεν χρειαστηκε factory reset. Με την miui12 δεν ξερω τι θα γινει...

• Αν εισαι ετοιμος γιατι δεν δοκιμαζεις?? Εγω να σου πω το εζω κοψει το σπορ... Βαριεμαι να περναω συνεχεια εφαρμογες κ φωτογραφιες... Εχω παρα πολλες. Οποτε περιμενω την stable.

• Παράθεση από tacolla: “Αρκετά με τις φωτογραφίες. Υπάρχουν σεμινάρια να μάθει οποίος θέλει. Ας μιλήσουμε για το miui 12. Το έχει βάλει κάποιος; Είναι οκ; Έχει bugs; Ευχαριστώ πολύ ” Αν μιλας για τις dev xtrv δεν εχω ακουσει κατι κακο μεχρι στιγμης. Λογικα τον ιουνιο καποια στιγμη θα ανοιξουν την global κ θα δωσουν beta miui12 οπως εκαναν με τα mi9t pro, Mi9, Mi9 T. Αν δεν θες να ξςκλειδωνεις κ να περνας του φορουμ. Περιμενεις λιγο διαστημα κ απλα εχε το νου σου κ στο mi community να κα εις εγγρα…

• Οχι εννοω οταν πας να το συνδεσεις με το αυτοκίνητο... Αν μπορεις να μπεις μεσα απο το android-auto να δεις τις ρυθμισεις του...αυτο που μπορεις να κανεις για αρχη ειναι uninstall update. Κ να δεις αν δουλευει ετσι...

• Με την android 10 το εχει προεγκατεστημενο μεσα στο κινητο! Προσπαθησες να μπεις στις ρυθμισεις του android auto μηπως χρειαζεται να κανεις καποια ρυθμιση??

• Τωρα τελευταια βλεπω διαφημίσεις κ στο viber... Τις έχετε κ εσεις ή μονο εγω?? Ειναι του viber αυτο τωρα ή της xiaomi??

• Παράθεση από keysmith: “το δικό μου λέει Miui global 11.0.16 Σταθερή. ” Την eu εχεις αφου ειναι αυτος ο αριθμος.... Μπες updater μηπως σου βγαλςι την android 10 να ξεγνοιασεις...

• Οπως εισαι στην αρχικη οθονη κανει με δυο δαχτυλα οτι τα κλεινεις κ σου εμφανιζει μενου με τι θες να κανεις. Ειναι πανεύκολο!!! Το αλλο ειναι αποθηκη εφαρμογων. Πας αρχικη οθονη κ εχει εκει να το απενεργοποιησεις...

• @foxy4270 μου εκαναν μια καλη προσφορα κ την αλλαξα... Βασικα την αναβαθμισα σε vdsl. Σε gcam δοκιμασε κ την one fire1. 13 που αυτος την φτιαχνει μονο για τα δικα μας...

• Παράθεση από geoanto555: “@chrisnik στα 5ghz συνδεση; Αν ναι μιλάμε για σφάλμα λογισμικού. Αν όχι παίξε με το κάναλι του router , δώστου μια στατική ip (σε τηλέφωνο) να μην ψαχνει να συνδεθεί. ” Μιλας με γριφους γεροντα....δεν σκαμπαζω τπτ απο αυτα...Δεν εχω ασχοληθει ποτε στην ζωη μου Απο οτι ειδα ειναι 2.4ghz. Να αλλαξω καναλι θα τα καταφερω.Αλλα να βαλω καποιο τυχαια? Τωρα ειναι ρυθμισμενο στο 4.

• Να κανω μια ερωτηση. Αλλαξα γραμμη στο σπιτι κ απο adsl πηγα σε vdsl με αλλαγη εννοειται στο ρουτερ. Μολις συνδεθηκα ειδα αμεσως τρελη καταναλωση στη μπαταρια του κινητου. Με το ζορι βγαζω μια ημερα κ στο standby τρωει τρελα την μπαταρια. Τωρα που ειμαι στη δουλεια η καταναλωση κ ενω το σημα δεν ειναι τοσο καλο οσο στο σπιτι εχω ηδη 3 ωρες sot κ εχω 82% μπαταρια.... Τι γινεται???

• Δεν σου εχει κανει ενημερωση ο launcher γιαυτο δεν εχεις το συρταρι. Ειναι πανεύκολο. Μπαινεις apkmirror.com γραφεις στο search, xiaomi launcher κ βρισκεις την 4.15.2 release εκδοση. Την κατεβαζεις κανεις εγκατάσταση κ θα εχεις κανονικα συρταρι κτλ...

• IMG-20200301-155150.jpg IMG-20200505-125940.jpg Παιδες ας ηρεμησουμε λιγο. Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε. Ο foxy αφου δεν του αρεσει λογικο ειναι να το δωσει. Ο καθενας εχει την γνωμη του κ δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση. Τα αποτελεσματα του foxy εγω δεν τα βλεπω στο δικο μου. Δεν μου εχει εξαφανισει ποτε ουρανο. Εχω τραβηξει κ εγω τετοιες φωτο απο αλλα δεν τις εχω να τις ανεβασω.

• Μια χαρα δουλευουν. Κ εγω την aod κλειστη την εχω

• Εκςι που εχει την aod εχει κ πως θελεις να σου έρχονται οι ειδοποιησεις.... Εχβω το εχω βαλει να αναβουν τα πλαγια της οθονης. Αλλα βεβαια πρεπει να το δεις. Λαμπακι ειδοποιησεων οχι δεν εχει δυστυχως... Γενικα η global εχει θεματα. Η ευρωπαϊκή ειναι πιο στρωτη απο οτι βλεπω.

• @geoanto555 με ποια ρομ σου ηρθε? Οντως ατην αναμονη τρωει παραπανω απο το φυσιολογικο. Αλλα οταν το δουλευεις δεν καταλαβαινει τπτ. Εμενα μου βγαζει δυο μερες με 7:30 ωρες οθόνης. Βεβαια χωρις oad γιατι καταναλωνει καμποσο. Νομιζω οτι θα το ευχαριστηθεις!!

• Ναι το προ... Νομιζα οτι το ειχα αναεφερει πιο πανω. Τεσπα. Μην κρινεις απο τα μωρομαντηλα. Ειναι τσαλακωμενα. Η κρεμα βγηκε αψογα. Οπως κ το αντισηπτικο που εκανα focus. Κουβεντα να πιανουμε γιατι για να δεις αυτα που λες κ εσυ οτι βλεπεις στο απλο πρεπει να κανεις ζουμ τρελο. Γενικα το κινητο ειναι αψογο για εμενα απο θεμα φωτο οσο μπορει δλδ ενα κινητο να αποτυπωσει καλυτερα

• IMG-20200511-204050.jpg free image hosting Στα ματια μου μια χαρα φαινονται. Λιγο τα μωρομαντηλα αλλα ειναι κ τσαλακωμενα... Δεν ξερω αν κανει διαφορα οτι το δικο μου ειναι το pro με 8p lenses. Τι να πω. Ψειριζουμε τωρα...