Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από tacolla: “Παράθεση από chrisnik: “Αν εισαι ετοιμος γιατι δεν δοκιμαζεις?? Εγω να σου πω το εζω κοψει το σπορ... Βαριεμαι να περναω συνεχεια εφαρμογες κ φωτογραφιες... Εχω παρα πολλες. Οποτε περιμενω την stable. ” Ναι ρε συ, αλλά έτσι κι αλλιώς αφού θα αλλάξει το Android δε θα κάνεις φόρματ; ” Δεν εχεις παρεις αναβαθμισει με android 10?? Εγω εγω ηδη την 10 εδω κ δυο εβδομαδες... Μεχρι στιγμης ειναι οκ. Δεν χρειαστηκε factory reset. Με την miui12 δεν ξερω τι θα γινει...
-
Παράθεση από tacolla: “Αρκετά με τις φωτογραφίες. Υπάρχουν σεμινάρια να μάθει οποίος θέλει. Ας μιλήσουμε για το miui 12. Το έχει βάλει κάποιος; Είναι οκ; Έχει bugs; Ευχαριστώ πολύ ” Αν μιλας για τις dev xtrv δεν εχω ακουσει κατι κακο μεχρι στιγμης. Λογικα τον ιουνιο καποια στιγμη θα ανοιξουν την global κ θα δωσουν beta miui12 οπως εκαναν με τα mi9t pro, Mi9, Mi9 T. Αν δεν θες να ξςκλειδωνεις κ να περνας του φορουμ. Περιμενεις λιγο διαστημα κ απλα εχε το νου σου κ στο mi community να κα εις εγγρα…
-
Παράθεση από geoanto555: “@chrisnik στα 5ghz συνδεση; Αν ναι μιλάμε για σφάλμα λογισμικού. Αν όχι παίξε με το κάναλι του router , δώστου μια στατική ip (σε τηλέφωνο) να μην ψαχνει να συνδεθεί. ” Μιλας με γριφους γεροντα....δεν σκαμπαζω τπτ απο αυτα...Δεν εχω ασχοληθει ποτε στην ζωη μου Απο οτι ειδα ειναι 2.4ghz. Να αλλαξω καναλι θα τα καταφερω.Αλλα να βαλω καποιο τυχαια? Τωρα ειναι ρυθμισμενο στο 4.
-
Να κανω μια ερωτηση. Αλλαξα γραμμη στο σπιτι κ απο adsl πηγα σε vdsl με αλλαγη εννοειται στο ρουτερ. Μολις συνδεθηκα ειδα αμεσως τρελη καταναλωση στη μπαταρια του κινητου. Με το ζορι βγαζω μια ημερα κ στο standby τρωει τρελα την μπαταρια. Τωρα που ειμαι στη δουλεια η καταναλωση κ ενω το σημα δεν ειναι τοσο καλο οσο στο σπιτι εχω ηδη 3 ωρες sot κ εχω 82% μπαταρια.... Τι γινεται???
-
IMG-20200301-155150.jpg IMG-20200505-125940.jpg Παιδες ας ηρεμησουμε λιγο. Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε. Ο foxy αφου δεν του αρεσει λογικο ειναι να το δωσει. Ο καθενας εχει την γνωμη του κ δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση. Τα αποτελεσματα του foxy εγω δεν τα βλεπω στο δικο μου. Δεν μου εχει εξαφανισει ποτε ουρανο. Εχω τραβηξει κ εγω τετοιες φωτο απο αλλα δεν τις εχω να τις ανεβασω.
-
Ναι το προ... Νομιζα οτι το ειχα αναεφερει πιο πανω. Τεσπα. Μην κρινεις απο τα μωρομαντηλα. Ειναι τσαλακωμενα. Η κρεμα βγηκε αψογα. Οπως κ το αντισηπτικο που εκανα focus. Κουβεντα να πιανουμε γιατι για να δεις αυτα που λες κ εσυ οτι βλεπεις στο απλο πρεπει να κανεις ζουμ τρελο. Γενικα το κινητο ειναι αψογο για εμενα απο θεμα φωτο οσο μπορει δλδ ενα κινητο να αποτυπωσει καλυτερα