Με επελεξαν σαν beta tester για το android 8...σκεφτομαι ομως να μην το υποβαλω σε τετοια διαδικασια το κινητακι αν δεν τοβεχω αποφασισει ακομη... Ξερει καποιος να μου πει πως γινεται η διαδικασια???
Το δικο μου ειναι 6/128 το λεω γιατι δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο... Με ανοικτό συγχρονισμο, 4g,gps,βγαζει 5:40 ωρες οθονης. Καθε δυο μερες το φορτιζω κ το αφηνω μεχρι 25% να πεσει οχι πιο κατω....
Σε redmi note 3 hennessy την εχει περασει καποιος? Θελω να την περασω σε κινητο φιλης μου που εχει μεινει σε μια παλια gtv... Δεν θυμαμαι κ εγω ποια... Παιζει να κλειδωσει ο bootloader? Σιγουρα θα κανω ελεγχο αν εχει ενεργη αδεια κ μετα θα προσπαθήσω... Αν κλειδωσει ομως ξεκλειδωνω εκεινη την ωρα η πρεπει να βαλω fastboot κ ολη την διαδικασια απο την αρχη??
Καλησπερα!! Σε αυτη την τιμη κινούνται Μi6, One plus5t κ το mix2. Ειναι αναλογα τι ζητας. Εγω απο το mi5 πηγα στο mix2 κ πραγματικά για τις 3-4 μερες που το εχω ειμαι περισσότερο απο ευχαριστημενος!!! Απο ποιοτητα κατασκευής, οθονης, φωτογραφιας.... Μονο η μπροστινη καμερα που θα την ηθελα λιγο καλυτερη!! Κατα τα αλλα το κινητο ειναι απίστευτο!!!
Πηγαινε στο λογαριασμος mi-> Cloud στο κινητο κ δες αν εχεις ενεργοποιησει τον συγχρονισμο για τα αλμπουμ! Με το θεμα που υπαρχει στους σερβερς να ξερεις κατεβαινουν πολυ αργα σε σχεση με προηγουμενες φορες....
Ετοιμος κ εγω!!!! Συνδεσα τον λογαριασμό μου με το mi unlock μεσω του vpn οπως ειπαμε πιο πανω απλα σταματησα οταν μου εγραψε οτι μολις γινει unlock ο bootloader θα μου διαγραψει ολα τα data... Θα ξεκλειδωσω μολις βγει dev oreo να την περασω κατευθειαν. Απλα δεν καταλαβα γιατι θα μου εσβηνε ολα τα δεδομενα... Αλλα τεσπα...
Αν δεν στελνει με priority μην το επιχειρησεις καν... Θα το παρεις με το τελωνείο σε 3 μηνες κ με καπελο στην τιμη που δεν θα ξερεις.. Μπορει να σου βαλουν ποσο κ να φτασει η τιμη απο μαγαζια πιυ σου φαίνονται ακριβο... Ολα αυτα αν το μαγαζι ειναι απο Κινα... Αν ειναι Ευρώπη αλλαζουν τα πραγματα
Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από chrisnik: “Εμενα εχει κολλησει ενα δεμα με tempered glass με priority απο τις 2/1 στο κέντρο διαλογης Αττικής.... ” Δύο μέρες πέρασαν φίλε μου μην είσαι τόσο βιαστικος Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χαχαχαχα ρε συ το κινητο εκατσε ωρες... Την επομενη ειχε φτασει ηδη στα ελτα....
Ευτυχης κατοχος mix2 6/128!!! Εχει ξεκλειδωσει κανενας με global stable τον bootloader?? Δεν εκανα καν προσπάθεια γιατι βιαζόμουν κ ειπα να ρωτήσω πρωτα πριν κατεβασω την developer....
Καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!!!σημερα κολλησε το viber της γυναικας μου κ το εκανα απεγκατασταση..απο τοτε δεν μπορω να συνδεθω με τπτ!!δεν μου στελνει κωδικο ενεργοποιησης!!εβαλα τον δικο μου αριθμο κ μου στελνει κανονικα...τι γινεται???καμια βοήθεια??
Εχεις βαλει δικο σου ηχο να χτυπάει μηπως στο viber?γιατι το ιδιο αντιμετωπιζα κ εγω στο mi5 με τις τελευταίες εκδοσεις του viber...αν ναι γυρνα τον στον ηχο της εφαρμογής κ ξανα δες αν σου έρχονται ειδοποιησεις...μονο αυτο μπορω να σκεφτώ...ας δωσουν κ τα υπολοιπα μέλη τσ φωτα τους...
Μπες στην εφαρμογή Ασφαλεια ή απο τις ρυθμίσεις -Αδειες-αυτοματη εκκινηση κ τσεκαρε ποιες εφαρμογες θες να ανοιγουν αυτοματα...μετα δωσε κ τα υπολοιπα δικαιώματα κ θα ειααι οκ!!