Παιδια ειναι bug της global το οποιο λυθηκε με την επερχομενη ρομ της Παρασκευής... Απλα επειδη ειμαι στους beta κ εχουμε ηδη παρει την ρομ κ δεν υπαρχει πλεον αυτο... Τωρα ειδα οτι ειστε με stable... Λογικα στην επομενη δεν θα το εχετε...
Επειδη υπαρχει θεμα να περασεις κατευθειαν την ορεο....θα κατεβασεις την 7.12.21 beta, κ μετα θα κανεις εγκατάσταση την τελευταια ορεο. Αλλιως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πεσεις σε bootloop...
@pantelee13 καλως ηρθες κ να το χαρεις το κτηνος!!! Εχεις λογικα global stable να υποθεσω... Βιαζεσαι λιγακι για την oreo οσο κ για τα υπολοιπα... Θα αργησουν να ερθουν στην stable καθως το oreo εχει βγει στην developer rom αλλα καποιες διορθωσουλες χρειαζεται... Ή περνας την τελευταια global dev η κανεις τα αναλογα κ περνας την ελληνικη παλι dev για να εχεις οτι τελευταίο βγαινει κ με οποιο bug μπορει να περιλαμβανει αυτο....
Σε @ikleos Μήπως έχεις αλλάξει θέμα και δε σου έρχονται? Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από alvin1983: “Για βάλε το default θέμα του κινητού και δοκίμασε. Επίσης δοκίμασε και αυτό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Φίλε ειμαι στο default θέμα....και εχω δοκιμάσει τα πάντα σε οτι αναφερετε ο οδηγος , επισης εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστησει ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια εχω ” Σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι αν επιτρέπεται??? Μηπως εχεις αλλαξει ringtone με…
Απο την προηγουμενη βδομαδα που την εχω να πω την αληθεια δεν μου εχει κολλησει ποτε η πληκτρολογηση... Ειναι με τα screen gesture? Εγω που ειμαι παντως δεν εχω συνάντησει κανενα κολλημα... Ουτε με το δακτυλικο... Απο μπαταρια ειχαν κ καλυτερη σε προηγουμενη που ειχαν δωσει...
Παράθεση από tsine: “Παράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου... ” Εσύ ποια φοράς? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Global developer
Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου...