Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Με επελεξαν σαν beta tester για το android 8...σκεφτομαι ομως να μην το υποβαλω σε τετοια διαδικασια το κινητακι αν δεν τοβεχω αποφασισει ακομη... Ξερει καποιος να μου πει πως γινεται η διαδικασια???

• Το δικο μου ειναι 6/128 το λεω γιατι δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο... Με ανοικτό συγχρονισμο, 4g,gps,βγαζει 5:40 ωρες οθονης. Καθε δυο μερες το φορτιζω κ το αφηνω μεχρι 25% να πεσει οχι πιο κατω....

• Σε redmi note 3 hennessy την εχει περασει καποιος? Θελω να την περασω σε κινητο φιλης μου που εχει μεινει σε μια παλια gtv... Δεν θυμαμαι κ εγω ποια... Παιζει να κλειδωσει ο bootloader? Σιγουρα θα κανω ελεγχο αν εχει ενεργη αδεια κ μετα θα προσπαθήσω... Αν κλειδωσει ομως ξεκλειδωνω εκεινη την ωρα η πρεπει να βαλω fastboot κ ολη την διαδικασια απο την αρχη??

• Καλησπερα!! Σε αυτη την τιμη κινούνται Μi6, One plus5t κ το mix2. Ειναι αναλογα τι ζητας. Εγω απο το mi5 πηγα στο mix2 κ πραγματικά για τις 3-4 μερες που το εχω ειμαι περισσότερο απο ευχαριστημενος!!! Απο ποιοτητα κατασκευής, οθονης, φωτογραφιας.... Μονο η μπροστινη καμερα που θα την ηθελα λιγο καλυτερη!! Κατα τα αλλα το κινητο ειναι απίστευτο!!!

• Ειδατε καποια διαφορα με το mi cloud??? Γιατι ειπαν οτι οι servers εφτιαξαν αλλα δεν βλεπω να συγχρονιζει με τπτ...

• Πηγαινε στο λογαριασμος mi-> Cloud στο κινητο κ δες αν εχεις ενεργοποιησει τον συγχρονισμο για τα αλμπουμ! Με το θεμα που υπαρχει στους σερβερς να ξερεις κατεβαινουν πολυ αργα σε σχεση με προηγουμενες φορες....

• Ετοιμος κ εγω!!!! Συνδεσα τον λογαριασμό μου με το mi unlock μεσω του vpn οπως ειπαμε πιο πανω απλα σταματησα οταν μου εγραψε οτι μολις γινει unlock ο bootloader θα μου διαγραψει ολα τα data... Θα ξεκλειδωσω μολις βγει dev oreo να την περασω κατευθειαν. Απλα δεν καταλαβα γιατι θα μου εσβηνε ολα τα δεδομενα... Αλλα τεσπα...

• @linuxilakis Τελεια!!!! Μπορεις να μου πεις ποιο πρόγραμμα κατεβασες για VPN? Θα δοκιμασω κ εγω με την 9αρα που φοραει...

• Αν δεν στελνει με priority μην το επιχειρησεις καν... Θα το παρεις με το τελωνείο σε 3 μηνες κ με καπελο στην τιμη που δεν θα ξερεις.. Μπορει να σου βαλουν ποσο κ να φτασει η τιμη απο μαγαζια πιυ σου φαίνονται ακριβο... Ολα αυτα αν το μαγαζι ειναι απο Κινα... Αν ειναι Ευρώπη αλλαζουν τα πραγματα

• Την σημερινη global dev την εκαναν ανάκληση... Δεν ξερω τον λογο αλλα την πηραν πισω... Βεβαια αυτοι παίρνουν πισω ρομ για μεταφρασεις...

• Κ εγω το mi5 με china stable το ξεκλειδωσα αλλα ελεγα μηπως αυτο με παιδεψει με τις vpn που διαβαζω... Θα το προσπαθήσω κ θα ενημερώσω!!

• Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από chrisnik: “Εμενα εχει κολλησει ενα δεμα με tempered glass με priority απο τις 2/1 στο κέντρο διαλογης Αττικής.... ” Δύο μέρες πέρασαν φίλε μου μην είσαι τόσο βιαστικος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχα ρε συ το κινητο εκατσε ωρες... Την επομενη ειχε φτασει ηδη στα ελτα....

• Εμενα εχει κολλησει ενα δεμα με tempered glass με priority απο τις 2/1 στο κέντρο διαλογης Αττικής....

• Ευτυχης κατοχος mix2 6/128!!! Εχει ξεκλειδωσει κανενας με global stable τον bootloader?? Δεν εκανα καν προσπάθεια γιατι βιαζόμουν κ ειπα να ρωτήσω πρωτα πριν κατεβασω την developer....

• Βαλε αποστολη με priority air mail κ δεν περνανε απο πουθενα...!!

• Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!!!σημερα κολλησε το viber της γυναικας μου κ το εκανα απεγκατασταση..απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω με τπτ!!δεν μου στελνει κωδικο ενεργοποιησης!!εβαλα τον δικο μου αριθμο κ μου στελνει κανονικα...τι γινεται???καμια βοήθεια??

• Βαζοντας fastboot rom απο dev σε stable αν επιλεξω το save user data θα μου περασει τις εφαρμογες κτλ? Τι κρατα ακριβως??

• Μηπως εφτιαξε????

• Εχεις βαλει δικο σου ηχο να χτυπάει μηπως στο viber?γιατι το ιδιο αντιμετωπιζα κ εγω στο mi5 με τις τελευταίες εκδοσεις του viber...αν ναι γυρνα τον στον ηχο της εφαρμογής κ ξανα δες αν σου έρχονται ειδοποιησεις...μονο αυτο μπορω να σκεφτώ...ας δωσουν κ τα υπολοιπα μέλη τσ φωτα τους...

• Μπες στην εφαρμογή Ασφαλεια ή απο τις ρυθμίσεις -Αδειες-αυτοματη εκκινηση κ τσεκαρε ποιες εφαρμογες θες να ανοιγουν αυτοματα...μετα δωσε κ τα υπολοιπα δικαιώματα κ θα ειααι οκ!!