Παιδια μια βοηθεια...Εκανα το unlock κ εκανε επανεκκινηση το κινητο αλλα εχει μεινει εδω κ κανενα δεκαλεπτο στο λογοτυπο με τις 3 τελιτσες απο κατω να τρεχουν...Ειναι φυσιολογικο αυτο????
Αν σου αρεσει η pure Android ειναι αλλο αυτο... Αλλα κ η miui ειναι πολυ καλη σαν ρομ. Εγω εχοντας στο mi5 κ την ελληνικη αλλα τελευταια κ την global dev η μονη διαφορα ειναι στα google apps που εχει προεγκατεστημενα κ δεν σε αφηνει να διαγραψεις κ καποια features που προέρχονται κυρίως απο το source της china. Με 3gb ram δεν νομιζω οτι θα εχεις καποιο θεμα οσες εφαρμογες κ αν ανοιξεις... Εγω τουλαχιστον δεν ειχα ποτε. Την ελληνικη την βρισκεις στο forum που λεει ελληνικες ρομ. Καθε βδομαδα βγαι…
Φιλε μου για να μην μπλεκεις κ επειδη οι αλλες ρομ που λες εχουν λιγο περισσότερα bugs βαλε ή την ελληνικη ή την global dev. Νομιζω ειναι απο τις καλυτερες λυσεις αυτες οι δυο...
Η oreo παντως σαν πρωτη δοκιμη ειναι πολυ καλη!!! Γρηγορη κ με πολυ καλη αυτονομια στην μπαταρια κ στην μνημη!!! Δεν ξερω ποτε θα την βγαλουν αλλα οι πρωτες δυο που μας εδωσαν ειναι πολυ καλες!!!! Αααα κ το πιο σημαστικο.... Screen gesture που ειναι ολο το λειτουργικό σαν το iphone x...
Την global dev εχεις??? Drain δεν εχω καθολου. Κ εγω μονιμα με 4g συγχρονισμο, gps ανοιχτα ειμαι. Σεδυο μερες ειναι το sot που λεω... Αυτο που εχω παρατηρησει οτι μετα απο δυο τρεις μερες ελευθερωνει ολο κ λιγότερο μνημη... Αρχιζει δλδ απο 30% στον καθαρισμό κ μετα φτανω να εχω 48%...
@linuxilakis εγω φοραω την global stable 9 2.3 κ μου βγαζει 5 ωρες οθονη... Θα ηθελα να δοκιμασω κ την dev αλλα δεν βρισκω χρονο για να στηνω το κινητο σπο την αρχη...
Εγω απο την αλλη εβαλα το nillkin pro που ειναι λεπτο 0.2mm. Σαν αισθηση ειναι αψογο κ επισης ειχε κ ζελατινα για πισω... Σαν εφαρμογή χωρις να κανει οτιδηποτε πανω στην ομορφη οθονη του κινητου!!!
Οταν κανεις το unlock ξαναποσταρε να σου δωσουμε οδηγιες... Μην πας κ κανεις τπτ μονος σου κ το κλαις το κινητο τσαμπα... Κατεβασε απο τωρα fastboot rom global stable ή developer αναλογα τι θες κ ποσταρε να σου δώσουμε οδηγιες....