Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Η global εχει ξεφυγει απο την china μου φαινεται... Μπορει να μην εχει ολα τα features της china αλλα ειναι νομιζω ειναι πολυ κσλυτερη κ πιο στρωτη...

• Παιδια ειναι bug της global το οποιο λυθηκε με την επερχομενη ρομ της Παρασκευής... Απλα επειδη ειμαι στους beta κ εχουμε ηδη παρει την ρομ κ δεν υπαρχει πλεον αυτο... Τωρα ειδα οτι ειστε με stable... Λογικα στην επομενη δεν θα το εχετε...

• Επειδη υπαρχει θεμα να περασεις κατευθειαν την ορεο....θα κατεβασεις την 7.12.21 beta, κ μετα θα κανεις εγκατάσταση την τελευταια ορεο. Αλλιως υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πεσεις σε bootloop...

• Βασικα ανεβασε Screenshot να καταλαβουμε καλυτερα... Εγω δεν εχω καποιο θεμα...

• Πολυ σοφη κινηση!!!! Ευγε σε ολους!!!!

• @pantelee13 καλως ηρθες κ να το χαρεις το κτηνος!!! Εχεις λογικα global stable να υποθεσω... Βιαζεσαι λιγακι για την oreo οσο κ για τα υπολοιπα... Θα αργησουν να ερθουν στην stable καθως το oreo εχει βγει στην developer rom αλλα καποιες διορθωσουλες χρειαζεται... Ή περνας την τελευταια global dev η κανεις τα αναλογα κ περνας την ελληνικη παλι dev για να εχεις οτι τελευταίο βγαινει κ με οποιο bug μπορει να περιλαμβανει αυτο....

• Κ εγω ετσι ημουν στην αρχη... Συνηθεια ειναι...

• Μαλλον εβγαλαν nightly για καποιες συσκευες κ πηρε την αναβαθμιση... Δεν εξηγειται αλλιως... Στο site εχουν μεχρι την 9.2.2.0 απο οτι ειδα...

• Μα κ το mix2 σαν το iphone X λειτουργει... Ελπιζω να βελτιωσουν λιγο τις καμερες ειδικα την μπροστα κ θα ειναι σουπερ....

• Ναι αλλα εχουν γιορτες τωρα... Η global θα ξεκινησει απο 26 Φεβρουαρίου κ μετα...

• Δεν το σταματας... Θα το σταματησουν απο τη ρομ... Το εχουμε αναφερει κ περιμένουμε να διορθωθεί....

• Μαλιστα... Δεν συνεργάζεται καλα με το miui... Μπορεις να το κλειδωσεις κ στο background αλλα θα τρεχει μονιμως το προγραμμα....

• Σε @ikleos Μήπως έχεις αλλάξει θέμα και δε σου έρχονται? Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από alvin1983: “Για βάλε το default θέμα του κινητού και δοκίμασε. Επίσης δοκίμασε και αυτό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Φίλε ειμαι στο default θέμα....και εχω δοκιμάσει τα πάντα σε οτι αναφερετε ο οδηγος , επισης εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστησει ξανα την εφαρμογη αλλα παλι τα ιδια εχω ” Σε ποια εφαρμογη αναφερεσαι αν επιτρέπεται??? Μηπως εχεις αλλαξει ringtone με…

• Απο την προηγουμενη βδομαδα που την εχω να πω την αληθεια δεν μου εχει κολλησει ποτε η πληκτρολογηση... Ειναι με τα screen gesture? Εγω που ειμαι παντως δεν εχω συνάντησει κανενα κολλημα... Ουτε με το δακτυλικο... Απο μπαταρια ειχαν κ καλυτερη σε προηγουμενη που ειχαν δωσει...

• Νομιζω δεν υπάρχει επιλογη να αποφυγεις το λευκο φοντο.... Εμενα στην dev ειναι τετραγωνα κιολας...

• Δεν υπάρχει αλλος τροπος να βγαλεις το λευκο background... Ψαχνεις στα θεματα κ βλεπεις τα εικονιδια... Αλλα θα αλλαξουν ολα...

• @tsine μεχρι στιγμης οχι κανενα θεμα. Κ ο ηχος ειναι δυνατος κ στα ηχεια αλλα κ στα handsfree.

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου... ” Εσύ ποια φοράς? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk ” Global developer

• Η ελληνικη εχει ως source την china... Αυτο λεω...κ εγω Android 8 εχω..

• Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου...