Οταν εισαι στον τηλ καταλογο εχει τα κουμπια κατω να μπεις στις ρυθμισεις...στα μηνυματα πας κανονικα απο το μενου ρυθμισεων... Εφαρμογες συστηματος... Κτλ.. Δεν υπαρχει αλλος τροπος... Μωρε τι βρηκες...??? Δεν το ειχα προσεξει αυτο καθολου... Αλλα δεν το χρησιμοποιω βέβαια ετσι...
Οντως εχει τα χαρακτηριστικα της china version... 13mp καμερα μπροστα κ οχι 20mp οπως εχει η india version. Παντως η γυναικα ενθουσιαστηκε οποτε μια χαρα!!
Δεν το καταλαβα ακριβως τις θες να κανεις.... Για να μπορεσω να σε βοηθησω....αν εννοεις που βαζεις στα πληκτρα τις συντομευσεις με παρατεταμενο πατημα κτλ... Εδω δεν υπαρχουν αυτα....
Ηρθε μεσα σε 10 μερες ακριβως!!! Το κινητο πεταει πραγματικα... Σε σχεση με το rn4 mtk ειναι αλλου. Κ απο θεμα καμερας!!! Ειναι κοκκινο το κουτι του κ ηρθε με global rom + φορτιστη ευρωπαϊκό!!
@George Kaggelaris τσιμπησα το 4/64 κ βγηκε 210 ευρω με priority.... Καλη τιμουλα για αρχη. Θα πεσει κιαλλο νομιζω μολις αρχισει να κυκλοφορει φουλ. Εγω το ηθελα για την γυναικα μου δωρο γιατι το rn4 το εχει σακατεψει...
Εγω παρηγγειλα στην γυναικα μου το rn5 global απο banggood... Τι ονομα εχει η συσκευη αυτη??? Το εβγαλαν λιγες μερες κ εξαφανιστηκε αμεσως. Απο τους τυχερους που προλαβα κ το τσιμπησα γιατι μετα απο λιγες ωρες ηταν out of stock...
Κανε κανενα καθαρισμο της εφαρμογης κ μπες ξανα... Μαλλον κατι κολλησε.. Σε λιγες μερες θα βγαλουν κ την 8.5.8.0 Ηδη μερικοι εχουν αρχισει να την λαμβανουν σαν beta stable. Αν δεν στην κατεβασει ξανα κ θες να την περασεις μπες στο official κ κατεβασε την...
Εγω την nougat την ειχα στην αρχη κ αν θυμαμαι καλα ειχα 6-6:30 ωρες shot... Τωρα εχω με oreo 5-5:15.. Αλλα με τις nougat δεν εχεις τα τελευταια features που πραγματικα ειναι αλλο κινητο.. Κ εννοείται οτι καλυτερες ειναι οι developer rom. Stable nougat ειναι η 9.1.2 αν θυμαμαι καλα...
Την εφαρμογη του καιρου την εχει παρει η μπαλα μαζι με τα θεματα... Δεν δουλευει ο εντοπισμος στην Ευρωπη... Αν αλλαξει region θα δεις οτι θα δουλευει μια χαρα... Ας ελπισουμε να το φτιαξουν το ολο θεμα με την miui 10 γιατι παει καιρος που το εχουν αφησει ετσι...
Νομιζω πως οχι χωρις να ειμαι κ σιγουρος... Εμενα ποτε δεν μου εβγαλε βεβαια αυτο με τις 72ωρες...ειχα αδεια ξεκλειδωματος απο προηγουμενο κινητο... Υποψιν μολις πας να ξεκλειδωσεις πολυ πιθανον να σου πει οτι θα διαγραφουν τα παντα.... Οποτε στησε καποια ψιλοπραγματα οχι ολα...
Τα θεματα καλο ειναι ομως η Xiaomi να τα φτιαξει... Ειναι καραγκιοζιλικι αυτο που εχει γινει... Κ γενικα επρεπε να τα ειχε φτιαξει χθες... Αφου εχει μπςι σε Ευρωπαϊκή αγορα ολα αυτα επρεπε να τα ειχε κανονισει.... Οχι να καθομαστε να αλλαζουν Περιοχη κτλ για να εχουμε αυτα που σε αλλες χωρες τα εχουν απλοχερα....Τεσπα.ας ελπισουμε να το φτιαξουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα κ να μην μεινει ετσι....