Παράθεση από OC7: “Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω σε γνωστό μου το Xiaomi Redmi Note 4 (4/64 SD), απο πού προτείνετε? Σκεφτόμουν Κίνα μεριά αλλά γύρω στα 150 που έχει συν τα έξτρα για τριγωνική πλησιάζει τιμές skroutz σωστά? Μετά στο skroutz αλλού λέει global, αλλού EU αλλού ελληνικά και έχω μπερδευτεί ενώ κάποια αναφέρουν και usb type-c που ήξερα οτι δεν έχει. Τι να προσέξω για να έχει επίσημη Rom (updates) και την 800άρα μπάντα? Τα φώτα σας.. Αν υπάρχει θέμα μου στέλνετε link καταστήματος inbox…
Παράθεση από SEFIS33: “Ρε παιδια επειδή θα τρελαθώ.. μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβάσω την stable miui 9 της ελληνικης κινοτητας και να μου πει αν ειναι aroma... ” [Ενημέρωση 20/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Tσιμπα την!! Δεν νομιζω οτι ειναι αρωμα...XTRV λεει.
Μια βοηθεια... Για το νικελ για να περασω fastboot global stable δεν κανω κατι αλλο περαν απο το miflash κ clean all data ετσι??? Το εχω ξεκλειδωσει ηδη το κινητο
Redmi note 4 GLOBAL κ κατι θηκες μου ηρθαν απο banggood μεσα σε 20ημερες.Πιο γρηγορα εφτασαν Ελλαδα παρα να κλεισουν απο το κεντρο διαλογης κ να φτασουν σπιτι... Μια βδομαδα σχεδον...
Αν ξεκλειωσω δεν θα μου τα σβησει ολα?? Αυτο φοβαμαι εγω... Κ απο τον updater να παω να το περασω θα μου βγαλει οτι ειναι παλια εκδοση κ θα μου σβησει τα παντα....
Μια ερωτηση!! Πως μπορω να γυρισω σε προηγουμενη global dev χωρις να μου διαγραψει τα παντα απο το κινητο... Περισσότερο οι φωτο με ενδιαφερουν... Ή να κανω factory reset χωρις να χασω τις φωτο???
Το ξερω. Εχω παει κ το εχω δει στο mi store. Η καμερα με ξενισε καπως γιαυτο ρωτησα. Οτι ειναι γρηγορο κτλ... Το καταλαβα μολις το επιασα στα χερια μου!!
Μπορει καποιος να μας πει εντυπώσεις απο την καμερα του Mi6 σε σχεση με το mi5? Καποιος που να ειχε κ τα δυο εννοω... Σκεφτομαι κ εγω να τσιμπησω το Mi6 αλλα εχω ψιλοερωτευθει την καμερα του Mi5...
@Bodai εχει την 7.11.6...της περασα τωρα την σημερινή που βγηκε κ ειδωμεν... Τραγικη η κατασταση... Μονο με το ίντερνετ εβγαζε 1.30 ωρα sot κ το κινητο ηταν ετοιμο να κλεισει... Σκέφτομαι μηπως την περνουσα μια ρομ recovery με factory reset γιατι δεν εχω ασχοληθει να το ξεκλειδωσω οπως το δικο μου. Λες να αλλαξει κατι ή θα θέλει καλυτερα fastboot με ξεκλείδωμα?
Καποιος που να εχει περασει τις τελευταίες global dev σε nikel... Εχετε battery drain??? Της κοπελας μου μεχρι το μεσημερι η μπαταρια εχει τελειωσει... Φευγει νερακι. Το πηρα κ εγω για λιγο ετσι να δω κατι στο chrome κ σε πεντε λεπτα ειχε χασει 10%...η μπατατια ειναι ή η ρομ
Παράθεση από sakas1989: “έκανα την ενημέρωση σε 7.11.6 αλλά δεν είδα μέχρι στιγμής κάποια διαφορά εσείς? ” Την εβγαλαν γιατι υπηρχαν καποια θεματα με τις μεταφρασεις... Καπου υπηρχαν κινεζικα κ την εκοψαν στα μεσα της Παρασκευής την ενημερωση. Απλα αν ειχες προλαβει να την κανεις δεν θα δεις διαφορα.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651