Παράθεση από demakhs: “Είναι ακριβουτσικο το eglobal...την κάνεις τη δουλειά σου με το priority line του banggood αλλά κ το gearbest που υποστηρίζει, για λίγες μέρες, ότι καλύπτει το τελωνείο σε περίπτωση που τσακώσουν το πακέτο. Αυτή την περίοδο απ όπου κ να παραγγείλεις θα αργήσει κομματάκι παραπάνω... ” Το Mi mix 2 απο banggood που ειχα κανει preorder μιλησα μαζι τους κ μου ειπαν μετα απο 3 εβδομαδες θα παραλαβουν ενω ηταν για χτες...Την ακυρωσα κατευθείαν κ οι τυποι μου εκανα αμεσως refund.!…
Καλησπερα κ χρονια πολλα!!Μια ερώτηση....απο e globalcentral προτεινετε αγορα?ειναι ευρωπαικο ετσι οποτε δεν παιζει τελωνειο?ξέρουμε ποδο καιρο κανει να ερθει το κινητό απο εκει?
Φιλε μου μιλα με τα ελτα ποσο πιο γρηγορα μπορουν να το στειλουν.οσο για να το κρατησεις..νομιζω δεν χωραει συζητηση!ουτεν καν!!λογικα με το που το δουν θα σου στειλουν κατευθειαν αλλο.εισαι πραγματικα ατυχος.κανα δυμηνο πιστευω θα το φας στην καλυτερη
Παιδια το banggood γιατι εβαλε ασφαλεια (αν θες) για την αποστολη?Εχουν αρχισει κ χανονται δεματα? Κ αλλη μια ερωτηση...Για το preorder τι παιζει?Οταν λενε οτι θα σταλει πχ μετα τις 25 δεκεμβριου μπορει να ειναι κ μετα απο 20 ημερες???
Το ιδιο μπορεις να κανεις με τις φωτο αν τις εχεις στο mi cloud. Πηγαινεις στις φωτο-> τρεις τελειες πανω δεξια κ επιλεγεις μονο φωτο στην συσκευη. Τις σβηνεις κ μετα απλα επανερχονται απο το micloud σε πολυ μικροτερο μεγεθος κ ετσι κερδιζεις χωρο!!
Το κακο ειναι οτι εχει εξαφανιστει γενικα το τηλ απο τα περισσότερα μαγαζια... Το banggood ειναι σε restocking εδω κ ενα μηνα κ το gearbest το εχει λιγο τσιμπημενο...
Βαλεμια fastboot global dev rom να δεις αν στο κανει κ εκει... Μην αλλαξεις το τηλ για πραγματα που λυνονται... Παρε ενα backup η αν τα εχεις στο cloud εισαι οκ. Απλα θα περασεις κωδικους κ θα κατεβασεις μονο τις εφαρμογές.
Παράθεση από derveni: “Εγώ θα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση με Global fastboot rom και μετά θα ξανά περνούσα την rom του forum. ” Βγαζει η global ρομ για το hennesy???Νομιζω υποστηριζεται μονο απο china source
Εγω που εχω την ιδια ρομ δεν ειχα τετοια θεματα... Τι να πω... Οσο για την home screen που λες... Ετσι οπως εισαι ανοιξε δυο δαχτυλα κ κλειστα πανω στην οθονη για να σου βγαλει τις επιλογες κ σεταρε ποια οθονη θες για home screen... Μαλλον αυτο εννοείς...
Αφου δεν σε αφηνει να ξεκλειδωσεις ετσι δεν κατεβαζεις μια recovery rom global beta, βαλτην μεσα στο κινητο στον φακελο downloaded rom κ πηγαινε απο τον updater κ επςλςξε πακετο αναβαθμισης κ προσπαθησε να την περασεις. Πιστευω οτι θα γινει. Θα χασεις παλι τα παντα αλλα τουλαχιστον μηπως μπορεσεις να ξεκλειδωαεις κ να περασεις μια fastboot rom κ να καθαρίσει το κινητο απο τα παντα...
Παράθεση από sakas1989: “και μένα η μπαταρία τώρα στο τέλος έπεφτε μετά τα 40% απότομα, μέχρι που έβαλα μια από το aliexpress με 3300 mah και κρατάει 1,5 μέρα με βαριά χρήση ” Μπορεις να στειλεις πμ στοιχεια???